Bebeğim teşekkür ederim hepimizin gönlüne göre versin inşallahIyi hissetmene sevindim masaallah birlikte karar alip uygulamaniz cok guzel tebrik ederim sizi sureciniz en guzel sekilde ilerlesin insaallah Rabbim gonlunuze gore versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeğim teşekkür ederim hepimizin gönlüne göre versin inşallahIyi hissetmene sevindim masaallah birlikte karar alip uygulamaniz cok guzel tebrik ederim sizi sureciniz en guzel sekilde ilerlesin insaallah Rabbim gonlunuze gore versin
Anam bence gece kirmizilancamBu belirtiler de regl belirtisiyle benzer oluyor insan anlayamıyor da anam hamilesin gibi mi senceeee
Olur da belki arkadaşımız yorulmuştur kendisi devam etmek istemiyordur diye ben bir şey demedim başka birine devredebikirsiniz ama modlara yazması gerekiyorCandy7777 acaba oluyomuuu
Kız sus Allah etmesin benim regl sancım arkalı önlü olur senin de öyle mi oluyoAnam bence gece kirmizilancam
Kuzum 3-4 yerden fiyat almıştım.en ucuzu 16 dedi ama hastaneye güvenemedim. Onun dışında ki yerlerde hep 18-25 bandında. Ama evet pahalı bir süreçAy çok pahalı gibi geldi hiç yaptirmadigim için
12 8 de güzel bence ama gece korkuyorum hele deprem bölgesi olunca off. Mahallede bol aksiyonlu benim.İnan bende istiyorum sadece 8-4 gitsin diğer vardiyalari sevmiyorum
Nerelisin kuzum12 8 de güzel bence ama gece korkuyorum hele deprem bölgesi olunca off. Mahallede bol aksiyonlu benim.
Hatay Antakya ama İskenderun'da oturuyorum gelin geldim. Allah'tan bildiğim bir Mahallesi'nde oturuyoruz. Siz nerelisiniz?Nerelisin kuzum
Çok geçmiş olsun canım, Gaziantep ben deHatay Antakya ama İskenderun'da oturuyorum gelin geldim. Allah'tan bildiğim bir Mahallesi'nde oturuyoruz. Siz nerelisiniz?
Evet yapışıyor arkalı önlü ölü gibi oluyorumKız sus Allah etmesin benim regl sancım arkalı önlü olur senin de öyle mi oluyo
Doğru yavrum valla üç çocuk yap demeyi biliyolar ama yardımcı olmuyolar ne ala memleketKuzum 3-4 yerden fiyat almıştım.en ucuzu 16 dedi ama hastaneye güvenemedim. Onun dışında ki yerlerde hep 18-25 bandında. Ama evet pahalı bir süreç
Ay neresi ben izmitteyim aynı burada deprem bölgesi12 8 de güzel bence ama gece korkuyorum hele deprem bölgesi olunca off. Mahallede bol aksiyonlu benim.
Çiplisi neymiş yaaAşılama fiyatı 18 dedi. Duruma göre çipli olursa ekstra 100 dolar ücreti oluyor dedi
O şekilde düşünemedim bilmiyorum ki olmadı sohbet grubu gibi birşey olabilir surda konuşan kaç kişiyiz zaten mod nedirOlur da belki arkadaşımız yorulmuştur kendisi devam etmek istemiyordur diye ben bir şey demedim başka birine devredebikirsiniz ama modlara yazması gerekiyor
Evet devam etse guzel olur tabi Bu arada Kahhve spor grubu accaktiO şekilde düşünemedim bilmiyorum ki olmadı sohbet grubu gibi birşey olabilir surda konuşan kaç kişiyiz zaten mod nedir
Size de çok geçmiş olsun yakınmışız güzelmişÇok geçmiş olsun canım, Gaziantep ben de
Hatay İskenderun İzmit'te teyzem oturuyor benim.Ay neresi ben izmitteyim aynı burada deprem bölgesi
Ayyy çok geçmiş olsun bacım sizede tekrardan rabbim bir daha yaşatmasınHatay İskenderun İzmit'te teyzem oturuyor benim.
Aaa İzmit'e geliyomusun gelirsen çayımı icmeni isterimHatay İskenderun İzmit'te teyzem oturuyor benim.