- 10 Ocak 2024
- 632
- 319
Valla benim bir lafım var kendi bilir gelmek isterse bekliyoruz kendisiniAynen kuzum inşallah gebeliktendir bu gecikme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla benim bir lafım var kendi bilir gelmek isterse bekliyoruz kendisiniAynen kuzum inşallah gebeliktendir bu gecikme
Git prezervatifini getir senden istemiyorum çocuk mocuk dryince saldırıya uğradımBende bilmiyorum ne anladığımı barışma sekzi değil mi
Harika benceGit prezervatifini getir senden istemiyorum çocuk mocuk dryince saldırıya uğradım
Umut fakirin ekmeği be gülümValla benim bir lafım var kendi bilir gelmek isterse bekliyoruz kendisini
O fakir benim bacımUmut fakirin ekmeği be gülüm
Git prezervatifini getir senden istemiyorum çocuk mocuk dryince saldırıya uğradım
İstemiyorum senden cocuk mocuk deyince saldırıya uğradımKız noldu barıştınız mııı
Bu saldırı hiç hoşuna gitmemiş gibi duruyorGit prezervatifini getir senden istemiyorum çocuk mocuk dryince saldırıya uğradım
Bende bendeO fakir benim bacım
Hiç gitmemiş hhiiiiçççBu saldırı hiç hoşuna gitmemiş gibi duruyor
Göze göz dişe diş severimBu saldırı hiç hoşuna gitmemiş gibi duruyor
Ayyy haşin seviyorum bacılar ben napayım ya eşim diyo erkek olsaydın bekarken kızların vay halineHiç gitmemiş hhiiiiççç
Evet harikaydı gerçektenHarika bence
Ay Allah seni maşallah nazar değmesinEvet harikaydı gerçekten
Sağol bacımsuAy Allah seni maşallah nazar değmesin
Ama kavga sek seki de başkadırAyyy haşin seviyorum bacılar ben napayım ya eşim diyo erkek olsaydın bekarken kızların vay haline
Erkek olmamissin iyimi bacım rabbim bilmiste olmuşsunSağol bacımsu
Ayyyy hayır olsun inşallah bebiş vardır benim bat geçti ama testim negatif beklemedeyim sadece kasik bacak ve bel ağrım var sendekiler baya belirti gibi tabi duyduğum kadariylaSelam kızlar burayı bu ay gizliden takip ettim çünkü umudum yok hislerim kuvvetlidir hissetmiyorum henüz beklemiyorum bebek ama nasip allahtan
Bata 4 gün var bugün bel ağrım, kaşık ağrım içimde bi şeyler oluyor sıcaklar basıyor midem başım yani elimi attığım her yerde bi şey var
Allah hayırlara çıkarsın adet belirtilerim bu kadar erken ortaya çıkmazdı sanırım bu ay erken regl olacağım .
Bat bekleyen arkadaşlar böyle misiniz sizde