- 1 Kasım 2023
- 734
- 428
- 29
Aman bahane arıyorum ben boşver belki sağlamdır gebelik yoksa bir iki güne kadar gelir reglm umarım3 ay sonra doluyorsa nasıl bozuk anlamadım kuşum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman bahane arıyorum ben boşver belki sağlamdır gebelik yoksa bir iki güne kadar gelir reglm umarım3 ay sonra doluyorsa nasıl bozuk anlamadım kuşum
Bacım KahhveAman bahane arıyorum ben boşver belki sağlamdır gebelik yoksa bir iki güne kadar gelir reglm umarım
Dur bakalım acele etmeAman bahane arıyorum ben boşver belki sağlamdır gebelik yoksa bir iki güne kadar gelir reglm umarım
Yaaa pco dan şüphelendiler umarım bu tahliller iyi çıksa bile pco olmam dimi ?Değerlerin çok güzel. Amh ta iyi gebe kalman için hormonların hazırım diyor.
Pcos için amh çok yüksek olması lazım birde ultrasonda farklı bir görüntü oluyor 30 yumurta civari olabiliyor ama boş ve kalitesiz oluyor. Farkli doktora gorunmeni tavsiye ederim çünkü bu konuda pcos olmayıp pcos tanısı almış çok kişi gördüm duydum.Yaaa pco dan şüphelendiler umarım bu tahliller iyi çıksa bile pco olmam dimi ?
1.84 amh nasıl peki merak ettimDeğerlerin çok güzel. Amh ta iyi gebe kalman için hormonların hazırım diyor.
Candy7777 A ayb00 Mervenur277senin som durumun nedir
Diaformin kullanıyorum yanında şu an onun öncesinde inositol kullanıyordum. Başka bir vitamin önermedi aslında ama ben yine emin olmak için tekrar bir sorayım kontrolde yardımın için teşekkür ederim . Umarım hepimiz hayırlı haberler alırızEvet iki ilaç fazla gibi geliyor ama doktorunda bir bildiği vardır. Tüp bebekte 3 çeşit ilaç kullanılıyor fazla yumurta olsun diye ama normal yumurta takibinde kiste dönüşme ihtimali var. Bir sonraki adette atarsın. Benim bir kere tüp bebekte bile 1 hafta ilaç kullandım hiç yumurta çıkmadı çok üzülmüştüm ama sonraki ay ultrasonda ilaçsız 4 tane yumurtam göründü. Bazı aylar kadınlarda hiç yumurta olmayabiliyormus. Sizin doktorunuzda tekrar dan 1 veya hic görmeyince ilacı arttırmış olabilir. Umarım hayırlı bir sonuç alırsınız. Proxyfemin gibi vitaminler var yumurta takibinde veriliyor. Doktorunuza danışın isterseniz.
Yaaa nasıl da pozitifsin tatlısın yerriiim seniiCandy7777 A ayb00 Mervenur277
Eveeeeeet selam kızlar , yine bir gün geçmiyorki bu zalım testler bizi yanıltmasın.
Doktoruma gittim, sata (27 temmuz) göre belli olması lazım dedi baktı rahim normal inceliğinde ve herhangi bir gebelik bulgusu yok, yumurtlama da olmamış zaten dedi. Pkolu olduğum için dönem dönem de olsa gecikmeler yaşadığımı biliyordum ama bazı belirtiler ve testler beni yanılttı. O testlerin zaten güvenilir olduğuna emin olmadığım için çok umud etmemiştim iyiki de öyle yapmışım. Sadece bir ihtimal olarak düşünüyordum.
Doktorum bana duphaston ilacını yazdı adetimin daha da fazla gecikmemesi ve vakit kaybı olmaması adına. Adet olunca mutlaka hormon tahlili yapılmasını istedi onları yaptıracağım. Takviyeleri kullanacağım, bunlardan en önemlisi Myo inositol içeren takviyeleri şiddetle tavsiye ediyorum. Kızlar pko olsun yada olmasın gebeliğe hazırlık ve kaliteli yumurtlama açısından aşırı faydalı bir vitamin takviyesidir mutlaka kullanın. Örnek olarak inofolic combi hp takviyesini önerebilirim.
Bunun yanı sıra düzenli egzersiz, daha önce de yaptığım OMAD aralıklı oruç ve üreme diyeti yapacağım Allahın izniyle de en yakın zaman da amacıma ulaşcağımı biliyorum. Kızlar sakın üzülmeyin yeni dönem, yeni döngü yepyeni umut her zaman için var. Asla pes etmek yok.
Bu konuda motivasyon olması için daha önce bir topik açmıştım bazı güncellemeler de yaptım okumak isteyen olursa diye buraya linki bırakayım.
Gebeliğe Hazırlık - Anne olmak istiyormusun? Ozaman gel sende katıl bize🌺🌺🌺🥰
Bismillahirrahmanirrahim Selam kızlar.. Asla morallerinizi bozmayın.. Yeni bir Ay yepyeni ve sağlıklı bir fırsattır.. Bir kadının daha 1 ayını doldurmadan yeni bir gebelik için şansı vardır.. Birçok kadın düşük yaptığı zaman daha adet dönemi gelmeden tekrardan hamile kalıyor.. Yumurtlama...www.kadinlarkulubu.com
Hadi kızlar hep destek tam destek!!!
