- 10 Ocak 2024
- 632
- 319
O kadar giremedim ki cenaze 7 si okundu kalanlari yolculadik gecmis kandiliniz mübarek olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar giremedim ki cenaze 7 si okundu kalanlari yolculadik gecmis kandiliniz mübarek olsun
Aynen valla bende yapacağım bunuÇocuğumu doğurunca senin bu küçücük halinle ne hakkın vardı beni bekletmeye deyip ıssırcam pis bebe
SağolasınO kadar giremedim ki cenaze 7 si okundu kalanlari yolculadik gecmis kandiliniz mübarek olsun
Popsundan poposundan hemdeÇocuğumu doğurunca senin bu küçücük halinle ne hakkın vardı beni bekletmeye deyip ıssırcam pis bebe
İlk gebelikte ben de yerleşme kanaması olmuştu belki öyledir kan verince bize de haber verGünaydın kızlar aklım karıştı sizin bilginize ihtiyacım var şimdi yumurtlama gününe bakarsak eğer bugün 17 günüm ama normal regl tarihim ayın 23 yani yumurtlamaya göre 3 gün gecikmedeyim normal regl gününe 8 gün var ve dün akşam 10 gibi akıntının içinde çok açık kahverengi akıntı geldi ve bidaha bişey yok normalde reglim bı anda ve koyu gelir önden az az gelip sonradan dökülme gibi bişey hiç yasamadim hani yerlesme kanaması mi dedim bugün kan verecem ama arada kaldım bana yardımcı olur musunuz
Hani derler ya yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunur ben olmadım şimdi ben yumurtlamayı mi yoksa normal regl tarihim mi varsayayimİlk gebelikte ben de yerleşme kanaması olmuştu belki öyledir kan verince bize de haber ver
Normal regl tarihinizi baz alın çok küçük değerler çıkıyor kanda . Reglinize de az kalmış bekleyin benceHani derler ya yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunur ben olmadım şimdi ben yumurtlamayı mi yoksa normal regl tarihim mi varsayayim
Tşk ederim sabah sabah yazdım kusura bakmayın lütfenNormal regl tarihinizi baz alın çok küçük değerler çıkıyor kanda . Reglinize de az kalmış bekleyin bence
Ne demek hepimizde heyecanlı bir bekleyiş var. Son adet tarihiniz neydiTşk ederim sabah sabah yazdım kusura bakmayın lütfen
23 Ağustos ilk günü 26 Ağustos bitiş 29 da yumurtlama 30 çatlamaNe demek hepimizde heyecanlı bir bekleyiş var. Son adet tarihiniz neydi
Ne düzel bende 31 inde çatlama akıntısı yaşadım ama gebelik testlerinde hep negatif gördüm çünkü erken yaptım 11 inde yapmıştım negatifti . Üy yüzden regl günümü bekliyorum23 Ağustos ilk günü 26 Ağustos bitiş 29 da yumurtlama 30 çatlama
Bendede hep negatif cikiyo o yüzden kan vermek istiyorum yıllar sonra yeniden bir evlat sahibi olmak istiyoruz o yüzden 3 aydır deniyoruz ama malesefNe düzel bende 31 inde çatlama akıntısı yaşadım ama gebelik testlerinde hep negatif gördüm çünkü erken yaptım 11 inde yapmıştım negatifti . Üy yüzden regl günümü bekliyorum
Sen pozitifsin canım sağlıkla ilerlesin inşallahGünaydın hepimizin hayırlı haberler aldığı bir gün olsun arkadaşlarım. Dün sabah 2. testimi paylaşmıştım bugün 3.sünü paylaşıyorum biraz daha belirgin oldu gibi geliyor bana. Adetime 3-4 gün var inşallah gecikme olur ve kan tahlilinde pozitif bir sonuç görürüm
içime su serptiniz inşallah sağlıkla ilerler, 2 ay önce düşük yapmıştım, önemli olan sağlıklı ilerlemesi gerçekten…Sen pozitifsin canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Maşallah. Bencede pozitif. Beta değerinde 50 lerde çıkar gibi geldi bana. Kan ver benceGünaydın hepimizin hayırlı haberler aldığı bir gün olsun arkadaşlarım. Dün sabah 2. testimi paylaşmıştım bugün 3.sünü paylaşıyorum biraz daha belirgin oldu gibi geliyor bana. Adetime 3-4 gün var inşallah gecikme olur ve kan tahlilinde pozitif bir sonuç görürüm
Hcg netleşince değer 100 ün üstünde oluyor . Maşallah inşallah güzel sonuçlar alırsınızGünaydın hepimizin hayırlı haberler aldığı bir gün olsun arkadaşlarım. Dün sabah 2. testimi paylaşmıştım bugün 3.sünü paylaşıyorum biraz daha belirgin oldu gibi geliyor bana. Adetime 3-4 gün var inşallah gecikme olur ve kan tahlilinde pozitif bir sonuç görürüm
Maşallah. Bencede pozitif. Beta değerinde 50 lerde çıkar gibi geldi bana. Kan ver bence
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız, kuş gibi oldum inşallah sizlerin de sonuçları yüzünüzü güldürürHcg netleşince değer 100 ün üstünde oluyor . Maşallah inşallah güzel sonuçlar alırsınız