- 10 Ocak 2024
- 632
- 319
Sanki biz dedik küçülsun yaradan böyle yaratmışHahahhahah bence zayıflayıjca göğüslerin küçüldü demişti hemen iyi dedim ver parasını silikona varım ben ondan sonra ortadan firar
Amiiiin inşallahŞifa olsuuun inşaaallllahhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanki biz dedik küçülsun yaradan böyle yaratmışHahahhahah bence zayıflayıjca göğüslerin küçüldü demişti hemen iyi dedim ver parasını silikona varım ben ondan sonra ortadan firar
Amiiiin inşallahŞifa olsuuun inşaaallllahhh
Malesef öyle kuzucumPara deyince kalpleri gidiyor hepsinin
Malesef öyle kuzucum
Kaynana benim doğumdan evvel dediydi kızım senin göğüslerin de küçük nasıl emzircen cocuğu diye. Büyük olup sarkacağına küçük olsun diri dursun hahaahhaSanki biz dedik küçülsun yaradan böyle yaratmış
Amiiiin inşallah
Benimki hertürlü mıncıklamayı seviyor popo olsun meme olsun. Bide ısırıyor yaa bayılıyorum şu Hasan Cana ya bu aralar izlemiyordum yine devam edeyim. Taş gibi hatun örünce bende bakıyorum onların bakmasına şaşırmamalıAyyyy bu erkekler ne çok seviyorlar ele gelsin bizde öyleyiz gerçi popo mıncıklamayı falan çok seviyorum geçen hasan canın bi bölümünü izliyorum kadın kocasının poposuna yumruk atmayı seviyormuş bileği falan incinmiş bu yüzden sen erkek milletine bakma Allah şaşırtmasın tabi hiçbirimizin kocasını ama taş gibi hatun görünce de bakıyolar
Eee bize de bakarlar o zaman yavriimmmmm izle izle ben buralarda yoksam kesin ondayımdır çok güldürüyor pis yaBenimki hertürlü mıncıklamayı seviyor popo olsun meme olsun. Bide ısırıyor yaa bayılıyorum şu Hasan Cana ya bu aralar izlemiyordum yine devam edeyim. Taş gibi hatun örünce bende bakıyorum onların bakmasına şaşırmamalı
Ne zamandı bat senin canım ? Test filan yapmış mıydın?Kızlar benim kahverengi akıntım var ama şeffaf akıntıyla karışık böyle bulanık biraz ya enfeksiyonu atıyorum ya da reglim sökülecek galiba bilmiyorum Candy7777 ArasaNillGerek A ayb00 B Beyond the sky @Marryyj My_Moonlight06
Ben de kacirmisimÖyle mi demiştin ay ben onunda kaçırmışım parti kur oy vereyim bacım
Ya sütün küçük yada büyük meme ile alakası yokki. Benimkilerde küçüktü ama sütüm maşallahı vardı. Bide eskiden küçüktü ya gebelikten sonra çok güzel büyüdü ya bide dipdiri tam mıncıklamalık kilo almanın en sevdiğim yanı buKaynana benim doğumdan evvel dediydi kızım senin göğüslerin de küçük nasıl emzircen cocuğu diye. Büyük olup sarkacağına küçük olsun diri dursun hahaahha
Ayni kucukken bizim de oyleydi ama buyuduklerinde saklayamiyorsun hep birlikte arada yiyoruz artik birde boykot yapiyoruz malum markalari almiyoruz istediklerimizi evde yapiyoruz daha saglikli oluyor ama tabi arada bir Turk markete ugruyoruzAyy bende de var o kimlerde saklı aburcuburlar kocam bey geçen gün orayı düzenliyodu bu çikolataları keşke dolaba koysan diye akıl veriyo ha dedim buzdolabı günde kaç kere açılıp kontrol ediliyor biliyo musun sen o ne zaman uyudu bizim cipsler çikolatalar çıkıyo meydana ama her zaman değil adet önü iştahım açılıyor bi
Offff çok haklısınKaynana benim doğumdan evvel dediydi kızım senin göğüslerin de küçük nasıl emzircen cocuğu diye. Büyük olup sarkacağına küçük olsun diri dursun hahaahha
Ee tabi bekarlığa göre fark ediyo kuzum zaten emzirme bitince bende sarkar mı dedim de işte büyük göğüslü olsaydım sarkardı ailedekiler hep öyle sarkık sevmiyorum kocadan önce kendi zevkim önemli benim önce ben beğenmeliyimYa sütün küçük yada büyük meme ile alakası yokki. Benimkilerde küçüktü ama sütüm maşallahı vardı. Bide eskiden küçüktü ya gebelikten sonra çok güzel büyüdü ya bide dipdiri tam mıncıklamalık kilo almanın en sevdiğim yanı bu
Vanilya özütü elma şurubu vs keçiboynuzu uçları gırla gitti 3 sene dolu dolu böyle besledim. Abur cubur nedir bilmedi millet de bana tuhaf baktı ama umurumda değil cocuğumun sağlığı her şeyden daha kıymetli. Artık biraz biraz saldım ama saldığımda şey bilinen bi marka var gerçi ben cocuktan evvel bilmiyodum onun nohut cipsi var onlardan alıyorum atıştırmalıkAyni kucukken bizim de oyleydi ama buyuduklerinde saklayamiyorsun hep birlikte arada yiyoruz artik birde boykot yapiyoruz malum markalari almiyoruz istediklerimizi evde yapiyoruz daha saglikli oluyor ama tabi arada bir Turk markete ugruyoruz
Tabisi bebeğim sarkık sevmem nefret ederim hatta Allah da sarkığını vermemiş çok şükürOffff çok haklısın
Bu ikisi yeni yaptıkların mı ? Negatif olan son test mi ? Kız kan vermek en doğrusu ben bugün bir post gördüm bu aynı testi yapmış biri ama negatif kan vermesi 156 yani negatif olmasına bakma hiç belli olmazArtımed kadar kötü bir test daha yokdur her alımda kasetin şekilleri değişik olsada içi gercekten leş ya ben bu yüzden kop koyu cıksa dahada güvenmem
Anaa kız öyle mi demiştin ben kaçırmışımCandy7777 ArasaNillGerek B Beyond the sky A ayb00 size ben motivasyon grubu kuralım demiştim, çok profesyonel olmasa da insan gerçekten motive oluyor
Kuzum regl tarihin ne zamandı? Bekle bakalım 1-2 güne kadar sökülür muhtemelen regl yakınsaKızlar benim kahverengi akıntım var ama şeffaf akıntıyla karışık böyle bulanık biraz ya enfeksiyonu atıyorum ya da reglim sökülecek galiba bilmiyorum Candy7777 ArasaNillGerek A ayb00 B Beyond the sky @Marryyj My_Moonlight06