Napim canım en doğrusu bu çünkü herzaman umut var biz elimizden geleni yapalım gerisi Rabbimize kalıyor. Hersferinde olmuyorsa bir hayır vardır deyip sıkılmadan usanmadan yola devam etmek gerek.Yaaa nasıl da pozitifsin tatlısın yerriiim senii
He gördüm onu telefon değiştirecem yenisine indiririm bunda yer yok zaten donuyor ota böceğe deli ediyor beni.B BallYilmaz123 canım özel mesajlara bakıyor musun sen?
Hahahh bi ara eski bir topikten tanıdığım vardı oda böyle iş yerinde göğüslerini kontrol ederken birilerine yakalanınca..,, aaah kalbim,, diye u dönüşü yapmış arada aklıma gelir gülerimkızlar iş yerinde gögüslerim hassas mı diye kontrol ederken rezil oluyordum
ay kafayı yedik iyice
bu arada sızı şeklinde hassaslık var
Pes etme ama ara ver. Dinlendir kendini kafanı boşalt. Oluruna bırak.Kızlat Ben artık pes edicem artık çok yoruldum gercekten bu ayda olmicak gibi kendimi aşırı yorgun hissediyorum hiç bir problem yok diyor dr.lar denemediğimiz yöntem kalmadı
Kesinlikle katılıyorum kuzum pcos için özellikle takviyeler çok önemli. Asla pes etmek yokCandy7777 A ayb00 Mervenur277
Eveeeeeet selam kızlar , yine bir gün geçmiyorki bu zalım testler bizi yanıltmasın.
Doktoruma gittim, sata (27 temmuz) göre belli olması lazım dedi baktı rahim normal inceliğinde ve herhangi bir gebelik bulgusu yok, yumurtlama da olmamış zaten dedi. Pkolu olduğum için dönem dönem de olsa gecikmeler yaşadığımı biliyordum ama bazı belirtiler ve testler beni yanılttı. O testlerin zaten güvenilir olduğuna emin olmadığım için çok umud etmemiştim iyiki de öyle yapmışım. Sadece bir ihtimal olarak düşünüyordum.
Doktorum bana duphaston ilacını yazdı adetimin daha da fazla gecikmemesi ve vakit kaybı olmaması adına. Adet olunca mutlaka hormon tahlili yapılmasını istedi onları yaptıracağım. Takviyeleri kullanacağım, bunlardan en önemlisi Myo inositol içeren takviyeleri şiddetle tavsiye ediyorum. Kızlar pko olsun yada olmasın gebeliğe hazırlık ve kaliteli yumurtlama açısından aşırı faydalı bir vitamin takviyesidir mutlaka kullanın. Örnek olarak inofolic combi hp takviyesini önerebilirim.
Bunun yanı sıra düzenli egzersiz, daha önce de yaptığım OMAD aralıklı oruç ve üreme diyeti yapacağım Allahın izniyle de en yakın zaman da amacıma ulaşcağımı biliyorum. Kızlar sakın üzülmeyin yeni dönem, yeni döngü yepyeni umut her zaman için var. Asla pes etmek yok.
Bu konuda motivasyon olması için daha önce bir topik açmıştım bazı güncellemeler de yaptım okumak isteyen olursa diye buraya linki bırakayım.
Bismillahirrahmanirrahim Selam kızlar.. Asla morallerinizi bozmayın.. Yeni bir Ay yepyeni ve sağlıklı bir fırsattır.. Bir kadının daha 1 ayını doldurmadan yeni bir gebelik için şansı vardır.. Birçok kadın düşük yaptığı zaman daha adet dönemi gelmeden tekrardan hamile kalıyor.. Yumurtlama...www.kadinlarkulubu.com
Bende zamanında değiştirmişim eski telden buraya girebiliyorum tarayıcıdan ama uygulama almıyo 64lük yetmeyince ben yeniden ötekine eskiden buraya dermişimHe gördüm onu telefon değiştirecem yenisine indiririm bunda yer yok zaten donuyor ota böceğe deli ediyor beni.
Senin bu topici ben daha önce de görmüştüm. Duaları falan okumuştum yaniCandy7777 A ayb00 Mervenur277
Ne güzel çok sevindim . Naptın canım nasılsın?Senin bu topici ben daha önce de görmüştüm. Duaları falan okumuştum yani
Diaformin yumurtalıkları çalıştırması için çok güzel bir ilaç. Dediğim vitamin içinde inositol olanlar güzel onuda kullanmışssın. Amin amin hepimize güzel haberler almak dileğiyleDiaformin kullanıyorum yanında şu an onun öncesinde inositol kullanıyordum. Başka bir vitamin önermedi aslında ama ben yine emin olmak için tekrar bir sorayım kontrolde yardımın için teşekkür ederim . Umarım hepimiz hayırlı haberler alırız