- 22 Mart 2023
- 3.357
- 1.788
- 30
Aşılama da yine spermin yıkanıp iyisi seçilmiyo mu yanlış biliyomuşum senelerdirKaliteli spermleri seçiyormuş galiba. Bütün hastanelerin önerdiği oydu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşılama da yine spermin yıkanıp iyisi seçilmiyo mu yanlış biliyomuşum senelerdirKaliteli spermleri seçiyormuş galiba. Bütün hastanelerin önerdiği oydu
Anladım kuzum. Yani bana Dr eziyet etme kendime ağrın çok olursa ağrı kesici al demişti. Ama benim adetimi kesmiyor tabi orası ayrı. Adeti kesiyorsa senin tabi yine muallakta kalıyo insanBenim normalde de böyle olurdu, ağrı kesici fln geçirmezdi hop iğne olurdum hemen, doğumdan sırna fln da aynı, ta ki dış gebelik ameliyatıma kadar, sağ tüpüm o ameliyatta alınınca ertesi aylarda o kadar rahat ettim ki gerçekten regli miyim diye tuvalete gidiyordum ne ağrı ne sancı tık yok hiçbir şey... Ta ki bu aya kadar işte, yumurta toplama için iğneler oldum ya bence ondan, şimdi ağrı kesici de almıyorum kanamayı kesiyor diye iğne zaten olmam, eşim bile diyo ki ağrı kesici al çekme bu kadar nolucak ki ama almam
yaa teşekkür ederim nasıl katılacağııımmorananas istersen sen de katıl tabloya canım
Son adet tarihini ve beklenen adet tarihini yazarsan Candy7777 seni tabloya ekleryaa teşekkür ederim nasıl katılacağııım
teşekkür ederiim bir de kesin bir gebelik var yok diyemiyorum yine de katılabiliyor muyuz? ben biraz burada yeniyim de kusura bakmayınSon adet tarihini ve beklenen adet tarihini yazarsan Candy7777 seni tabloya ekler
Bebekimmm ne gebeliği bizde gebelik yok işte burda sohbetler ediyoruz girebildigimiz zamanlarda , gebelik için neler var neler yok tecrübe ediniyoruz bilgi paylaşımı sağlıyoruz bilmediğim bir sürü şeyi anlattılar bana mesela şimdi benimde gebelik yok ama olması için dua ediyoduk sabah lekelenmem başladı şimdi neden geciktim ona bakicam falan yani ortam bu he biraz deliyiz o ayrı hosgeldinnnn inşallah adet günlerini beklerken gebelik haberi verirsin hepimizeçok
teşekkür ederiim bir de kesin bir gebelik var yok diyemiyorum yine de katılabiliyor muyuz? ben biraz burada yeniyim de kusura bakmayın
yaaa çok tatlısınız teşekkür ederiimm umarım hep beraber güzel sonuçlar alırızzhemen katılıyorumBebekimmm ne gebeliği bizde gebelik yok işte burda sohbetler ediyoruz girebildigimiz zamanlarda , gebelik için neler var neler yok tecrübe ediniyoruz bilgi paylaşımı sağlıyoruz bilmediğim bir sürü şeyi anlattılar bana mesela şimdi benimde gebelik yok ama olması için dua ediyoduk sabah lekelenmem başladı şimdi neden geciktim ona bakicam falan yani ortam bu he biraz deliyiz o ayrı hosgeldinnnn inşallah adet günlerini beklerken gebelik haberi verirsin hepimize
Katil kuzum hoşgeldin amiiiiiinyaaa çok tatlısınız teşekkür ederiimm umarım hep beraber güzel sonuçlar alırızzhemen katılıyorum
Ha söylemişsin zatenCandy7777 merhaba sat 23 ağustos - bat 19 eylül
Katıldım canımmm çok teşekkür ederimmSat bat söyle kuzum Candy7777
eveeetHa söylemişsin zaten
Rica ederim kuzum merak ettiğin bir şey olabilirsen burada sorabilirsin rahatça buradakiler kıdemliyizKatıldım canımmm çok teşekkür ederimm
yaa çok iyi oldu bu benim için. sana ne kadar teşekkür etsem az valla 2 gündür yol göstericim oldun Allah razı olsun canım benim bende anasayfada görüyordum ama anlamamıştım ne olduğunu yorum sayısı da çok gözükünce hepsi hamiş herhalde deyip girmemiştimRica ederim kuzum merak ettiğin bir şey olabilirsen burada sorabilirsin rahatça buradakiler kıdemliyiz
Yaa rica ederim balım, yok aşkım buradakiler hamile kalmak isteyenler anneler grubu ayrı oluyor, hepimiz aynı yolun yolcusuyuz anlayacağınyaa çok iyi oldu bu benim için. sana ne kadar teşekkür etsem az valla 2 gündür yol göstericim oldun Allah razı olsun canım benim bende anasayfada görüyordum ama anlamamıştım ne olduğunu yorum sayısı da çok gözükünce hepsi hamiş herhalde deyip girmemiştim
süper yaa çok iyi vallaYaa rica ederim balım, yok aşkım buradakiler hamile kalmak isteyenler anneler grubu ayrı oluyor, hepimiz aynı yolun yolcusuyuz anlayacağın
Candy7777 cim yeni grup açtığında buranın en sonuna link koyup kapatabilir misin?Bacım kime gittin doktora ? Yarın da sesin çıkmasaydı etiketleyecektim bi nerlerdesin diye. Üzülsen de uzun tutma kısa zamanda aramıza dön lütfen şurada eylül sonuna ne kaldı sonra birbirimizi bulamazsak üzülürüm aa bacım fik fik konuşmadan grubun tadı çıkmıyor az eğleniyoruz gülüyoruz işte napalım
Başka bişey vermedi kuzum sadece gonalf verdiHadi bakalım emeklerinin karşılığı boşa çıkmaz çok güzel yimirtaların oluşur umarım
Gonal-f ve ne verdi başka?
geçmiş olsun. Benimde sol tüpüm alındı. Düşükler ve o tarafta inanılmaz ağrı oluyordu dediğin gibi reglide geçti. Ama yumurtlama olarak sağ aktif değil pek doğal hamile kalmaya çalışıyorum. En son çare yine tüp bebeğe geri dönebilirim.Benim normalde de böyle olurdu, ağrı kesici fln geçirmezdi hop iğne olurdum hemen, doğumdan sırna fln da aynı, ta ki dış gebelik ameliyatıma kadar, sağ tüpüm o ameliyatta alınınca ertesi aylarda o kadar rahat ettim ki gerçekten regli miyim diye tuvalete gidiyordum ne ağrı ne sancı tık yok hiçbir şey... Ta ki bu aya kadar işte, yumurta toplama için iğneler oldum ya bence ondan, şimdi ağrı kesici de almıyorum kanamayı kesiyor diye iğne zaten olmam, eşim bile diyo ki ağrı kesici al çekme bu kadar nolucak ki ama almam