Canım selam
tabiki de vazgeçmek yok
Biliyor musun ilk gebeliğimi nasıl farkettiğimi, nasıl çabasız oluştuğunu, nasıl benim hiçbir şeyden haberim olmayarak oradan oraya fıttıro fıttırı gezdiğimi, nasıl hamileymişim ve farkında olmadan acile gidip kendime ağrı kesiciler vurdurttuğumu, test yapmadan önce son sgramı içeyim de hamileysem zaten içemem diyip son sgramı yakışımı (ki tiryaki de değildim), 15 fk sonra test çizgisi belirince de nasıl bir vicdan azabı ama ben az önce sgara içtim de dedim sanki önceki gebelerde başka naneler yememiş gibi... bi anlatsam aynen bana da bu tepkileri verirdiniz, belki kızardınız...O yüzden ben hiçbir şey diyemiyorum yaa o insanlara , evet aklıma geliyor bazen diyorum ama hemen susuyorum
çünkü o zamanlar benim de bütün bu yaşadıklarımdan, bu yollarda çok çaba sarf eden insanlardan, yıllarca bebek sahibi olamayanlardan hiç haberim yoktu o kadar haberim yoktu yani. Anaa bebek oldu demiştim çok şaşırmıştım. Şu var yani demek ki ne kadar bir şey bilmezsen bazı şeyler o kadar kolay oluyor belki de...