- 18 Haziran 2022
- 4.200
- 5.920
2004 balım senKaç doğumlusum bebeğim sen
adetine 15 gün olduğunu söylemişti senin dediğinde olabilir ama bu kadar erken bu kadar belirgin çıkabilir mi kiVeya çok erken yumurtluyor hemen adet bitiminde olduysada çıkabilirimermeri
Aaa küçüksün kaç senelik evlisin ben 2001 canım2004 balım sen
Ben 2 buçuk senelik evliyim balım hemen hemen buralarda yaşıma yakın birinin olmasına sevinsem mi üzülsem mi bilemedimAaa küçüksün kaç senelik evlisin ben 2001 canım
Teşekkür ederim biraz geç gördüm kusura bakmayın. 24 ağustos test yaptım silik çizgiyle öğrendimHayırlı olsunne zaman test yaptınız nasıl çıktı benim de 25 ağustos bat test yapmaya korkuyorum
Yap ya kimse test yapmıyor yapan da atmıyorBenimde adete 5-6 gün kaldı acayip bi göğüs hassasiyeti ama regl önceside olurdu bilemiyorum galiba bikaç güne test yapacağım
Hahaha aynı şeyleri düşünmüşüzBen 2 buçuk senelik evliyim balım hemen hemen buralarda yaşıma yakın birinin olmasına sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Çocuğun var mi aşkım senin evet hemen hemen öyle olmuşHahaha aynı şeyleri düşünmüşüzben ekimde 5 senemi dolduruyorum. Aynı yaşlarda evlenmişiz
Sende haklısın ama olumsuz ihtimalde var maalesef.İşte tam da şu koyuyla işaretlediğim cümle için tüp bebek yaptırmak istiyorum. Belkide ilk seferde pozitif olabilecek sonuç için aylarca beklemek istemiyorum. Anlatabildim umarım. Oyüzden bilmiyorum ya Rabbim doğru yolu gösterir inşallah
Aynen çıkmasada atayım bakalımYap ya kimse test yapmıyor yapan da atmıyorimermeri gibi . Şahin gözlerimiz test görsün yorumlayalım
Yaaa bilmiyorum kiiKız gene miii adet üstüne noluyor loo
Yok kuzum ya geçen sene ocak ayında 28 haftalık erken doğumla ikizlerimi kaybettim. Kaybımdan sonra kimyasal dışında gebe kalamadım buralardayım işteÇocuğun var mi aşkım senin evet hemen hemen öyle olmuş
Çıkar inşallahAynen çıkmasada atayım bakalımşenliklensin ortam pazar yada pztesi yaparım
Adet bitimi ovü yaptım pik gibiydi zaten yaVeya çok erken yumurtluyor hemen adet bitiminde olduysada çıkabilirimermeri
Kötüyü düşünmüyoruz. İyi düşünelim iyi olsunİnşallahh öyledir tabi sağlıklıysa öyle olsun
Canımm yarın yapıp teyit edip atacaktımmYap ya kimse test yapmıyor yapan da atmıyorimermeri gibi . Şahin gözlerimiz test görsün yorumlayalım
İnşallahh canımKötüyü düşünmüyoruz. İyi düşünelim iyi olsun
Doğru tüp bebekte negatif görmek milyon kat daha çok üzer insanı onca maddi manevi emek boşa gidiyor. Çok haklısın ya bide üstüne onca hormon ilacı iğnesi falan kaldırmak sağlam piskoloji istiyorSende haklısın ama olumsuz ihtimalde var maalesef.
Ya tüp bebeği biraz bekletmek istememin iki sebebi var ; birincisi maddi olarak hazır olmak çünkü dehşet para gidiyor(bi de bana doktor genetikli tüp bebek yaparız dedi kimyasal yaşadığım için sürekli) ikincisi bir sürü ilaç kullanmayı hemen istemiyorum.
Genetikli tüp bebek normalinden daha pahalı