- 22 Mart 2023
- 3.358
- 1.789
- 30
Sağlık şey mi özel sağlık mı aşkımAşkım sağlık hastanesi demet hanım. Çok tatlı bir kadındı. Kız Eylül bitse bile birbirimizden kopmayalım ya enerjimiz tuttu çünküişin en eğlenceli kısmı fik fik zaten sjsjsjjsjs
Yok be ciddiye alma onuGebelik varsa pozitif cikiyormus muhabbetleri yüzünden ona taktım
Ben sevmiyorum 4 12 vardiyasını amaAy benimkide 4-12 o yüzden isteyemiyorum
Gerçekten mi çok inanmıştım halbukisiYok be ciddiye alma onu
Ağustos eylül iki aylık ya süresi dolunca kapanıyoAy grup kapanicakmiiiii
İnan bende istiyorum sadece 8-4 gitsin diğer vardiyalari sevmiyorumBen sevmiyorum 4 12 vardiyasını ama
İsmi değişip Ekim kasim yapılsa olmuyo muuu o kadar bilmiyorum kiAğustos eylül iki aylık ya süresi dolunca kapanıyo
Bende sulu oluyor ya beyaz değil ama 8. GündeyimAynen en iyisi öyle yap
Eşim yarın yine alırım bn sana dedi olmassam tabi
Hiç beyaz akıntın falan oluyor mu arada oluyor bnde
Beyaz bide sulu akıntı
Yok bacım inanma senGerçekten mi çok inanmıştım halbukisigerçi herşeye inanırım o ayri
O kadar aşırı bel ağrım başladı ki anlatamamBende sulu oluyor ya beyaz değil ama 8. Gündeyim
Evet evet özel sağlık hastanesi aşkım. Yeni bir torpil açarız kızSağlık şey mi özel sağlık mı aşkım
Valla kopmayalım topik bitince kaybetmeyelim birbrimizihahahah her anlamda eğlenceli
Onu bende bilmiyorum bebekimİsmi değişip Ekim kasim yapılsa olmuyo muuu o kadar bilmiyorum ki
Iyi hissetmene sevindim masaallah birlikte karar alip uygulamaniz cok guzel tebrik ederim siziKızlarrr dünden beri çok giremedim siteye. Tedavi süresinin başından beri ilk defa bu ay moral olarak çok kötü oldum. Dün birinin daha hamile haberini alınca ilk defa ağladım. Eşimde şok tabiçünkü genelde ben adetin ilk günü modum düşer ama ertesi güne hiç bişey kalmaz aynı pozitiflikle devam ederdim. Bu ay toplayamadım kendimi nedense bugün adetimin 3. Günüydü başka bir doktora gittim. Aşılama için konuşacaktım. Hazır gitmişken başlayalım sürece dedik. Doktor 4 kere ilaç kullanmışsın zaten artık gonalf iğnelerine geçme zamanın gelmiş dedi. Yola aşılama diye çıkarız ama amh çok yüksek olduğu için 2 den fazla yumurta büyürse iptal ederiz veya çok fazla büyürse isterseniz tüp bebeğe geçiş yaparız dedi. Bana da mantıklı geldi. Artık sıkıldım çünkü. Eşimlede konuştuk bunları da deneyelim olmazsa da yapacak bişey yok biz elimizden geleni yaptık deriz dedi. Herkes çocuk sahibi olacak değil biz böyle çok mutluyuz hayatımıza böyle devam ederiz dedi. Rahatlattı beni iğnelerime başladım bomba gibi geri döndüm ayrıca bensiz fik fik konuşmanız hoş olmamış
Duphaston veren başka Dr du o zaman ayıptır sorması ne fiyat veriyorlar aşılamayaEvet evet özel sağlık hastanesi aşkım. Yeni bir torpil açarız kız
Hee tamam o zaman bacımYok bacım inanma senLh kadınlarsa hep var olan bi hormon nasıl gebelik teşhis ediyorlar anlamıyorum denk gelmedir tamamen. İkinciye yumurtlama gibi
Amin inşallahAyy hiç basima gelmedi ne desem bilemedim inşallah yerleşmedir
Aşılama fiyatı 18 dedi. Duruma göre çipli olursa ekstra 100 dolar ücreti oluyor dediDuphaston veren başka Dr du o zaman ayıptır sorması ne fiyat veriyorlar aşılamaya
Ay çok pahalı gibi geldi hiç yaptirmadigim içinAşılama fiyatı 18 dedi. Duruma göre çipli olursa ekstra 100 dolar ücreti oluyor dedi
Bu belirtiler de regl belirtisiyle benzer oluyor insan anlayamıyor da anam hamilesin gibi mi senceeeeO kadar aşırı bel ağrım başladı ki anlatamam