- 10 Nisan 2016
- 8.520
- 12.611
- 36
aaaaaaaaaaaaa şimdi okudum demin yazmıştım hissetmiştim var dedim sende dedimmmmm yaaa çok sevindimmm Rabbim sağlıkla tamamlanmasını nasib etsin sağ salim bebişine kavuş inşaAllahKızlar betam 32 çıkmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaaaaaaaaaaaa şimdi okudum demin yazmıştım hissetmiştim var dedim sende dedimmmmm yaaa çok sevindimmm Rabbim sağlıkla tamamlanmasını nasib etsin sağ salim bebişine kavuş inşaAllahKızlar betam 32 çıkmış
çok hafif gölge görüyorum canım İnşaAllah seninde kanda pozitif çıkar. Çıkmazsada hiç üzülme daha erken çünki.Testim böyle çıktı bugün ama ilk idrar değil gorebiliyomusun
Yumurtlamanın 17 günü ama geçen aya göre 23 de regl olmam lazım yumurtlama gununumu regl günümü mu baz alacam bu ay şaşırdımçok hafif gölge görüyorum canım İnşaAllah seninde kanda pozitif çıkar. Çıkmazsada hiç üzülme daha erken çünki.
Amin inşallah çok teşekkür ederim darısı size olsunİnşallahh sağlıkla yükselip bu şekilde devam eder Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Darısı başımıza inşallah
kuzumm pozitif sonucum darısı size olsunnnBence sen de var Allahım hadi pozitif olsun kanda ay çok heycanlı
Amiin inşallah kuzumm çok teşekkür ederimmm darısı sana ve isteyen herkese olsunnaaaaaaaaaaaaa şimdi okudum demin yazmıştım hissetmiştim var dedim sende dedimmmmm yaaa çok sevindimmm Rabbim sağlıkla tamamlanmasını nasib etsin sağ salim bebişine kavuş inşaAllah
Bence kuzum bir kaç gün akışına bırak hiç düşünme stres yapma vardır inşallahYumurtlamanın 17 günü ama geçen aya göre 23 de regl olmam lazım yumurtlama gununumu regl günümü mu baz alacam bu ay şaşırdım
Regli tarihini baz al verdın mı kan cıktımı sonucuHani derler ya yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunur ben olmadım şimdi ben yumurtlamayı mi yoksa normal regl tarihim mi varsayayim
ben olsam sanırım yumurtlama gününden eminsem o günü baz alırdım.Yumurtlamanın 17 günü ama geçen aya göre 23 de regl olmam lazım yumurtlama gununumu regl günümü mu baz alacam bu ay şaşırdım
Onu baz alırsam 3 gün gecikmedeyimben olsam sanırım yumurtlama gününden eminsem o günü baz alırdım.
Verdim de sağlık ocağı olduğu için gece 11 gibi çıkar dedilerRegli tarihini baz al verdın mı kan cıktımı sonucu
Regl tarihini baz alırsam 8 günüm varRegli tarihini baz al verdın mı kan cıktımı sonucu
Sen e nabızdan kontrol et bi kaç saate çıkabilirVerdim de sağlık ocağı olduğu için gece 11 gibi çıkar dediler
Tamam canım bakarımSen e nabızdan kontrol et bi kaç saate çıkabilir
Cok sevindim cnmAmin inşallah çok teşekkür ederim darısı size olsun
kuzumm pozitif sonucum darısı size olsunnn
Hadi inşallah yaCanım kızlar nasılsınız ?
Ben bugün kontrole gittim. Sağda 1 tane büyüyen yumurtam var varmış. 13.5 mm. Peşinden bir tane daha geliyor dedi. Onların dışında bir sürü büyümeye çalışan varmış. Ama onlar yetişmez dedi. Böyle giderse cumartesi aşılamanı yaparız dedi rahmin çok güzel kalınlığı çok iyi dedi. Çarşamba tekrar randevum var
Canm hepsi normal test gerçek prdictor erkrn hassas testYa kaset tes yaptım silik çıkınca erken test yaptım onda daha koyu olması gerekmiyo mu
Maşallah pozitif görünüyor.Saglikla ilerlesin saglikla kucağınıza alın insallah.Bat neydi sizin?Günaydın hepimizin hayırlı haberler aldığı bir gün olsun arkadaşlarım. Dün sabah 2. testimi paylaşmıştım bugün 3.sünü paylaşıyorum biraz daha belirgin oldu gibi geliyor bana. Adetime 3-4 gün var inşallah gecikme olur ve kan tahlilinde pozitif bir sonuç görürüm