- 12 Ağustos 2023
- 291
- 383
- 26
Yok aklınıza olunsuz bısı getırneyınBu hafta doktoruma gidicem bir iki gün içinde kanda vermiş olurum. Aminn canım Allah'ın izniyle
İşte kimisi bu marka testlerle öğrendim diyor kimiside yanillti diyor ve hatta gene olduğu hakd negatif gösterenide olmuş
İnanki getirmiyorum varsa vardır ne mutlu bana diyorum yoksa herhangi bir gecikmedir rahim bebeğe hazırlanıyordur diyorum.Yok aklınıza olunsuz bısı getırneyın
Amin yavrum inşallahAynen canım umutsuzluk yok
İnşallahh vardır yadediğin gibi yoksa da canın sağolsun
Arada oluyor bacım 35.gunu görmedim hiç eğer görürsem test yaparimNormalde böyle gecikmen olmuyorsa yarın sabah test yap bence
Canım inşallah vardır en sondaki dagılmış acaba bozuk mu imkanın varsa baska bir marka ile dene derim bir gün ara ile yaptıgım testlerdi sonrada adet oldum inşallah senin öyle değildirNe zaman çıktı bu dönemde mi yoksa başka dönemler demi ?
Bak benimkiler git gide bir tık koyulmuştu aynı derece çıkmamıştı
Eki Görüntüle 3476476
Eki Görüntüle 3476477
En sonda bu Eki Görüntüle 3476478
Bakım daha önce yaptıgım testler ben cok umitlenmiştim ümit edip sonu husran olunca insan yıkılıyor heleki uzun zamandır bekleniyorsa yıkım kacınılmaz oluyor ama ben garantisi kan testlere ümitlenmektende kan vermek ümit vermek asla istemem belki bende hatalıdır testler ama hep böyleydi malesef baska test denemekdede fayda varBu testler pozitif ya değilse ben artık hiç test almam heralde daha ne kadar koyu cıkabılırki yanii bebiş var gözüküyor bide kan verin garanti olsun tam siz kaç aydır deniyodunuz acaba
Canım benimkiler bunlar değil aynı marka ama tipi farklı senin bugün yaptığında bundan değil bak bugün yaptığın benimkinden Hcg yazıların görünüşü ve test penceresi bambaşka dikkatli bak. Bu görselde ki testlerde çok yanılma olmuş.Canım inşallah vardır en sondaki dagılmış acaba bozuk mu imkanın varsa baska bir marka ile dene derim bir gün ara ile yaptıgım testlerdi sonrada adet oldum inşallah senin öyle değildir
Buda bu ay sabah yaptıgım test digerlerinden malesef bir farkı yokBakım daha önce yaptıgım testler ben cok umitlenmiştim ümit edip sonu husran olunca insan yıkılıyor heleki uzun zamandır bekleniyorsa yıkım kacınılmaz oluyor ama ben garantisi kan testlere ümitlenmektende kan vermek ümit vermek asla istemem belki bende hatalıdır testler ama hep böyleydi malesef baska test denemekdede fayda var
İşte demek istediğim bu. Bu test diğerleri ile aynı değil tipi başkaBuda bu ay sabah yaptıgım test digerlerinden malesef bir farkı yok
Ay inşallah öyle olsun 3 yıldır bekliyoruz nice bekleyenlerde var konu artımed olunca insan guvenemiyor ümit baglamadan sonuc negatif olsada insan üzülmüyor o yuzden dedim yoksa kim istemez ki asla yanlış anlamaCanım benimkiler bunlar değil aynı marka ama tipi farklı senin bugün yaptığında bundan değil bak bugün yaptığın benimkinden Hcg yazıların görünüşü ve test penceresi bambaşka dikkatli bak. Bu görselde ki testlerde çok yanılma olmuş.
