- 22 Mart 2023
- 3.358
- 1.789
- 30
İşte ben birkaç ay ella kullanmayı düşünüyorum tekrardan hatta ergenler gibi konu açıp yazabilirim kocamla sürtünme ilişkimiz oldu ella aldım ama adetim gecikti acaba hamile miyim diye fagsgsgagaggagagAhahaha yok korunmuyoruz dedi bilinçli yapmışlarAcaba korunup yapınca mı tutuyor sende ilk gebeliğinde korunuyordun olmuştu belkide bütün sırrı bundadır
Hem de ne sürpriz yumurta 35 e kaldı 5 yaş 3 yaşı devirdim zaten masadan yıllar yaşlar eksiliyor yavaş yavaşGüzel isim. Annem spiral varken hamile kaldı en küçük kardeşime herkes şok oldu. 35 filandı yaşı hemde. Şimdi üniversiteli olacak bizim sürpriz yumurta
İki yumurtam var sağda valla bugün öğrendiğim üçüzden sonra tek yumurtam olsaydı vurmucaktım o iğneyi gerçi hala vurmadımBakarsın ikiz olur ikisini birden koyar olur mu olurArasaNillGerek
Hah iste şöyleYaa canım benim çok iyi kalplisin hepinizi çok seviyorum. Tabikide hiçkimsenin kötülüğünü istemiyorum sadece benim olmuyor diye özeniyorum kıskanmak dediğim o yani. Söylediklerinde okadar haklısın ki o dediğim kız ne kocasıyla mutlu ne de kocasının ailesiyle. Kocası aşırı anneci ne dese yapıyor 2.çocuğu da annesi istedi diye yapmış adam, düşün ona bile karışma cürretini kendinde buluyor. Allaha binlerce şükür ne kaynanamdan yana kocamdan yana bir şikayetim yok ikisini de seviyorum. Aslında hayatım da şükretmem gereken çok şey var ve çocuk peşine düşüp bazen unutuyorum bunları. Aydınlanma yaşadım resmen
Yaa onlar cok fena gecen biri yazmis iliski olmus ustune 4 kere adet olmus ama bu ay gecikmis o iliskiden hamile olabilir miymisİşte ben birkaç ay ella kullanmayı düşünüyorum tekrardan hatta ergenler gibi konu açıp yazabilirim kocamla sürtünme ilişkimiz oldu ella aldım ama adetim gecikti acaba hamile miyim diye fagsgsgagaggagag
Bizde böyleyiz doktor hiçbir sorununuz yok dedi. Hepsi böyle söyledi zatenEşim de aynı böyle düşünüyor ben de birtek pcos var başka sorun yok şükür eşiminde değerleri gayet iyi. Zaten tüp bebeğe yönelirsekte önümzdeki sene düşünüyoruz hemen değil ben sadece araştırıyorum. Bu aralar saldım zaten pek dikkat etmiyorum rahatım ama ister istemez adet olunca üzülüyor insan
Haydaa kiz ben ne anlattim o kadarİki yumurtam var sağda valla bugün öğrendiğim üçüzden sonra tek yumurtam olsaydı vurmucaktım o iğneyi gerçi hala vurmadım
Deli ya bu sürtüşenleri de anlamıyorum hamile kalmanın bu dar zor olduğunu bilseler evlenmeden deneyemeye başlarlar kesinİşte ben birkaç ay ella kullanmayı düşünüyorum tekrardan hatta ergenler gibi konu açıp yazabilirim kocamla sürtünme ilişkimiz oldu ella aldım ama adetim gecikti acaba hamile miyim diye fagsgsgagaggagag
Kız dövücem şimdi seni vursana şu iğneyi bak sonra pişman olursun demedi demeİki yumurtam var sağda valla bugün öğrendiğim üçüzden sonra tek yumurtam olsaydı vurmucaktım o iğneyi gerçi hala vurmadım
olur mu hiç öyle şey aksine insan bazen mantıklı birinin aklına ihtiyaç duyuyor pozitif yorumların da çok iyi geliyor. Bu arada en küçüğüde ben olabilirim kızlar kendimden yaşça büyüklerle “canım,kuzum,kız” gibi kelimeler kullanıyorum saygısızlık olarak algılamıyorsunuz inşallahHah iste şöyleduymak istedigim seyler bunlar cok sevindim Zaman o kadar cabuk geciyor ki gecen yillara bakinca insan zamanin da yapmadiklari ya da cabalamadiklari icin pismanlik duyuyor bu yaslarinizin kiymetini iyi bilin sonra bir bakmissininiz 40 oluvermissiniz Kusura bakmayin kizlar boyle surekli tavsiye veriyor gibi oluyorum ablalik seysi Bu arada grubun en buyugu benim galiba
İşte tam da şu koyuyla işaretlediğim cümle için tüp bebek yaptırmak istiyorum. Belkide ilk seferde pozitif olabilecek sonuç için aylarca beklemek istemiyorum. Anlatabildim umarım. Oyüzden bilmiyorum ya Rabbim doğru yolu gösterir inşallahBizde böyleyiz doktor hiçbir sorununuz yok dedi. Hepsi böyle söyledi zatenbenimde tek sıkıntım pcos
Evet haklısın adet olunca bi moral bozukluğu oluyor ama salmak lazım.
Tüp bebek doktoruyla da görüşmüştük o da dedi burdan büyük ihtimalle bebeğinizle ayrılırsınız çünkü başka problem gözükmüyor :) Tabi Rabbim nasip ederse
O yüzden amaan diyip beklemedeyim ben :)
Kız gene miii adet üstüne noluyor looNormalde daha net gözüküyorama inanmıyorum imkansız ha adet peşine hamile olduğumu öğrenen biriyim de o bi kere olur
Ayy pek bi mutlu oldumolur mu hiç öyle şey aksine insan bazen mantıklı birinin aklına ihtiyaç duyuyor pozitif yorumların da çok iyi geliyor. Bu arada en küçüğüde ben olabilirim kızlar kendimden yaşça büyüklerle “canım,kuzum,kız” gibi kelimeler kullanıyorum saygısızlık olarak algılamıyorsunuz inşallah
Kız ben 20 yim ama buradan tanıdığım herkesle öyle konuşuyorumolur mu hiç öyle şey aksine insan bazen mantıklı birinin aklına ihtiyaç duyuyor pozitif yorumların da çok iyi geliyor. Bu arada en küçüğüde ben olabilirim kızlar kendimden yaşça büyüklerle “canım,kuzum,kız” gibi kelimeler kullanıyorum saygısızlık olarak algılamıyorsunuz inşallah
Kaç doğumlusum bebeğim senKız ben 20 yim ama buradan tanıdığım herkesle öyle konuşuyorumneyse ki sorun etmediklerini söylediler