- 22 Mart 2023
- 3.357
- 1.788
- 30
Oyy kıyamam inşallah bize güzel haberlerle gelirsin kuzumAyyy hadi inşallah yarın bi erken gebelik testi yapıcam 5 gün kalmış oluyor hep gölge varmış gibi geliyor vücudum da diyor hamişsin ama testler öyle demiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyy kıyamam inşallah bize güzel haberlerle gelirsin kuzumAyyy hadi inşallah yarın bi erken gebelik testi yapıcam 5 gün kalmış oluyor hep gölge varmış gibi geliyor vücudum da diyor hamişsin ama testler öyle demiyor
Aman avusturya olmasında, cünkü bura berbat. Ben ikinciyi türkiyede cekildim iste orda temizlediler. Bakalim hayirlisiBen danimarkadayım, doktor bu hsg işlemle tüpüm zaten açıksa Bi temizlik olacak, sonrasında hamile kalan çok oldu belki senin de olur dedi.
O yüzden ben de size umutlu konuştum.
Görmüş olma ihtimali var. Günde 1-2 mm büyüyor yumurtalar çünkü muhtemelen 17 olmuştur seninkiDünden beri 17yi gördü mü acaba yoksa bi işe yaramaz ki
Yok adet döneminde benim taş gibi olur ama ağrı olmazdı hamile olduğumu anladığım da dolgun hassas ve yumuşaktı. Birde benim yumurtlamadan itibaren dolgun gibiydi ondan da şüphe ettim. Kız bat aynı gibi benimde pazartesi salı olmam lazım. İlacı da bıraktım duphaston olanı bakalım adet mı bebek mi. Ama bence seninki bebekBak hassas meme dedin de bu ay iğne bana göğüs hassasiyeti yapmadı. Hala da bişey yok tahminimce pazartesi falan adet olmam lazım eğer bişey yoksa ama hala başlamadı göğüs ağrım. Hamileliğin başında genelde göğüslerinden anlıyorlar ya acaba iğne işe yaramadı mı
Bence çatlama günü değilde önceki ve sonraki günü değerlendirmek lazım daha garantiHahahha adet olacağımdan 5 6 saat öncesine kadar ateş basmaları devam ettiği için ayıkamıyorum öyle benim direkt yarım saat süren ağrı bi saat önce de ilk atağını gösterdi. Değil o gün geçen ay her gün denedim nerdeyse malum eserimiz oldu ağzıma kadar sperm doluyum diye ama olmayınca olmuyo hususi çatlama zamanı ilişkiye girmemeyi düşünüyorum bu ay bide böyle mi denesem napsam
bende aynı seyı dusunuyorum valla kuruttuk adamları :dHahahha adet olacağımdan 5 6 saat öncesine kadar ateş basmaları devam ettiği için ayıkamıyorum öyle benim direkt yarım saat süren ağrı bi saat önce de ilk atağını gösterdi. Değil o gün geçen ay her gün denedim nerdeyse malum eserimiz oldu ağzıma kadar sperm doluyum diye ama olmayınca olmuyo hususi çatlama zamanı ilişkiye girmemeyi düşünüyorum bu ay bide böyle mi denesem napsam
Eşimin doktoru şey demiş adet bittikten sonra 20 gün boyunca bir dolu bir boş ilerleyin. Ben böyle hamile kalmıştım.valla 12 aydır gun aşırı denıyoruz adamı kuruttum muhtemelen cok uzerıne gıttım heralde kendıde tutsun dıye yapmak ıstıyor hıc cocugumuz yok dıye adam artık yoruldum dedı acıdım gercekten tutmayınca tutmuyo ya dedım test alcam artık pik gününde denk gelırsek yaparız oyle karar aldık Sultanahmet çeşmesi değilya diyor artık hak verıyorum napiyim
ay süreç uzayınca cok zorlasıyo bu yaa bızde hep boyle yaptık ama tutmadı yanı azaltcam artık mecbur kısmet yaa bize tek ilişkiden tutacak bı gebelık lazımEşimin doktoru şey demiş adet bittikten sonra 20 gün boyunca bir dolu bir boş ilerleyin. Ben böyle hamile kalmıştım.
