Bende yanlış anlamış olabilirim aman çok karışık işler yaAşılama da yine spermin yıkanıp iyisi seçilmiyo mu yanlış biliyomuşum senelerdir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yanlış anlamış olabilirim aman çok karışık işler yaAşılama da yine spermin yıkanıp iyisi seçilmiyo mu yanlış biliyomuşum senelerdir
18 mi pahalıAy çok pahalı gibi geldi hiç yaptirmadigim için
Bilmedigim için ya18 mi pahalı
Canım hoşgeldin tekrar aramıza, demiş miydim bilmiyorum ama tekrar hoşgeldin, dilerim ilk denemede pıt diye tutar olmazsa da moral bozukluğu yok tamam mı? Rapor hakkın yok mu? İlaçlar daha uyguna gelirdi aslında?Aynen öyle. Üniversite hastanesine gideyim dedim hem bana uzak hemde randevu açıldığı gibi bitiyor. Tüp bebekte ilaçlar hariç 60 bin. İnsanları maddi manevi sömürüyorlar resmen
Ben de yıllarca her iğne vurulurken doktorlara sordım ilerisi için bir sıkıntı olmaz dimi fln diye (ki o zamanlar benim böyle problemlerim yoktu.) olmaz dediler doktorlar ama şimdi de yumurtaları uyarıyormuş fln diyenler var, şimdi sıkıntılar olunca sabredeyim diyorum ama fena ya gece boyunca sen fıtı foto yaparken () uyu uyan uyu uyan pertim çıktı, sabah eşin elimi tutuyo hadi kalk iğneye gidelim diye elini bile sıkamadım gücüm kalmamış artıkAnladım kuzum. Yani bana Dr eziyet etme kendime ağrın çok olursa ağrı kesici al demişti. Ama benim adetimi kesmiyor tabi orası ayrı. Adeti kesiyorsa senin tabi yine muallakta kalıyo insan
Ay hadi hayırlısyla karşılığını al canımBaşka bişey vermedi kuzum sadece gonalf verdi
Yeni grubu bizimkilerden biri açsın işte. Ben açmıyım anne yorgun.Candy7777 cim yeni grup açtığında buranın en sonuna link koyup kapatabilir misin?
Ben sadece ilaçlara 30 bin verdim, tüp bebek için de 50-60 vardırBilmedigim için ya
Öyledir yemeklerimiz buraya gelen 10 kilo alıp dönüyorAyyy çok geçmiş olsun bacım sizede tekrardan rabbim bir daha yaşatmasın
Eşim orda askerlik yaptı acemisini bende ilk defa geldim geçen sene yemekleriniz harika bir susko gittiği yerin yemeğine bakar hemen
Baya oldu gelmeyeli o tarafa gelirsek neden olmasınAaa İzmit'e geliyomusun gelirsen çayımı icmeni isterim
Kuzum sen adet mı oldun ? Bende hâlâ gelen giden yok beklemek aşırı stresli. Eşim de test yapmamı istemiyor bekle diyor olmazsan haftaya doktora gideriz diyor.Bilmedigim için ya
Allah yardımcınız olsun vallahi yaBen sadece ilaçlara 30 bin verdim, tüp bebek için de 50-60 vardır
Benim baya bi karışık yaa...geçmiş olsun. Benimde sol tüpüm alındı. Düşükler ve o tarafta inanılmaz ağrı oluyordu dediğin gibi reglide geçti. Ama yumurtlama olarak sağ aktif değil pek doğal hamile kalmaya çalışıyorum. En son çare yine tüp bebeğe geri dönebilirim.
Sendede tek tüple gebelik oluşmadımı tüp bebeğe başlamışsın ?
Valla öyleÖyledir yemeklerimiz buraya gelen 10 kilo alıp dönüyor
Cano varmı gelen giden leke gldi yazmışsın ama adet oldunmuBenim bacaklarım sızlıyor gibi oluyor kramplar girince gaz başladı bugün
TabikideeeBaya oldu gelmeyeli o tarafa gelirsek neden olmasın
Aşkım valla lekelenmeyle başladım kırmızı gördüm ama pecetede ped taktım bekliyorum dökülmeyiKuzum sen adet mı oldun ? Bende hâlâ gelen giden yok beklemek aşırı stresli. Eşim de test yapmamı istemiyor bekle diyor olmazsan haftaya doktora gideriz diyor.
Aşkım valla kırmızı gördüm pecetede silerken sokulmeyi bekliyorumCano varmı gelen giden leke gldi yazmışsın ama adet oldunmu
Cok geçmiş olsun cnmBenim baya bi karışık yaa...
Geçen sene doğal yollardan oluşan bir hamileliğim oldu. 22. haftada erken doğum oldu, bebek yaşamadı tabi. Doğumdan önce de sonra da adetlerim çok sancılı olurdu, öğrencilerime yansıtmamak için hep iğne olurdum kreşe gitmeden önce.
Ne olduysa o doğumdan sonra oldu zaten.
Doğuma kadar benim amh düşüklüğünden, tüp bebekten fln haberim yoktu.
Erken doğum neden oldu, niye oldu, bi daha olur mu sorularının peşine düşünce amh düşüklüğünü öğrendik.Meğersem benim doğal yollardan hamile kalma şansım zaten %30'lardaymış, denk gelmiş vrbbrn hamile kalmıştım (o gebelikte adetten 1 gün önce girdiğim ilişki ile oldu, eminim)
Tüp bebeğe başladık. Transfer oldum fln değerim çok düşük geldi, katlanması iyiydi fakat ilk değer düşük geldi. Meğersem dış gebelik geçiriyormuşum. Olaylar olaylar sonuçta ameliyat oldum sağ tüpüm alındı. Doktor tüp bebek doktoru olduğu için çok rahat konuştu tabi, bi de hastanedeyken bana söylememişler üzülürüm diye ama doğal yollardan hamile kalma şansım düşmüş mü %10'lara...
2-3 ay dinlenmek istedim, o 3-4 ayda farkettim ki benim regli sancılarım artık olmuyo, sağ tüp gitti ama neyse buna yaradı bari fln dedim napim.
Şimdi 2. Tüp bebeğe başladım transfer bekliyorum.