Benimde yumurtlama gününden beri göğüslerim şiş ve dokununca ya da değince sızlıyor iyi birşey mi?
Gebelik belirtisi önemli bi belirti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde yumurtlama gününden beri göğüslerim şiş ve dokununca ya da değince sızlıyor iyi birşey mi?
zihnimiz bizi kandırmıyorsa belirti olabilirBenimde yumurtlama gününden beri göğüslerim şiş ve dokununca ya da değince sızlıyor iyi birşey mi?
Ay bende
Bugün full elemeyle geçti ama sadece elleyince açıyor
Yeni oldu ama daha 1-2 gün bugün testte çatlama gördümGebelik belirtisi önemli bi belirti
Benimki de öyle maalesef kizihnimiz bizi kandırmıyorsa belirti olabilir
ama benim zihin beni kandırmaya çok meyili maşallahı var
Yeni oldu ama daha 1-2 gün bugün testte çatlama gördüm
ay sürekli elim bık bık ordaaa
Yok ondan eminim eşim bile fark etti yumurtlama olduğu günden itibarenYani psikolojik de olabilir tabi hormonları direkt etkiliyor çünkü
Bndende gldi bişeler tam sökülmedim
Tertemiz bir negatif ama bence test bozuk ya son kullanma tarihi 3 ay sonra doluyormus testin.Yap bitir işi
Mevsimden olabilir mi diye düşünüyorum vallaBndende gldi bişeler tam sökülmedim
Aklım almıyor
Bir haftadır niye kasık agrısı çektim bn
Normalde öyle olmazdı
Bazen hiç anlamazdım adet olduğumu
Ya kandırıyor vücut insanı inşallah vardır hayırlısıyla tutunmuştur diyelim biz batı bekleyelim üç günüm var ama ben olmak üzere gibi hissediyorumYok ondan eminim eşim bile fark etti yumurtlama olduğu günden itibaren
Vardır ya erken daha iki üç gün sonra yapınca yükselmiş olur ben inanıyorumher hastanenin referans aralığı farkli olabiliyor, 5 in üstü hamile olduğunu söyleyenler var tabi bu kesin gebe kaldığım anlamına gelmiyor tabi adetime 6 gün var
Bndende gldi bişeler tam sökülmedim
Moralim bozulduMevsimden olabilir mi diye düşünüyorum valla
Valla ne yalan soyliyim sabah bende ağladım bu kadar gecikmem normal değildi ama sağlık olsun bacım önümüzdeki maçlara bakarızBndende gldi bişeler tam sökülmedim
Aklım almıyor
Bir haftadır niye kasık agrısı çektim bn
Normalde öyle olmazdı
Bazen hiç anlamazdım
Moralim bozuldu
İnşallah hepimiz için hayırlı haberler olurYa kandırıyor vücut insanı inşallah vardır hayırlısıyla tutunmuştur diyelim biz batı bekleyelim üç günüm var ama ben olmak üzere gibi hissediyorum
3 ay sonra doluyorsa nasıl bozuk anlamadım kuşumTertemiz bir negatif ama bence test bozuk ya son kullanma tarihi 3 ay sonra doluyormus testin.
İlk tedavimdi tek yumurtam büyüdü 20mm iken çatlatma iğnesi vuruldum. Korkum kiste dönüşmesi iki ilacı görünce gözüm korktu açıkçasıBende hiç görmedim ikisini birlikte kullandıran doktoru ama sizde yumurta tembelliği biraz daha fazla sanırım. Kaç yumurta çıkmıştı boyutları kaçtı çatlatma iğnesi verirken ?
Canım test çekti test aşeriyorum. Bide bu ay umduğumdan erken geldi adet hiççç yapamadım canım sıkılıyor ellerim titriyor. Abla bana bir test ya noooollllluuuuurrr abla yaaa3 ay sonra doluyorsa nasıl bozuk anlamadım kuşum