- 10 Ocak 2024
- 632
- 319
Çok şükür dik olsun dümdükTabisi bebeğim sarkık sevmem nefret ederim hatta Allah da sarkığını vermemiş çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür dik olsun dümdükTabisi bebeğim sarkık sevmem nefret ederim hatta Allah da sarkığını vermemiş çok şükür
Gel yanıma bir ayda 15 kilo alırsınHepiniz zayıflamaya uğraşırken ben bir ara kilo almak için diyetisyenle çalışmam peki bacılarım vermesi ayrı alması ayrı zor bu kiloları
Pcos yoksa adet düzensizliğin yoksa yumurtlama olacağını sanmıyorum. Haa ama birde nadirde olsa 2. Yumurtlamayı yaşıyor olabilirsin boş geçme bugünleri benceMerhaba kızlar en aktif gebelik konusu burasıydi benim sorum var. Son adetim 18 ağustos. Tahmini adetime 6 gün var yani 15 eylüle. Tahmini yumurtlama gününde hiç bir belirti olmadı. Bu gün baya belirgin sağ kasık ağrısı var. Acaba yumurtlama bu günmü. Daha bebeğim küçük ama olursa olur olmazsa ziyan yok kafasındayım. Candy7777 ne olur ne olmaz benide ekleyiver canikom
Herzaman aynı olmaz canım bir kere öyle oldu diye hersferinde olacak diye birşey yok. Normalde adet gecikmeden teste çıkmaması kadar doğal bir şey de yok. Bekle şimdilikBugün 27 gün bugün yada yarın adet olmam lazım olsaydı pembe çıkması lazımdı olmadı sanırım
Ahahhahaha kız yok alamıyorum vallahi 1.80 boy maksimum 61 kiloyu gördüm bu yaşıma kadarGel yanıma bir ayda 15 kilo alırsın
Evet doğru söylüyorsun kesin yok gözüyle bakıyordum yarın da olmazsam gidip kan veririm artıkHerzaman aynı olmaz canım bir kere öyle oldu diye hersferinde olacak diye birşey yok. Normalde adet gecikmeden teste çıkmaması kadar doğal bir şey de yok. Bekle şimdilik
Ay keşke bende öyle olsaydımAhahhahaha kız yok alamıyorum vallahi 1.80 boy maksimum 61 kiloyu gördüm bu yaşıma kadar
Pcos u araştirmadim. Tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. Adet düzensizliği yok. Ama ben geçirdiğim bütün gebeliklerim geç döllenmeydi. Yani geç döllenme geç yumurtlama oluyor demi?Pcos yoksa adet düzensizliğin yoksa yumurtlama olacağını sanmıyorum. Haa ama birde nadirde olsa 2. Yumurtlamayı yaşıyor olabilirsin boş geçme bugünleri bence
Onu bende kullandım hatta çizgi yok diye negatif sandım attım 10 dk sonra WC ye girdiğimde bal gibi pozitifti test şok oldum meğer ilk 10 dk yı baz alıyormuş testYine gölge yine gölge çıkarttı anlamadım ben bu işi bu sefer de miratech aldım erken gebelik
Yok ya nişan var hafta sonu onun telaşından anlamıyorum nasıl akıyor ZamanTik tak tik takkkkk zaman geçiyor ama nasıl yavaşşşşş çünkü test yapmıyorsuunnnnnnm
Tsh hormonunuza baktırın mutlakaKızlar hayatımda ilk defa reglim 3 gün sürdü hatta 2 bile diyebiliriz lekeler geliyor açık kahve pembe arası bitti gibi bir şey neden böyle oluyor bi fikri olan var mı doktora gitmeli miyim?
Bu arada 2 gün normal reglimi gördüm baya kanama şeklinde
Amanın kızı istediniz nişan mı var şimdi Allah tamamına erdirsin kuzucumYok ya nişan var hafta sonu onun telaşından anlamıyorum nasıl akıyor Zaman
Uhhhhh koçum boya posa endamaa gelAhahhahaha kız yok alamıyorum vallahi 1.80 boy maksimum 61 kiloyu gördüm bu yaşıma kadar
Ahahhahaha kız yok alamıyorum vallahi 1.80 boy maksimum 61 kiloyu gördüm bu yaşıma kadar
Valla ben bu gün bekliyordum kendisini ama gelmedi ekti beniNe zamandı bat senin canım ? Test filan yapmış mıydın?
Kızlar selamm Candy7777 ArasaNillGerek A alyanil A ayb00 @Beyond the sky ve adını hatırlayamadığım arkadaşlar.
Uzun bi aradan sonra beni görünce şaşırdınız dimi hadi itiraf edin
En son salı günü girmişim ve o zamandan beri 50 sf forum ilerlemiş, dün akşam sıradan okuyum bakiyim kimler ne durumda diye ama uyuyakalmışım N'habersiniz? Herkeslerde durumlar nasıl?
Benim Opu' da 4 yumurta toplandı 2'si sağ çıktı ve 5 gün sonunda da ortanın azıcık altı kalitede 1'e düştü ve çok üzdü, anca toparladım kendimi... Neyse şükür diyelim ancak bj kadar oluyor demek ki... Sadece kendimi haksızlığa uğramış gibi hissediyorum o kadar iğneye, maddi manevî o kadar emeğe o kadar uğraşmaya bu muydu yani noktasındaydım...
Neyse sizler ne yaptınız bu süreçte, nasıllarsınız?
Anaaa sende bendensin bacım bende tedavi oldum 34 kiloydum 39 oldum 40 43 kilo oldum bekârken sonra düğün stresinden hasta oldum boğazım yara oldu yemek yiyemedim 35 kiloya kadar düştüm bir anda evlendikten sonra geri aldım 48 ile hamile kaldım 53 e kadar çıktım düşükten sonra geri verdim ama 49 kiloyumHepiniz zayıflamaya uğraşırken ben bir ara kilo almak için diyetisyenle çalışmam peki bacılarım vermesi ayrı alması ayrı zor bu kiloları
Benim hesabıma göre bu gündü ama gelmedi birşey karnım davul gibi şiştiKuzum regl tarihin ne zamandı? Bekle bakalım 1-2 güne kadar sökülür muhtemelen regl yakınsa
Amin kuzucum biz kızımızı verdik kız tarafıyız kız kardeşimin nişanıAmanın kızı istediniz nişan mı var şimdi Allah tamamına erdirsin kuzucum
Bence de önce bizim kendimiz memnun olmamız lazımEe tabi bekarlığa göre fark ediyo kuzum zaten emzirme bitince bende sarkar mı dedim de işte büyük göğüslü olsaydım sarkardı ailedekiler hep öyle sarkık sevmiyorum kocadan önce kendi zevkim önemli benim önce ben beğenmeliyim
Yani doğru mu gösterdi kuzum anlamadımOnu bende kullandım hatta çizgi yok diye negatif sandım attım 10 dk sonra WC ye girdiğimde bal gibi pozitifti test şok oldum meğer ilk 10 dk yı baz alıyormuş test