Oyy çok kötü ya Allah'ım kimseyi zarda darda birakmasinEvet belden yapıyorlar spinal kombine mi ne adı 2 iğne yetiyormuş ama bana 3 iğne yaptılar ona rağmen hissettim hatta ağladım sonra uyuttular temizlenirken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyy çok kötü ya Allah'ım kimseyi zarda darda birakmasinEvet belden yapıyorlar spinal kombine mi ne adı 2 iğne yetiyormuş ama bana 3 iğne yaptılar ona rağmen hissettim hatta ağladım sonra uyuttular temizlenirken
İğnenin etkisini anlamak için ayağını kaldır diyolar benim ayaklar kalkıyo ondan sonra 3. Yü yaptılar işte o da işlemin ortasına kadar idare etti amin yavrum aminnnOyy çok kötü ya Allah'ım kimseyi zarda darda birakmasin
Yok hilalde inicen ordan 5 dakika falanAdet gelsin de gidiyim bacım halkapınarda inip yürüyo muyduk oraya
İşte dünyanın derdini biz kadınlar çekiyoruzİğnenin etkisini anlamak için ayağını kaldır diyolar benim ayaklar kalkıyo ondan sonra 3. Yü yaptılar işte o da işlemin ortasına kadar idare etti amin yavrum aminnn
Heh tamam kuzumYok hilalde inicen ordan 5 dakika falan
Maaaalesefİşte dünyanın derdini biz kadınlar çekiyoruz
İkisi arasındaki fark ne kiYerleşme kanaması böyle olmuyo ama üstüne görme falan yazılmış gece gördüm de ondan sordum
Tamam canım güncelliyorumKuzum ben güncellemeyi unutmuşum satla batı Candy7777 sat 13 Ağustos bat 10 Eylül
Geç döllenme olabilir veya şu sürekli pozitif gösteren testlerden olabilir kuzumKızlar adetime 4 gün var test yaptım ama karartı gibi var 27 28 günde bir adet oluyorum daha net gözükmedi gerekmezmiydi olsaydı
Yani bana göre aynı ama isimleri farklıİkisi arasındaki fark ne ki
Adet oldum ya bi an umutlanıcaktım az kalsınYani bana göre aynı ama isimleri farklı
Bak boşuna stres olmuşsun demek ki gözün aydın kuzumGelişmiş yumurtlalarım hah olmuş şimdi dedi bende ölçü sormadım artık kafama takılıyo diye. Bu akşam iğne günü yarın akşam pıtı pıtı günü
İnşallah isteyen herkes hamiş olur kuzum. Sevindim senin adınaOh be çok şükür bide inşallah bu ay hamiş kalırım
Oh eline sağlık bacımAynen öyle ben dövdüm kocamı merak etme gıkı çıkmıyor şimdi
Kuzum belirtiler var ama şaşıyorum vücudum benimle oyun oynuyor gibi resmen. Zaten testte pembe görmeden var diyememGeç döllenme olabilir veya şu sürekli pozitif gösteren testlerden olabilir kuzum
Acildekiler asistan doktor ya uzmanlar gibi bilgili değiller ki insanı deli ediyorlar bazen neyse çok şükür sağlığın yerinde kuzum güzel haberler gelecek yakında sendendeDoğum yaptığım il küçüktü medical parkla bi tane daha özel hastane vardı şehirde. Medical kapatınca teke düştü orda doğum yaptım sezaryende olduğunu kabuk etmediler ilk 10 gün cpcuğun bezini değiştiremedim ben eşim şikayet edince kabul ettiler beni yatışım oldu. Ama acilde önce sivilce sanıp sıkmaya çalıştılar ayak baş parmağı büyüklüğünde apse sıkılır mı canımdan can gitti resmen. Yatış verdiler antibiyotik tedavisiyle kurudu ama dediğim gibi orda bi izi kaldı. Sağ tüpüm de hafif tıkanıklık vardı hag de açıldı ya ben o deri üstüne çıkan apseye bağlıyorum açıkçası ordan patlak verdi
Bi kaç gün daha başka markalarla test yap bence. Tek bir markayla kalmıyor. O kadar kötü testler var ki. Tabii inşallah seninki onlardan değildir orası ayrı ama başka markalarla yapmakta da fayda varKuzum belirtiler var ama şaşıyorum vücudum benimle oyun oynuyor gibi resmen. Zaten testte pembe görmeden var diyemem