- 8 Ağustos 2023
- 5.143
- 4.851
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiin çok teşekkür ederiiim. Darısı buradaki herkesinnn başına inşallahhhgüzel haberler çoğalıyor sağlıkla ilerlesin inşallah tebriklerr
Yaaaaaa hadi İnşallahAz önce kızım aniden ben ona su verirken anne dünden önceki gün rüyamda kardeşim olduğunu gördüm dedi hadi bakalım buyur buradan yak ay test doğru galiba
HadiiiiiiCandy7777 Nazar boncuğumu koyalımmm benimde
Canım evet geçen ay daha da böyle oldu olabilir marka ile alakalı bu sefer değiştir bak benim bebetime Ben çok memnunum geçen ay kuruma çizgisi de bırakmadı pencere de biraz düzensizlik durumu var demiştin eğer yumurtlama ise leke dışında başka uzayan akıntı geldi mi kuzum
NihayetCandy7777 Nazar boncuğumu koyalımmm benimde
Canım bugün tekrar test yaptın mıCandy7777 Nazar boncuğumu koyalımmm benimde
Evet evet. Napiyim ya anca kendime gelip kendimi inanırdım. Olumlu düşünelim. Sabah test yaptım daha koyu çıktı.Nihayet
Hayırlısı olsuun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet evet. Napiyim ya anca kendime gelip kendimi inanırdım. Olumlu düşünelim. Sabah test yaptım daha koyu çıktı.
Beni gaza getirmeEvet evet. Napiyim ya anca kendime gelip kendimi inanırdım. Olumlu düşünelim. Sabah test yaptım daha koyu çıktı.
Maşallah canım koydum bile nazar boncuğuEvet evet. Napiyim ya anca kendime gelip kendimi inanırdım. Olumlu düşünelim. Sabah test yaptım daha koyu çıktı.
Hayırlısı olsuun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Yapsana sen niye duruyorsun. İlk idrar şart değil 2-3 saat sıvı tüketmeden yap gitsin ne olacak sankiBeni gaza getirme
Ahahahaa bence sende de varBeni gaza getirme
programda doğum mart ayı gösteriyor ama doğru mu acabaAminnn kuzum seninde inşallah. Rabbim sağlıkla ilerlememizi nasip etsin
Şart değilmiş vallah gece yaptım çıktıYapsana sen niye duruyorsun. İlk idrar şart değil 2-3 saat sıvı tüketmeden yap gitsin ne olacak sanki
Hangi program ı kullanıyorsun kuzum. Bende internetten baktım 30 Mart gösteriyor benimdeprogramda doğum mart ayı gösteriyor ama doğru mu acaba
Şart değilmiş vallah gece yaptım çıktı
Bi ton indirdim dün hamilelik+ happy mom elika hamilelikHangi program ı kullanıyorsun kuzum. Bende internetten baktım 30 Mart gösteriyor benimde
Bende bakayım şunlara. Yaa Mayıs ayı anneler grubu yok. Biri editör den alsa da girsekBi ton indirdim dün hamilelik+ happy mom elika hamilelik
Mart ayı olmıcak mı? Benim 22 mart yazıyoo. Ben almak isterdim ama iş ev yoğun oluyorumBende bakayım şunlara. Yaa Mayıs ayı anneler grubu yok. Biri editör den alsa da girsek
Pardon aşkım Mart işte yanlış yazmışımMart ayı olmıcak mı? Benim 22 mart yazıyoo. Ben almak isterdim ama iş ev yoğun oluyorum