İnşallah kuşumGörmüş olma ihtimali var. Günde 1-2 mm büyüyor yumurtalar çünkü muhtemelen 17 olmuştur seninni
Öyle mi diyon gecen ay çatladım 7 8 saat sonra ilişki oldu ertesi günü boş geçtim ben bi dolu bi boş gittiğimiz içinBence çatlama günü değilde önceki ve sonraki günü değerlendirmek lazım daha garanti
Aa ne münasebet ceviz var badem var tayin pekmez var yesin kör mü hiç düşünemicem valla kurudu mu kurumadı mıbende aynı seyı dusunuyorum valla kuruttuk adamları :d
İşte bende hiç biri yok bu ay ay inşallah kuzum ikimizinkide bebektirYa bide göbeğim çıktı sanırsın 2 aylık hamile
Yok adet döneminde benim taş gibi olur ama ağrı olmazdı hamile olduğumu anladığım da dolgun hassas ve yumuşaktı. Birde benim yumurtlamadan itibaren dolgun gibiydi ondan da şüphe ettim. Kız bat aynı gibi benimde pazartesi salı olmam lazım. İlacı da bıraktım duphaston olanı bakalım adet mı bebek mi. Ama bence seninki bebek
Kız bence bizi gerdiği kadar çocuk konusu onlarda geriyor. Mesela tedavi olduğumuz her ay stresten bana da yoruldum diyordu. Be zaman tedaviye ara verdik o zaman çoştu yine bizimki yani en azından benimkide benim gibi çocuk olacağı için gerilip yoruluyorvalla 12 aydır gun aşırı denıyoruz adamı kuruttum muhtemelen cok uzerıne gıttım heralde kendıde tutsun dıye yapmak ıstıyor hıc cocugumuz yok dıye adam artık yoruldum dedı acıdım gercekten tutmayınca tutmuyo ya dedım test alcam artık pik gününde denk gelırsek yaparız oyle karar aldık Sultanahmet çeşmesi değilya diyor artık hak verıyorum napiyim
Adet ağrım dışında hiç bi belirtim yoktu hiç belli olmazİşte bende hiç biri yok bu ay ay inşallah kuzum ikimizinkide bebektir
Ben aldım ama daha kullanmaya başlamadım. Biri mi tavsiye etti?Kızlar bende hayıt oyuna başladım kullanan varmi
Evet evet onlar da etkileniyo haklısın. Geçen de ilişkiden sonra dedi bana da işte benden dolayı olmuyordur diyeKız bence bizi gerdiği kadar çocuk konusu onlarda geriyor. Mesela tedavi olduğumuz her ay stresten bana da yoruldum diyordu. Be zaman tedaviye ara verdik o zaman çoştu yine bizimki yani en azından benimkide benim gibi çocuk olacağı için gerilip yoruluyor
Ayy gerçekten mi burda okuduklarım ve etrafımda duyduklarımın %90 ı göğüs ağrısı hassasiyetinden bahsediyor. Bende de Şuan sadece adet ağrısı var. Hadi inşallahAdet ağrım dışında hiç bi belirtim yoktu hiç belli olmaz
Aynen bir akrabam 2 3 ayda bir ilişkiden gebe kaldı. Ben korunmayı bıraktıktan 8 ay sonra gebe kaldım kimyasal oldu sonraki adetimden sonra tekrar hamile oldum ama kaybettik nasibimiz böyleymiş inşallah 3. Defa kalırsam hamiş kucağıma alırım.ay süreç uzayınca cok zorlasıyo bu yaa bızde hep boyle yaptık ama tutmadı yanı azaltcam artık mecbur kısmet yaa bize tek ilişkiden tutacak bı gebelık lazım
Aslında onlara hiç söylememek lazım tedaviyi rahat etsinler diye ama bu seferde psikolojik olarak biz yıpranıyoruz ne yapmamız gerektiğini ben bulamadım valla bulan varsa açıklasınEvet evet onlar da etkileniyo haklısın. Geçen de ilişkiden sonra dedi bana da işte benden dolayı olmuyordur diye