Deyince fark ettim tekrar baktım evet değilde işte marka ya baska alma sansım olmayıncada yine mecbur kaldımİşte demek istediğim bu. Bu test diğerleri ile aynı değil tipi başka
Senin imkanın varsa baska marka al gönlündede kafamdada netleşirİşte demek istediğim bu. Bu test diğerleri ile aynı değil tipi başka
Kuzum niye yanlış anlayim ooo ben geçtim çoktan öyle düşüncelerden yanlış anlamadanAy inşallah öyle olsun 3 yıldır bekliyoruz nice bekleyenlerde var konu artımed olunca insan guvenemiyor ümit baglamadan sonuc negatif olsada insan üzülmüyor o yuzden dedim yoksa kim istemez ki asla yanlış anlama
ama bunla yanildığını söylende var gebeliğini öğrenende var birinden örnek göstereyim aldığım sayfadaki kadın yorum yapmışDeyince fark ettim tekrar baktım evet değilde işte marka ya baska alma sansım olmayıncada yine mecbur kaldım
Evet doğru cıkanda var kesinlikle umarım dogrudur diyorum ya bir kaç defa böyle yanılınca koyu cıktı kan verdim negatif üstüne birde koyulasıyordu yani ondan bu ay işk defa lekelenme gördüm adete 4 gün kala heveslendim yalan söylemiyim lekelenmeden sonra direk adetim sökülür gelmeyimcede bu testten yaptım ama göüsüm balom gibi oldu ama garısı kesilince aha test yanlıs galiba yine dedimKuzum niye yanlış anlayim ooo ben geçtim çoktan öyle düşüncelerden yanlış anlamadantam tersine sana bildiğimi paylaşmak istedim yoksa bende şuanda yarı yarıya umutluyum asla fazlası değil kanda görmeden inanmam
ama bunla yanildığını söylende var gebeliğini öğrenende var birinden örnek göstereyim aldığım sayfadaki kadın yorum yapmış
Eki Görüntüle 3476510
Bak yine hepsi aynı çıkmamış. Yine bir umut var sürekli ayni çıkardı diye düşünüyorum digelrei negatif duruyor.Senin imkanın varsa baska marka al gönlündede kafamdada netleşirbata ne kadar var acaba
Bak yine hepsi aynı çıkmamış. Yine bir umut var sürekli ayni çıkardı diye düşünüyorum digelrei negatif duruyor.
Başka test yaptım zaten ondan da bir buçuk saat sonda birşey göründü daha önce çıkmazdı o markada (yurtdışındayim) eskiden de kullanırdım çıkmazdı bu çizgi
Eki Görüntüle 3476512
İnşallah vardır tüm dualarım seninleBak yine hepsi aynı çıkmamış. Yine bir umut var sürekli ayni çıkardı diye düşünüyorum digelrei negatif duruyor.
Başka test yaptım zaten ondan da bir buçuk saat sonda birşey göründü daha önce çıkmazdı o markada (yurtdışındayim) eskiden de kullanırdım çıkmazdı bu çizgi
Eki Görüntüle 3476512
İnşallah bu sefer değil canım bu sefer olur İnshaAllahEvet doğru cıkanda var kesinlikle umarım dogrudur diyorum ya bir kaç defa böyle yanılınca koyu cıktı kan verdim negatif üstüne birde koyulasıyordu yani ondan bu ay işk defa lekelenme gördüm adete 4 gün kala heveslendim yalan söylemiyim lekelenmeden sonra direk adetim sökülür gelmeyimcede bu testten yaptım ama göüsüm balom gibi oldu ama garısı kesilince aha test yanlıs galiba yine dedim
Alttaki az önceki dünki 1 üsttekii olmuş muu acabaayumurtlama zamanına gırmıssınız 1-2 güne pik yapar canım
Olmamış daha canım ama olmak üzere yarın olabilir sen degerlendır bugun ve yarınıAlttaki az önceki dünki 1 üsttekii olmuş muu acabaa