Ben de çok bilmiyorum okuduklarımdan anladığım regl zamanı, yumurtlamada ve yerleşmede düşüş oluyorOnunla görüşüyoruz zaten bende ondan öğreniyorum. 2 -3 gündür bu saatlerde ateşim 37.1 37.2 gibi o civarlarda çıkıyor. Bugün ölçtüm 36.4 . Acaba neyin habercisi merak ettim
Estağfurullah canımben yapıyorum ama sıfır bilgiFreshmommy işin uzmanı bende onu sayesinde öğreniyorum :)
Kuzum saat kaçlarda ölçüyorsun ben sabahları ölçüyorum ama 17.00 gibi yine ölçüyorumEstağfurullah canımbenim atesim de dalgalı. Dun yumurta akım geldi ama meeme ucu hassasiyetim baslamadı dye trıbe girdim baksanıza. Ben şok inmiş yine kasıklarmda agrı var 2 tane mı yumurta salıncak acaba
Bende sabah ilk uyanınca yapıyorum ama saat 5 gibi tekrar bir bakıyorumBen de çok bilmiyorum okuduklarımdan anladığım regl zamanı, yumurtlamada ve yerleşmede düşüş oluyorAma sabah kalkmadan yapılan baz alınmıyor mu gün içinde değişkenlik gösterebiliyor bildiğim kadarıyla
Kız o grup kapanır aktif olmaz zaten burada kal gülümAaa temmuz benim daha dur ekleme bu ay olmazsa mı eklicenCandy7777
Benim çok önceden açtığım grupları kapatmamışlar ama onu merak ettimKız o grup kapanır aktif olmaz zaten burada kal gülüm
Kapqnmasada aktif olmaz herhalde herkez buraya gelicegi için 1 haftayla bizi almamazlik etmezler herhaldeBenim çok önceden açtığım grupları kapatmamışlar ama onu merak ettim
Burasının enerjisi çok güzel tabii ki de burada kalmak istiyorum saçma sapan yorum yapmayan insanlar lazım bana. Ona göre bana yorum yaparken yapmak için yapmasınlarCemile hatun biz burada kafamıza da taksak stres de olsak çevremizi anlatamadığımız için yazıyoruz bundan rahatsız olanlar yazmasın topiğe ozmaan benim fikrim
Ya umarımmm canımcookiep ParlayanGece vanilya85 ve ben ilk haberler bizden gelecek negatif veya pozitif. İnşallah guzel.haberler veririz kizlar
Amin amin inşallahcookiep ParlayanGece vanilya85 ve ben ilk haberler bizden gelecek negatif veya pozitif. İnşallah guzel.haberler veririz kizlar
Kaç gününüz kaldı kızlar aşırı merak ediyorum sizicookiep ParlayanGece vanilya85 ve ben ilk haberler bizden gelecek negatif veya pozitif. İnşallah guzel.haberler veririz kizlar
Pazartesi bekliyorumKaç gününüz kaldı kızlar aşırı merak ediyorum sizi
Benim 4 gün kuzumKaç gününüz kaldı kızlar aşırı merak ediyorum sizi