- 14 Temmuz 2023
- 2.471
- 2.167
- 22
Olabilir aslinda tahmini yumurtlama günüm 7 8 gün onceydiBelki geç döllenme olmuştur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir aslinda tahmini yumurtlama günüm 7 8 gün onceydiBelki geç döllenme olmuştur
Ozaman testte çıkması için erken dahaOlabilir aslinda tahmini yumurtlama günüm 7 8 gün onceydi
Sağlık ocağına verdim gece 11 gibi cikiyo sonuçKuzum kan sonucun çıkmadı mı hala
Benim 3 gün geçti bugün kan verdim sende bekle 2 gün daha olmazsan yap herkesin hemen çıkacak diye bişey yok canımKizlar ben bu ay elendim dün adet olmam lazimdi ama hala olmadım test yaptim negatif.
Verdim gece çıkar sonucumKan verdinmi ? Testler pozitif gosteriyor
Mor kapaklilar days doktor muEki Görüntüle 3479702
Her pozitif çıktığında yalancı mı diyip diğerini yaptım hepsinde de pembe pembe belirdi reglime 3 gün var ne diyorsunuz gidip kan verdim bu arada bu da negatif çıkarsa yuh derim artık
EvetMor kapaklilar days doktor mu
Ay maşallah çok şükür darısı bize inşallah belirtileri anlatirmisin ve reglna varmiydiKızlar betam 32 çıkmış
Kuzum yumurtlama takip etmedim bence geç döllenme oldu ama 4 5 gün var diyebilirim belirtim göğüslerim acayip şişmişti ve aşırı duygusal olmuştum en ufak şeye ağlıyordum kabızlık olmuştu ve bugün de regl sancılarım var belimdeAy maşallah çok şükür darısı bize inşallah belirtileri anlatirmisin ve reglna varmiydi
Benim göğüslerim 10 gündür agriyo ama regl olacağım zaman hep ağrır bende sadece ara ara kasik ağrısı oluyo ve son 3 gündür beyaz akıntım var yumurtlamam erken oldu regl bitti 3 gün sonra pik gördüm 4 gün çatladıDua edin kızlar sağlıkla yükselir inşallah rabbim bekleyen herkese nasip etsin
İnşallahh sağlıkla yükselip bu şekilde devam eder Sağlıcakla kucağınıza alın inşallahDua edin kızlar sağlıkla yükselir inşallah rabbim bekleyen herkese nasip etsin
Evet canım yerleşme kanaması olabilir. Bugün kanda çıkmayada bilir haberin olsun. Yerleşme olduktan sonra genelde kanda 3 gün sonra idrarda da 5 gün filan sonra çıkıyor diye okumuştum. Tabi ki bunlar genel bilgiler, kişiye göre değişebilir. Şimdiden bil hanş çıkmazsa üzüme diye söyledim.Günaydın kızlar aklım karıştı sizin bilginize ihtiyacım var şimdi yumurtlama gününe bakarsak eğer bugün 17 günüm ama normal regl tarihim ayın 23 yani yumurtlamaya göre 3 gün gecikmedeyim normal regl gününe 8 gün var ve dün akşam 10 gibi akıntının içinde çok açık kahverengi akıntı geldi ve bidaha bişey yok normalde reglim bı anda ve koyu gelir önden az az gelip sonradan dökülme gibi bişey hiç yasamadim hani yerlesme kanaması mi dedim bugün kan verecem ama arada kaldım bana yardımcı olur musunuz
Pek birşey belli olmuyor ama sen görüyorsan vardır.Günaydııınnn bende bi test yaptım bişey görebilen var mı ? Ben kör oldumda
Sonuç bir ciksaydi yaEvet canım yerleşme kanaması olabilir. Bugün kanda çıkmayada bilir haberin olsun. Yerleşme olduktan sonra genelde kanda 3 gün sonra idrarda da 5 gün filan sonra çıkıyor diye okumuştum. Tabi ki bunlar genel bilgiler, kişiye göre değişebilir. Şimdiden bil hanş çıkmazsa üzüme diye söyledim.
Testim böyle çıktı bugün ama ilk idrar değil gorebiliyomusunEvet canım yerleşme kanaması olabilir. Bugün kanda çıkmayada bilir haberin olsun. Yerleşme olduktan sonra genelde kanda 3 gün sonra idrarda da 5 gün filan sonra çıkıyor diye okumuştum. Tabi ki bunlar genel bilgiler, kişiye göre değişebilir. Şimdiden bil hanş çıkmazsa üzüme diye söyledim.
Bence sen de var Allahım hadi pozitif olsun kanda ay çok heycanlıEki Görüntüle 3479702
Her pozitif çıktığında yalancı mı diyip diğerini yaptım hepsinde de pembe pembe belirdi reglime 3 gün var ne diyorsunuz gidip kan verdim bu arada bu da negatif çıkarsa yuh derim artık
32 çıktı sonucu pozitif MerveBence sen de var Allahım hadi pozitif olsun kanda ay çok heycanlı