- 21 Ocak 2024
- 778
- 477
- 28
Hoşbulduk bebeğim ❤Hemen ekliyorum kuzum hoşgeldin
Aminnn inşallah canımm@cookiepParlayanGece vanilya85 ve ben ilk haberler bizden gelecek negatif veya pozitif. İnşallah guzel.haberler veririz kizlar
O günden itibaren her gün ye saat aralıklarlaKızlar bugün pik olan testin çatlaması için ne zaman havuç yiyeyim kııız bi akıl verin
Son 5Kaç gününüz kaldı kızlar aşırı merak ediyorum sizi
Ay o zaman değerlendirip başlayayım ben havucaO günden itibaren her gün ye saat aralıklarlaben hala yiyorum
Sanırım olgunlaşsın diye incir çatlasın diye havuç ama döllenmesi için bilmiyorumyumurtamız olgunlaşsın (pcos mağduruyum) ve çatlasın, döllensin diye ne yemek lazım şimdi
Ya evet ben geçen hafta yumurtladım sandım arka arkaya oldu bugün baktım tekrar pik tekrar yumurtlama gibi başa aldım devam ediyorum yorucuKızlar benim dünden de fazla geldi bugün yumurta akım Ama tek kafama takılan ilk defa 6 yıldır göğüs ucu hassasiyetim olmadı yumjrtlama sonrası. yarın doktor randevum var 14.50de. bakalım doktor çatlamış diyecek mi çatlamamış olursa sar başa ilişkiye devam
Canım önce herkesi bir ekliyim düzenliycem daha sonraCandy7777 bir şey rica etsem tabloyu tarih sırası yapabilir misiniz yakın tarihlerde olan arkadaşları daha kolay görürüz
Benide ekler misiniz sat 30 haziran bat 4 Ağustos ama pko var oyuzden degisiyor hayırlı olsun bismillahMerhaba güzel anne adayları.
Yeni topic hepimize uğurlu gelir inşallah.
Haziran-temmuz grubu yavaştan kapanıyor herkesi burada görmeyi çok isterim.
Diğer aylar olmamış olabilir ama bu ay olmayacak diye bir şey yok umudumuzu yitirmeden tam gaz devam
Beni etiketleyerek sat ve bat yazabilirsiniz tabloya eklerim
İSİM SAT BAT Candy7777 22 haziran 22 temmuz halolita 5 temmuz 8 ağustos vanilya85 16 haziran 16 temmuz ParlayanGece 25 haziran 15 temmuz @Mervesare41 10 temmuz 6 ağustos ArasaNillGerek 2 temmuz 29 temmuz O ogretmennnhaniiimm1 19 haziran 1 ağustos @nyxnyx 28 haziran 27 temmuz @monica123 7 temmuz 3 ağustos @kimyonkokusu 23 haziran 23 temmuz @cookiep 17 haziran 12 temmuz attorney06 9 temmuz 13 ağustos @ucge 28 haziran 29 temmuz annelik yolunda 11 temmuz 13 ağustos @Lorelailai 16 haziran 12 temmuz G gzd9097 1 haziran 10 temmuz Freshmommy 27 haziran 24 temmuz Cemile hatun 15 haziran 15 temmuz @bademlicikolata 16 haziran 12 temmuz @Sarisu 28 haziran 24 temmuz beezuus 30 haziran 4 ağustos
Tarihlerde karışıklık oldu galibaBenide ekler misiniz sat 30 haziran bat 4 Ağustos ama pko var oyuzden degisiyor hayırlı olsun bismillah
Benim adetime 4 gün var benimde ateşim düştü bugünSat 16 haziran bat 12 temmuz. 2 gündür hafif karın ağrısı oluyor bu sabah da ateşim hafiften düşmüştü büyük ihtimal yarın regl olurum ama küçük bir umut işte…
Kabak çekirdeği ve avokado olgunlaşması için iyi geliyor bir de incir kürü, çatlaması için havuçyumurtamız olgunlaşsın (pcos mağduruyum) ve çatlasın, döllensin diye ne yemek lazım şimdi
Bide sanırım bal çörek otu karışımıKabak çekirdeği ve avokado olgunlaşması için iyi geliyor bir de incir kürü, çatlaması için havuç
Yok bakmadık valla. Baktırayım dedim ama çıkamadım çatlatma için diyorsunuz dimiBenim de 9. günüm, size 7. günde progesteron baktırdı mı doktorunuz?