- 13 Ekim 2022
- 4.294
- 5.871
kac günün var canım bu ay bişey kullandın mı yoksa normal akışına mı bıraktınBu sefer erken yapmıcamm umarım adeti bekleyebilirimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kac günün var canım bu ay bişey kullandın mı yoksa normal akışına mı bıraktınBu sefer erken yapmıcamm umarım adeti bekleyebilirimm
Tebrik ederimmmm sağlıkla gelsin
Yumurta akı yumurta catlaynca gelen bir akıntı canımkizlar selamlar, yumurtlama icin karin agrisi ve seffaf akinti baslayinca test yaptiginizda pik goruyo musunuz? Yoksa o seffaf akinti ve karin agrisi yumurta catlamasi 12-36 saat icinde olucak mi demek?
yerleşme olabilir canım bi kac gün bekleyip test yapmanı öneririm umarım öyledir pozitifi görürsün4 gün var. Bide dün kahverengi kırmızı arası bir lekelenmem oldu sadece bir kere. Bugün hiçbir şey yok
Tebrikler canım harıkaaa kac günun kalmıstı
Bakalım inşallah öyledir canımyerleşme olabilir canım bi kac gün bekleyip test yapmanı öneririm umarım öyledir pozitifi görürsün
Güzel düşünelim güzel olsun inşallah. hiç böyle reglden önce erken lekelenmen olmuyorsa belki bebiş ben buradayım yerleşiyorum diyordur4 gün var. Bide dün kahverengi kırmızı arası bir lekelenmem oldu sadece bir kere. Bugün hiçbir şey yok
O gün baktırmadım 9 kala testte cıktı. 4 kala erken testten yine yaptım 2 gün kala 65.40 idi. Muhtemelen 5 flndı 5 ile 10 arasıKızınızı ilk öğrenince betanız kaçtı acaba
Kız uyandın mı günaydın. Benim test fos çıktı üstte gördün mü paylaştım. Sende var mı gelişmeTebrikler canım harıkaaa kac günun kalmıstı
Hayatımda ilk defa oluyor bu bende çok şaşırdım. İnşallah yerleşiyordurGüzel düşünelim güzel olsun inşallah. hiç böyle reglden önce erken lekelenmen olmuyorsa belki bebiş ben buradayım yerleşiyorum diyordur
Teşekkür ederimm canım aminnÇok sevindim canım hayırlı olsun sağlıkla huzurla doğuma ulaşmak nasipolsun inşallah
Sağolasın. Canım amiinCanım hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallah
teşekkürlerrrGebelik testi mi bu?? Ayyy canım benim ne kadar güzel bir test buuu
Çok sevindim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım
Evett teşekkürlerrAy muhteşem bu grup çok bereketli geldi kocaman bir maşallahhh
Sağlıkla ilerlesin inşallah canım tebrik ederim
Amiiinn aminn inşallahtebrikler canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim darısı bize olsun
Amiin teşekkürlerTebrik ederimmmm sağlıkla gelsin
Teşekkür ederim canım. 2 gün falen geçmiştiiiTebrikler canım harıkaaa kac günun kalmıstı
Görmedim testi yaa ama dha cok gunun var ben test yapmadım canım yarın sabah yapacagım eşim Ankara'ya gıtti sabah 6 gb babasını göturdu hastaneye 5gb uyandık namaz ı acele kıldım wc gttm yne ılk ıdrar kactı ahaah bugün de kızımla taklcaz zaman geçer of ılk ıdrarn o saate gelmesi yarn sabah 5de yaparsam bütün uykum kaçacak biliyorumKız uyandın mı günaydın. Benim test fos çıktı üstte gördün mü paylaştım. Sende var mı gelişme
Ayyy çok sevindimm kuzum çok tebrikkk ederimmm kan ver hemen koş
En önemli belirtim nabzım normale göre yüksekti. Geri kalan hep regl olcakmış gibi hafif sancılar ve göğüs hassasiyetii bu kadar regl olcam sanıp hep vc ye gitmiştim beyaz akıntı vardı. Bir de bu bizim 2. Deneme ayımız, eşimin işinden dolayı baya yoğundu yumurtlama dönemi tek ilişki olabildi. Onun harici regl sonrası hemen ilişki oldu. Yumurtlamadan bi hafta sonra oldu böyle yani.@mayaada belirtilerin nelerdi çok merak ediyorum :) birde özel değilse hangi günleri değerlendirdin acaba :)
Çok teşekkür ederiim canım şu an tatildeyim burda kan verecek yer hiç bilmiyorumAyyy çok sevindimm kuzum çok tebrikkk ederimmm kan ver hemen koş
malesef benim olmadı ama regl de olmadım.vanilya85 @gzd9097 @starkarya morciveert @mayaada
Kızlar ne durumdasınız gününüz geçmiş tabloyu güncel tutalım. Var mı güzel nazar boncuklu haberi olan
Bak burada. Bende keşke yapmasaydım diyorum. Dünkü lekelenme yumurtlama da olabilir. Çünkü daha öncede birkaç kez olmuştu yumurtlama kanaması. Eğer öyleyse sadece dünü değerlendirebildim eşim bir haftalığına iş için yurtdışına gitdiGörmedim testi yaa ama dha cok gunun var ben test yapmadım canım yarın sabah yapacagım eşim Ankara'ya gıtti sabah 6 gb babasını göturdu hastaneye 5gb uyandık namaz ı acele kıldım wc gttm yne ılk ıdrar kactı ahaah bugün de kızımla taklcaz zaman geçer of ılk ıdrarn o saate gelmesi yarn sabah 5de yaparsam bütün uykum kaçacak biliyorum
Kızlar dünkü teste inanmadığımı söylemiştim haklı çıktım. Bir çizgi çıkıyor ama o da galiba testin kendiyle alakalı. Ozaman dünkü lekelenme ne idi? Onu merak ediyorum. Acaba yumurtlama lekelenmesi miydi?
güzel haberler çoğalıyor sağlıkla ilerlesin inşallah tebriklerr
Canım evet geçen ay daha da böyle oldu olabilir marka ile alakalı bu sefer değiştir bak benim bebetime Ben çok memnunum geçen ay kuruma çizgisi de bırakmadı pencere de biraz düzensizlik durumu var demiştin eğer yumurtlama ise leke dışında başka uzayan akıntı geldi mi kuzumBak burada. Bende keşke yapmasaydım diyorum. Dünkü lekelenme yumurtlama da olabilir. Çünkü daha öncede birkaç kez olmuştu yumurtlama kanaması. Eğer öyleyse sadece dünü değerlendirebildim eşim bir haftalığına iş için yurtdışına gitdi