- 22 Mart 2023
- 3.358
- 1.789
- 30
3 4 gün sürdüyse eğer 13 ü baz al kuzucum senHm anladım ya benim 13 Ağustos gibi başlayan 3 4 gün süren kanamam oldu sonra 20 Ağustos gibi tekrar kanamam oldu 1 gün sürdü ben şimdi hangisine göre hesaplamalıyım ilkine göre demi kocam ikincisini baz alıyor deli ediyor beniArasaNillGerek Candy7777 @Kahhve
21 yazan olmuş kuzumMerhabalarrr çatlama olmuş mu sizceEki Görüntüle 3478171
Önümüzdeki 2-3 gğnğ verimli değerlendirinMerhabalarrr çatlama olmuş mu sizceEki Görüntüle 3478171
Tamam teşekkür ederimmmÖnümüzdeki 2-3 gğnğ verimli değerlendirin
Tamam21 yazan olmuş kuzum
Bence de öyle olması lazım da eşimde tutturdu 2 defa oldun sen ikinciyi hesapla diye deli olacam. 13'ü baz alsam 27 yumurtlama 10 Eylül regl hesap ettim 3 gün gecikmiş oluyorum. Ama hep 1 2 gün önce olurdum ben 8 9 gibi hesap etmiştim. Bu hesaba göre 5 gün geciktim. Off beynim yandı.3 4 gün sürdüyse eğer 13 ü baz al kuzucum sen
Bende bilmiyorum ki20 sinde bir gün olmuşsun 3-4 gün süren daha mantıklı bence neden öyle oldu onu anlamadım bacim
Bende hiç görmedim ikisini birlikte kullandıran doktoru ama sizde yumurta tembelliği biraz daha fazla sanırım. Kaç yumurta çıkmıştı boyutları kaçtı çatlatma iğnesi verirken ?Kızlar merhabalar size bir sorum olacak geçen ay çatlatma tedavisi gördüm ama maalesef dün akşam adet oldum. Bugün doktora gittiğimde doktor letunun yanında klomende yazdı ikisini bir kullanmam için daha önce ikisini birlikte kullanan var mı ya da bilgisi olan
Aşkım test yapcan bitcek niye böyle hesapla beynini yakıyosunBence de öyle olması lazım da eşimde tutturdu 2 defa oldun sen ikinciyi hesapla diye deli olacam. 13'ü baz alsam 27 yumurtlama 10 Eylül regl hesap ettim 3 gün gecikmiş oluyorum. Ama hep 1 2 gün önce olurdum ben 8 9 gibi hesap etmiştim. Bu hesaba göre 5 gün geciktim. Off beynim yandı.
Referans aralığı 0-10 yazıyor o yüzden çok emin olamadım ama bence iki gün sonra tekrarlarsan emin olursun var yada yok diyemem ama inşallah vardır ve çok yenidirrrrkızlar dün akşam kan testi verdim sizce hamilemiyim ?
her hastanenin referans aralığı farkli olabiliyor, 5 in üstü hamile olduğunu söyleyenler var tabi bu kesin gebe kaldığım anlamına gelmiyor tabiReferans aralığı 0-10 yazıyor o yüzden çok emin olamadım ama bence iki gün sonra tekrarlarsan emin olursun var yada yok diyemem ama inşallah vardır ve çok yenidirrrradetin geciktimii
Rapor hakkı 2 aşılamadan sonra çıkıyor bana kuzumCanım hoşgeldin tekrar aramıza, demiş miydim bilmiyorumama tekrar hoşgeldin, dilerim ilk denemede pıt diye tutar olmazsa da moral bozukluğu yok tamam mı? Rapor hakkın yok mu? İlaçlar daha uyguna gelirdi aslında?
Valla ya doğru söylüyorsunAşkım test yapcan bitcek niye böyle hesapla beynini yakıyosun
Benimde yumurtlama gününden beri göğüslerim şiş ve dokununca ya da değince sızlıyor iyi birşey mi?kızlar iş yerinde gögüslerim hassas mı diye kontrol ederken rezil oluyordum
ay kafayı yedik iyice
bu arada sızı şeklinde hassaslık var
Ay bendekızlar iş yerinde gögüslerim hassas mı diye kontrol ederken rezil oluyordum
ay kafayı yedik iyice
bu arada sızı şeklinde hassaslık var