Yaa kuzum bende şaşırdım kaç kere ekledim kendiliğinden kayboluyor dur bida ekliyimAyyy etiketlendiniz candy tarafından diyo ama hani bakıyom yokum ahahahah
Oldu galibaAyyy etiketlendiniz candy tarafından diyo ama hani bakıyom yokum ahahahah
Olmuş olmuşşş adet tarihimizde çok yakın bakalım güzel haberler gelir inşşşşOldu galiba
7.gün daha iğnenin etkisi geçmemiştir en az 10 gün beklemen lazım benceDetay vermeyi unuttum tabi. Çatlatma iğnesi oldum 7. Günüm bugün
Bencede doğru söylüyorsun. İstifra etmek iğne etkisini arttırıp ya da azaltmaz dimi?7.gün daha iğnenin etkisi geçmemiştir en az 10 gün beklemen lazım bence
Yarın büyük gün bat aynıHerkesin hayırlısıyla nazar boncuklanacağı bir liste olsun kızlarSat 16 Haziran Bat 12 Temmuz ile ben de eklenmeyi rica ediyorum
Benim de 12 temmuz bir korku bir heyecan bekliyorum
Hahah ikimiz de aynı anda yazmışız birbirimizeBenim de 12 temmuz bir korku bir heyecan bekliyorum
Ben de tam yazmıştımYarın büyük gün bat aynıne durumdasın belirti var mı?
Benim de normalde göğüs hassasiyeti olmaz regl öncesi bikaç gündür göğüs uçlarım sızlıyor. Son zamanlarda bütün dengem şaştığı için belirtiye yormuyorumBen de tam yazmıştımBugün pembemsi bir akıntım oldu ama adet öncesi mi yoksa yerleşme mi bilemedim. Başka da bir belirtim yok bekliyorum sende durumlar nasıl?
Benim göğüslerde hiçbir belirti yok normal regl dönemi dolgunluğu var sadeceBenim de normalde göğüs hassasiyeti olmaz regl öncesi bikaç gündür göğüs uçlarım sızlıyor. Son zamanlarda bütün dengem şaştığı için belirtiye yormuyorum
ben yapıyorum ama sıfır bilgiAranızda ateş takibi yapan var mı?
Onunla görüşüyoruz zaten bende ondan öğreniyorum. 2 -3 gündür bu saatlerde ateşim 37.1 37.2 gibi o civarlarda çıkıyor. Bugün ölçtüm 36.4 . Acaba neyin habercisi merak ettimben yapıyorum ama sıfır bilgiFreshmommy işin uzmanı bende onu sayesinde öğreniyorum :)