- 7 Ekim 2021
- 792
- 350
- 32
Ben hala sökülmedim
Sol tarafım yine sancıyo
Kahverengi kırmızı karışık kan gldi biraz
Şimdi hep kahverengi leke geliyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hala sökülmedim
Dış gebelik falan mı geçircem yoksaBen hala sökülmedim
Sol tarafım yine sancıyo
Ay neresi ben izmitteyim aynı burada deprem
Spiral takıldımı histereskopide
Bismillahirrahmanirrahim bakalım nolucakBen hala sökülmedim
Sol tarafım yine sancıyo
Umuttepeye emek hocaya gidin bütün tanıdıklarım orda bebek sahibi oldular ben aşılama evresine hazır olunca ondan sonra tüp bebek yapicamBen Gölcükteyim tatlım. 2 yıldır uğraşıyoruz bizde. Kasimdan itibaren 6 7 ay konak hastanesi git gel yaptim. Dr aşılama önerince de Umuttepeye yöneldik.bu ay inş aşılamaya baslicaz. Siz ne alemdesiniz
Bende iki yıldır uğraşıyorum konağa gidiyodun Erkan mi neydi memnun kalmadım cihana geçtim iyi o şuanBen Gölcükteyim tatlım. 2 yıldır uğraşıyoruz bizde. Kasimdan itibaren 6 7 ay konak hastanesi git gel yaptim. Dr aşılama önerince de Umuttepeye yöneldik.bu ay inş aşılamaya baslicaz. Siz ne alemdesiniz
Canim adet sancisina karanfil cayi cok iyi geliyor.Benim de cok karnim agrirdi bunu duyduktan sonra bir daha agri kesici ilac icmedim. Buyuk bir bardaga 5-6 tane karanfil atip kaynar su ekliyorsun ustunu kapatip biraz bekletip iciyorsun. Karanfilin agri kesici ozelligi var. Gunde bir sefer bu sekilde icebilirsin ya da caya atip cayla birlikte de icebilirsin. Ama cok fazla kullanirsan tansiyonu dusuruyor. Tek seferlik yeterli oluyor. Sen farkli ilaclar da kullaniyorsun doktoruna danisip kullanirsan daha iyi olur.Benim normalde de böyle olurdu, ağrı kesici fln geçirmezdi hop iğne olurdum hemen, doğumdan sırna fln da aynı, ta ki dış gebelik ameliyatıma kadar, sağ tüpüm o ameliyatta alınınca ertesi aylarda o kadar rahat ettim ki gerçekten regli miyim diye tuvalete gidiyordum ne ağrı ne sancı tık yok hiçbir şey... Ta ki bu aya kadar işte, yumurta toplama için iğneler oldum ya bence ondan, şimdi ağrı kesici de almıyorum kanamayı kesiyor diye iğne zaten olmam, eşim bile diyo ki ağrı kesici al çekme bu kadar nolucak ki ama almam
Sen İzmitli misinnn ben de oraliyim şimdi evlendim başka şehirdeyimBende iki yıldır uğraşıyorum konağa gidiyodun Erkan mi neydi memnun kalmadım cihana geçtim iyi o şuan
Ahhh ben üniversiteye gelmiştim yıllar önce aynı universiteden kocayı da buldum orda kaldımSen İzmitli misinnn ben de oraliyim şimdi evlendim başka şehirdeyim
Ahh ne güzel ben uzaktayım oraya çokAhhh ben üniversiteye gelmiştim yıllar önce aynı universiteden kocayı da buldum orda kaldım
Ay Allah razı olsun bacım aklımda olsun benimdeCanim adet sancisina karanfil cayi cok iyi geliyor.Benim de cok karnim agrirdi bunu duyduktan sonra bir daha agri kesici ilac icmedim. Buyuk bir bardaga 5-6 tane karanfil atip kaynar su ekliyorsun ustunu kapatip biraz bekletip iciyorsun. Karanfilin agri kesici ozelligi var. Gunde bir sefer bu sekilde icebilirsin ya da caya atip cayla birlikte de icebilirsin. Ama cok fazla kullanirsan tansiyonu dusuruyor. Tek seferlik yeterli oluyor. Sen farkli ilaclar da kullaniyorsun doktoruna danisip kullanirsan daha iyi olur.
Yok henüz yapmadı bi sonraki adetime rahim filmi çektirelim dedi bide eşimde test verdi daha sonucu çıkmadı bakalımEn az 5 olması gerekirken sizinki 7 çıkmış. Bence normal. Dönüş yaptı mı doktorunuz
NerdesssiiiinAhh ne güzel ben uzaktayım oraya çok
Ahha bende geçmişi okuyordum şimdi gördümmCanim adet sancisina karanfil cayi cok iyi geliyor.Benim de cok karnim agrirdi bunu duyduktan sonra bir daha agri kesici ilac icmedim. Buyuk bir bardaga 5-6 tane karanfil atip kaynar su ekliyorsun ustunu kapatip biraz bekletip iciyorsun. Karanfilin agri kesici ozelligi var. Gunde bir sefer bu sekilde icebilirsin ya da caya atip cayla birlikte de icebilirsin. Ama cok fazla kullanirsan tansiyonu dusuruyor. Tek seferlik yeterli oluyor. Sen farkli ilaclar da kullaniyorsun doktoruna danisip kullanirsan daha iyi olur.
Ben adanadayım şuannnNerdesssiiiin
Ahhhh çok sevdiğim yakın arkadaşlarim orada Ceyhan yumurtalık diye dagilmislar biride Çukurovada geçen sene ordaydik bir daha gelcegimi sanmıyorum yaz aylarında bacımBen adanadayım şuannn
Hepsi yakın bana Ekim Kasım gibi beklerizAhhhh çok sevdiğim yakın arkadaşlarim orada Ceyhan yumurtalık diye dagilmislar biride Çukurovada geçen sene ordaydik bir daha gelcegimi sanmıyorum yaz aylarında bacım
Belki o zamanHepsi yakın bana Ekim Kasım gibi bekleriz