- 22 Mart 2023
- 3.357
- 1.788
- 30
Ayyy çok sorryyyy bacımAnladım ben esprisine yapmıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy çok sorryyyy bacımAnladım ben esprisine yapmıştım
Ahahahahah bence tembellestimGebe çıkarsan üşengeçliği de belirti diye ekleriz listeye hahahhaha
Olsun ben böyle yapiyom sakalrimiAyyy çok sorryyyy bacım
34 ne demeeeeek inanamıyorum yaGebe çıkarsan üşengeçliği de belirti diye ekleriz listeye hahahhaha
Ahahahahah bence tembellestim
HahahhahaOlsun ben böyle yapiyom sakalrimi
Daha önce 6 gün gecikmiş biri olarak en azından 1 haftayı doldurmanız beklemeyi öneririm ama tabi sen bilirsin yine de34 ne demeeeeek inanamıyorum ya
Yok beklicem aşkım ben ne zaman kan vermeye gitsem ya yolda adet oluyorum yada verdikten sonra ne zaman eczaneye gidip test alsam onda da aynı şekilde bu sefer durup beklicem en azından hafta sonuna kadar olmazsam o zaman umutlarım artar yoksa bir bakmisiz gece kırmızılar gelmisDaha önce 6 gün gecikmiş biri olarak en azından 1 haftayı doldurmanız beklemeyi öneririm ama tabi sen bilirsin yine de
insallahNegatif düşünme pozitif ol güzel olucak
Bende bilmiyorum ne anladığımı barışma sekzi değil miKocam evet ne anladın sen
Çok teşekkür ederim canımNice mutlu yıllara tüm sevdiklerinle birlikte.Duana çok çok Amin.
Geç mi kaldım bilmiyorum, çıktı mı sonucun; kızlar aklınızda bulunsun evet sağlık ocağında verilen beta hcg ertesi gün öğlene doğru ya da öğlenden sonra fln çıkıyor ama en erken ertesi günü sabah fln öğrenmeniz de mümkün, barkod numaralarınızı atmayın, halk sağlığı merkezi lab.dan bakılabiliyor.E nabiza gec dusuyor diye biliyorum saglik ocaginda yapinca hatta ertesi gun cikiyormus bilemedim merakdan oluyorum
Kız noldu barıştınız mıııKocam evet ne anladın sen
Temam yaa 10 Eylül'de anlaşalım akılda tutması da kolay olur ama devamından da anlarım ben eğer 3 gün ful olursam değiştiririz, sat: 10 Eylül bat: belirsiz zaten yeni başlık aöıcaktın orada veririmSağol kuzum
Ee lekelenme uzun sürdüyse söküldüğü günden saymaya başla ozaman
Aynen kuzum bat ekime geliyorsa diğer grup açılınca şeyaparızTemam yaa 10 Eylül'de anlaşalım akılda tutması da kolay olur ama devamından da anlarım ben eğer 3 gün ful olursam değiştiririz, sat: 10 Eylül bat: belirsiz zaten yeni başlık aöıcaktın orada veririm
Tebrık ederim canımCanim kan 38 cikdi dusuk gibi sanki acaba yukselirmi gebelik suanlik varmis
Aynen kuzum inşallah gebeliktendir bu gecikmeYok beklicem aşkım ben ne zaman kan vermeye gitsem ya yolda adet oluyorum yada verdikten sonra ne zaman eczaneye gidip test alsam onda da aynı şekilde bu sefer durup beklicem en azından hafta sonuna kadar olmazsam o zaman umutlarım artar yoksa bir bakmisiz gece kırmızılar gelmis