- 18 Haziran 2022
- 4.176
- 5.889
2004 balım senKaç doğumlusum bebeğim sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2004 balım senKaç doğumlusum bebeğim sen
Cok kalpSeviyorum
adetine 15 gün olduğunu söylemişti senin dediğinde olabilir ama bu kadar erken bu kadar belirgin çıkabilir mi kiVeya çok erken yumurtluyor hemen adet bitiminde olduysada çıkabilir imermeri
Aaa küçüksün kaç senelik evlisin ben 2001 canım2004 balım sen
Ben 2 buçuk senelik evliyim balım hemen hemen buralarda yaşıma yakın birinin olmasına sevinsem mi üzülsem mi bilemedimAaa küçüksün kaç senelik evlisin ben 2001 canım
Teşekkür ederim biraz geç gördüm kusura bakmayın. 24 ağustos test yaptım silik çizgiyle öğrendim Sizin son durumunuz nedir?Hayırlı olsun ne zaman test yaptınız nasıl çıktı benim de 25 ağustos bat test yapmaya korkuyorum
Yap ya kimse test yapmıyor yapan da atmıyor imermeri gibi . Şahin gözlerimiz test görsün yorumlayalımBenimde adete 5-6 gün kaldı acayip bi göğüs hassasiyeti ama regl önceside olurdu bilemiyorum galiba bikaç güne test yapacağım
Hahaha aynı şeyleri düşünmüşüz ben ekimde 5 senemi dolduruyorum. Aynı yaşlarda evlenmişizBen 2 buçuk senelik evliyim balım hemen hemen buralarda yaşıma yakın birinin olmasına sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Çocuğun var mi aşkım senin evet hemen hemen öyle olmuşHahaha aynı şeyleri düşünmüşüz ben ekimde 5 senemi dolduruyorum. Aynı yaşlarda evlenmişiz
Sende haklısın ama olumsuz ihtimalde var maalesef.İşte tam da şu koyuyla işaretlediğim cümle için tüp bebek yaptırmak istiyorum. Belkide ilk seferde pozitif olabilecek sonuç için aylarca beklemek istemiyorum. Anlatabildim umarım. Oyüzden bilmiyorum ya Rabbim doğru yolu gösterir inşallah
Aynen çıkmasada atayım bakalımşenliklensin ortam pazar yada pztesi yaparımYap ya kimse test yapmıyor yapan da atmıyor imermeri gibi . Şahin gözlerimiz test görsün yorumlayalım
Yaaa bilmiyorum kii pek inanmıyorum ben yaa yarın öğrenicem bakalımKız gene miii adet üstüne noluyor loo
Yok kuzum ya geçen sene ocak ayında 28 haftalık erken doğumla ikizlerimi kaybettim. Kaybımdan sonra kimyasal dışında gebe kalamadım buralardayım işteÇocuğun var mi aşkım senin evet hemen hemen öyle olmuş
İnşallahh öyledir tabi sağlıklıysa öyle olsunBence bu kız yine aynı şeyleri yaşıyor imermeri
Çıkar inşallah at at şenlensin buralarAynen çıkmasada atayım bakalımşenliklensin ortam pazar yada pztesi yaparım
Adet bitimi ovü yaptım pik gibiydi zaten ya ama pcosluyum o da etkiler mi bilmiyorum yaVeya çok erken yumurtluyor hemen adet bitiminde olduysada çıkabilir imermeri
Kötüyü düşünmüyoruz. İyi düşünelim iyi olsunİnşallahh öyledir tabi sağlıklıysa öyle olsun
Canımm yarın yapıp teyit edip atacaktımm pek inandırıcı gelmedi çünkü daha dün ovüyü attım pik sanıpYap ya kimse test yapmıyor yapan da atmıyor imermeri gibi . Şahin gözlerimiz test görsün yorumlayalım
İnşallahh canımKötüyü düşünmüyoruz. İyi düşünelim iyi olsun
Doğru tüp bebekte negatif görmek milyon kat daha çok üzer insanı onca maddi manevi emek boşa gidiyor. Çok haklısın ya bide üstüne onca hormon ilacı iğnesi falan kaldırmak sağlam piskoloji istiyorSende haklısın ama olumsuz ihtimalde var maalesef.
Ya tüp bebeği biraz bekletmek istememin iki sebebi var ; birincisi maddi olarak hazır olmak çünkü dehşet para gidiyor(bi de bana doktor genetikli tüp bebek yaparız dedi kimyasal yaşadığım için sürekli) ikincisi bir sürü ilaç kullanmayı hemen istemiyorum.
Genetikli tüp bebek normalinden daha pahalı