A ayb00 Yaa
ArasaNillGerek Gerek çok haklı, bişiy diyim mi
Candy7777 cim, bende doğruya doğru eğriye eğri söylediklerim sert gelebilir ama bunu söylemek durumundayım. Sen biraz sabırsızsın, kaç yıldır kolay değil onu da anlıyorum beklemek çok çok zor geliyor evet kabul ediyorum ama sen sanıyor musun ki tüp bebek çok kolay bir yol, hemencecik şak diye olucak? Sanıyorsan öyle sanma canımcım... Bknz: BEN.
O kadar büyük umutlarla başlıyorsun ya tamam baya kontrollü gidiyoruz olur yeaa diyorsun ama o kadar kolay değil keşke olsaydı ama değil maalesef
Bir de şunu söyleyeyim sen kolaya kaçmak istiyorsun. Belki de yağmurdan kaçarken doluya tutulacaksın haberin yok... Tabiki de öyle olmayabilir ama olma ihtimali de yüksek.
Kolaya kaçıyorsun çünkü kilo vermek zor geliyor ama hop diye tüp bebek yapmak daha kolay zannediyorsun ama sen sanıyor musun ki tüp bebek doktorları kiloyu önemsemiyor?? Ki bazı bünyelerde aldığımız o hormon ilaçları daha çok kilo ve ödem yapıyor iyice şişiyorsun... Kilo her zaman için aşman gereken bir şey, bundan kaçma lütfen
hamile kalmak için de, tüp bebek düşünürsen onun için de, ilerde bebeğin oldu diyelim onunla rahatça ilgilenebilmen için de bunu aşmalısın... Ben bu yolda kaçlarca kişi tanıdım ki kilo sebebiyle tüp bebeğe başlayamadılar başlasalar da ara vermek zorunda kaldılar ya da olumsuz sonuçlandılar vücudun taşıyamaması sebebiyle..
Dediğim gibi bunların söyledim diye bana sinir olabilirsin ama ben doğruları söylediğime inanıyorum canım, tüp bebek kolay gözükebilir dışarıdan bakınca ama hiç de değil keşke hop diye düşse rahme ama maalesef