Memelere de sinirlendim şuan neden acimiyolar yani
Yok yani meme çok önemli gebelikte bence o yüzden memeye konsantre olalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Memelere de sinirlendim şuan neden acimiyolar yani
Kız yemin ederim aglamicami bilsem gider veririm ben ama korkudan ağlıyorum yada kaciyorum çocuk gibi
Umutlarim gittiYok yani meme çok önemli gebelikte bence o yüzden memeye konsantre olalım
Umutlarim gitti
Bende öyleyim ahahhahaha yaaa mesela kesildiyse elim tutamam bişeyAcı eşiği düşük bir kardeş daha
Elimi kestim iki gündür oraya bakıyorum
Öyle oluyo cidden ama yine de yazıklar olsun memelerimize neden acımıyor bende umutlu umutlu geciktim diye seviniyorumUzman olduk belirti ararken
Bayaa ekşınlı olmus Hiimm arada degisiklik iyidirGit prezervatifini getir senden istemiyorum çocuk mocuk dryince saldırıya uğradım
Öyle oluyo cidden ama yine de yazıklar olsun memelerimize neden acımıyor bende umutlu umutlu geciktim diye seviniyorum
Bende öyleyim ahahhahaha yaaa mesela kesildiyse elim tutamam bişey
Ay koptum sek sek haAma kavga sek seki de başkadır
Ay ahahahah hafta sonuna kadar adet olmazsam test yaparim ama bel ağrısı tık tık vuruyor ikilemdeyimYani sen gebeysen bu kural da bozulur o zaman sende göğüs hassasiyeti belirtisi olmadan hamilelik hikayem diye yaz
O işi iyi yapıyoruz ne diyim
Ay ahahahah hafta sonuna kadar adet olmazsam test yaparim ama bel ağrısı tık tık vuruyor ikilemdeyim
Keşke olsaydı ama benimde umudum yok adetimizi bekleyelim bacım önümüzdeki maçlara bakarızAynı bende canım belden kaşıktan bacaktan
Ben de de benzer belirtiler var testler negatif cikiyor. Ama soyle bir durum var belirtiler kisiden kiseye degisebilir. Benim iki gebeligim birbirine benziyordu ama ayni degildi. Gecen seneki ucuncu gebeligim onlardan cok farkliydi ama dogurmak nasip olmadi. Bunyesel bir sey sanirim farkliliklar olabiliyor. Yani senin belirtiler de bebis olabilirhepimiz icin hayirlisi olsun insaallahYa bütün belirtiler regl ile aynı ya tek fark göğüs hassasiyeti ama o yok bende göğüslerim muhallebi gibi ilk gebelikte ordan anladım ama yumoş yumoş sıfır hassasiyet o yüzden gebeliğe yormuyorum ben bu ağrıları şu an özel bölgem bile ağrıyor ya regl öncesi belirtiler gerçekten bizi çok yıpratıyor kadınlar olarak
Üç gebeliğin de de göğüslerin acıdı miiiiiiBen de de benzer belirtiler var testler negatif cikiyor. Ama soyle bir durum var belirtiler kisiden kiseye degisebilir. Benim iki gebeligim birbirine benziyordu ama ayni degildi. Gecen seneki ucuncu gebeligim onlardan cok farkliydi ama dogurmak nasip olmadi. Bunyesel bir sey sanirim farkliliklar olabiliyor. Yani senin belirtiler de bebis olabilirhepimiz icin hayirlisi olsun insaallah
Taktık göğüslereÜç gebeliğin de de göğüslerin acıdı miiiiii
Kız gecikme desen var bel ağrısı var uyuma var tembel olmuşum ki sorma bu ara kasıklarda pıt pıt atmalar acimalar var bacaklara vurması ayrı göğüs kaldı şimdilikTaktık göğüslere
Bagiricam şimdi memelere özgürlük diyeTaktık göğüslere