- 14 Haziran 2023
- 6.257
- 4.967
- 23
Şaka yapıyorum canım. Yarınki testini sabırsızlıkla bekliyorumCanımm yarın yapıp teyit edip atacaktımm pek inandırıcı gelmedi çünkü daha dün ovüyü attım pik sanıp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şaka yapıyorum canım. Yarınki testini sabırsızlıkla bekliyorumCanımm yarın yapıp teyit edip atacaktımm pek inandırıcı gelmedi çünkü daha dün ovüyü attım pik sanıp
Evet canım çok yakın bir arkadaşım bu süreçten geçiyor. 2 transferi de olumsuz oldu. Psikolojik olarak çok yıprandı. Maddi manevi çok zor.Doğru tüp bebekte negatif görmek milyon kat daha çok üzer insanı onca maddi manevi emek boşa gidiyor. Çok haklısın ya bide üstüne onca hormon ilacı iğnesi falan kaldırmak sağlam piskoloji istiyor
Açık söyleyeyim küfrederek okuyorum ben onlarıYaa onlar cok fena gecen biri yazmis iliski olmus ustune 4 kere adet olmus ama bu ay gecikmis o iliskiden hamile olabilir miymis
Tamam canım bende sabırsızlıkla bekliyorumŞaka yapıyorum canım. Yarınki testini sabırsızlıkla bekliyorum
Vuruldum vuruldum yarım saat önce üstüne de bi tabak kabak çekirdeği yedim kocam bey soldan soldan geliyodu dedim ordan gelme yumurta yok hemen sağa döndü yapıştırdı iğneyiHaydaa kiz ben ne anlattim o kadar almissin igneni vurun tabi ki bak kafiyeli oldu gayret bizden taktir Allah’tan
Adam defalarca kan vermiş hala öyle şüpheli ki nerdeyse adam mı hamile diye yazacakDeli ya bu sürtüşenleri de anlamıyorum hamile kalmanın bu dar zor olduğunu bilseler evlenmeden deneyemeye başlarlar kesin
Vuruldum yarım saat önce akşamüstü havucu yemeye başladım az önce de bi tabak kabak çekirdeği yedimKız dövücem şimdi seni vursana şu iğneyi bak sonra pişman olursun demedi deme
Ben yorumlar icin okuyorum daha cok ama dayanamiyorum iki sayfadan fazla okumuyorumAçık söyleyeyim küfrederek okuyorum ben onları
Good job hadi hayirli ugurlu olsun Rabbim en guzelinden en sagliklisindan en hayirlisindan bir evlat nasip eylesin sana ve buradaki herkese Allah gonlunuze gore versinAminn (suan burda tam cuma vakti)Vuruldum vuruldum yarım saat önce üstüne de bi tabak kabak çekirdeği yedim kocam bey soldan soldan geliyodu dedim ordan gelme yumurta yok hemen sağa döndü yapıştırdı iğneyi
Iyi yapmissin zaten embriyonun tutunabilmesi icin cinko agirlikli beslenmek iyi oluyormus. Bu arada yumurtanin dollenmesi 24-30 saati buluyormus, ddollenen yumurtanin rahme gidip yerlesmesi 6 gunu buluyormus. Orda yer edip tutunmasi da 10-12 gunu buluyormus yaa nasil ugrasiyorlar biz disarda onlar icerde o yuzden demekki erken test yapinca goremiyoruz adet gecsin diye bosuna demiyorlarmis.Vuruldum yarım saat önce akşamüstü havucu yemeye başladım az önce de bi tabak kabak çekirdeği yedim
Kabak cekirdegi ben ne alaka diyodur kesin
Benimde 6 kaldı 35 e bakalım kısmetHem de ne sürpriz yumurta 35 e kaldı 5 yaş 3 yaşı devirdim zaten masadan yıllar yaşlar eksiliyor yavaş yavaş
2 sayfaya da dayanabiliyosan ne mutlu sana gerçekten düşünüyorum biliyo musun biz bu cahillerle aynı havayı mı soluyoruz diyeBen yorumlar icin okuyorum daha cok ama dayanamiyorum iki sayfadan fazla okumuyorum
Yeminle ben süreci okurken yıprandım demek ki sperm 30 saat yaşıyo max ki döllenme o kadar sürebiliyo. Ben şeyi anlamıyorum yazıyorlar ya en son ilişkinin üstünden kaç gün geçti abi o kadar cok birliktelik oluyo ki hangisini soruyorsun diyesim geliyorIyi yapmissin zaten embriyonun tutunabilmesi icin cinko agirlikli beslenmek iyi oluyormus. Bu arada yumurtanin dollenmesi 24-30 saati buluyormus, ddollenen yumurtanin rahme gidip yerlesmesi 6 gunu buluyormus. Orda yer edip tutunmasi da 10-12 gunu buluyormus yaa nasil ugrasiyorlar biz disarda onlar icerde o yuzden demekki erken test yapinca goremiyoruz adet gecsin diye bosuna demiyorlarmis.
Bakiyorum sinirleri ne kadar ziplatmislar yorumlar da cok orjinal oluyor2 sayfaya da dayanabiliyosan ne mutlu sana gerçekten düşünüyorum biliyo musun biz bu cahillerle aynı havayı mı soluyoruz diye
İnan zaman öyle çabuk geçiyor kiBenimde 6 kaldı 35 e bakalım kısmet
Hahahah ha sen yorum okumaya gelenlerdesinBakiyorum sinirleri ne kadar ziplatmislar yorumlar da cok orjinal oluyor
Oyle deme son anda koca ikna edenler iki iliski de yasayabiliyorlar son anda yakaladim diyebilirimYeminle ben süreci okurken yıprandım demek ki sperm 30 saat yaşıyo max ki döllenme o kadar sürebiliyo. Ben şeyi anlamıyorum yazıyorlar ya en son ilişkinin üstünden kaç gün geçti abi o kadar cok birliktelik oluyo ki hangisini soruyorsun diyesim geliyor
Aynen öyle kuşum.İnan zaman öyle çabuk geçiyor ki