- 22 Mart 2023
- 3.358
- 1.789
- 30
Hahahhaha öteki tarafa gel atcam ben sana test 5 gün sonraCanım test çekti test aşeriyorum. Bide bu ay umduğumdan erken geldi adet hiççç yapamadım canım sıkılıyor ellerim titriyor. Abla bana bir test ya noooollllluuuuurrr abla yaaa
Hangi tarafa kız. Benim bilmediğim sekret taraf mı varHahahhaha öteki tarafa gel atcam ben sana test 5 gün sonra
Özeline bakmadın mı senHangi tarafa kız. Benim bilmediğim sekret taraf mı var
Hmmm attı attı ben onu söylemeyi unutmuşum. Ben onu kullanmıyorumÖzeline bakmadın mı senKahhve atmadın mı kız sen de
Kızzz indir yaHmmm attı attı ben onu söylemeyi unutmuşum. Ben onu kullanmıyorum
Hee tamam bebişimHmmm attı attı ben onu söylemeyi unutmuşum. Ben onu kullanmıyorum
Ben de dicektim de karışmak istemedimKızzz indir ya
Yoo attım ben bakmamış kiiiÖzeline bakmadın mı senKahhve atmadın mı kız sen de
Evet iki ilaç fazla gibi geliyor ama doktorunda bir bildiği vardır. Tüp bebekte 3 çeşit ilaç kullanılıyor fazla yumurta olsun diye ama normal yumurta takibinde kiste dönüşme ihtimali var. Bir sonraki adette atarsın. Benim bir kere tüp bebekte bile 1 hafta ilaç kullandım hiç yumurta çıkmadı çok üzülmüştüm ama sonraki ay ultrasonda ilaçsız 4 tane yumurtam göründü. Bazı aylar kadınlarda hiç yumurta olmayabiliyormus. Sizin doktorunuzda tekrar dan 1 veya hic görmeyince ilacı arttırmış olabilir. Umarım hayırlı bir sonuç alırsınız. Proxyfemin gibi vitaminler var yumurta takibinde veriliyor. Doktorunuza danışın isterseniz.İlk tedavimdi tek yumurtam büyüdü 20mm iken çatlatma iğnesi vuruldum. Korkum kiste dönüşmesi iki ilacı görünce gözüm korktu açıkçası
Kullanmıyomuş canım onuYoo attım ben bakmamış kiii
Evet evet daha önceden de demiştii ama belki fikri değişmiştir dedimKullanmıyomuş canım onu
Yok yaa daha o kadar olmadıkCinsiyet tahmini yapabilen var mı acaba
Ya keseden bile tahmin edenler var fasulye gibi olan kız mıymış ne sorayım dedimYok yaa daha o kadar olmadık
Değerlerin çok güzel. Amh ta iyi gebe kalman için hormonların hazırım diyor.Kızlar adetin 2 günü bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi meraktan ölcem
En az 5 olması gerekirken sizinki 7 çıkmış. Bence normal. Dönüş yaptı mı doktorunuzKızlar selam adetin 20.günü progesteron sonucum 7 çıktı. Doktorum henüz dönmedi. Merak ediyorum yumurtlama onaylandı mı? Doktorum bu sonuç olumlu olursa diğer hormonlarına bakmaya gerek yok demek ki onlarda düzgün çalışıyor demişti.
Çin takvimine göre hesapla daha doğruya yakın sonuc çıkıyoYa keseden bile tahmin edenler var fasulye gibi olan kız mıymış ne sorayım dedim