Tatlı çikolatayla olacak iş değil şöyle bitkisel falan şeyler varya onlardan dene sen ajajajjajaTatlı veriyom çikolata veriyom evliliğin ilk zamanı ben kaciyodum şimdi o kaçıyor devir değişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlı çikolatayla olacak iş değil şöyle bitkisel falan şeyler varya onlardan dene sen ajajajjajaTatlı veriyom çikolata veriyom evliliğin ilk zamanı ben kaciyodum şimdi o kaçıyor devir değişti
Kız bana versin ben yaparım tuş da istemiyorum yeter ki versin anasını satımYa aahhahahaha fermuar falan değilde bir tuşları olsaydı iyi olurdu ahahaha
Bende etkiledim az önce nerde acaba buraya gelmedi bugünCandy7777 gelecek dicek niye bensiz yine bu muhabbetlere giridniz
Kız hayatta yemez o yemek yer abur cubur ve tatlı yer başka yok aslında boyle azdıran ilaç alsam çaktırmadan ezip yemeğe koysam sorun olur mu ölmez dimiTatlı çikolatayla olacak iş değil şöyle bitkisel falan şeyler varya onlardan dene sen ajajajjaja
Ahahahhahahahah yapma yapma öyle şeyler sen bildiğin yoldan devam et en iyisiKız hayatta yemez o yemek yer abur cubur ve tatlı yer başka yok aslında boyle azdıran ilaç alsam çaktırmadan ezip yemeğe koysam sorun olur mu ölmez dimi
Bu gün ev müsait değildi sabaha artıkBugun de yap kız benim koca istekli olsa bı ayda bebek gelir de ben zorla yaptiriyom takati yok
Kız benim bir akrabam 2 3 ayda bir yaparlarmış denk gelmiş şimdi 20 haftalık gebe oldu mu oluyor vallaBugun de yap kız benim koca istekli olsa bı ayda bebek gelir de ben zorla yaptiriyom takati yok
Emzirme dönemine yakın bi renkti ayırt edebiliyodum çünkü şaşırmıştım göğsündeki değişimi görünce test yaptığım haftaydı yeni öğrenmiştim şurdan hatırlıyorum bi de planlı gebelik değildi öncesinde belirti aramamıştım hiç adet gecikmem dışında bişiyim yoktu mide bulantısı vs olmayınca belirtiler neymiş diye açıp okuyup kendimde karşılaştırma yapmıştımİlk belirtilerinin arasındamıydı yoksa hamile olduğunu öğrendikten sonra mı böyle oldu şuan resmen göğüsümün hepsi o şekilde kahverengi o kadar büyüdü yani benimde emzirme dönemlerimde böyle oluyordu ama hamilelikte hiç fark etmedim
Bizim bir dolu bir boş ilerliyor genelde de kocam ve keyfî ne zaman isterse oluyor. Gerçi her zaman istediği için no problemBir döngüde 2 kere yumurtlama olabiliyor bazen. Bence ihtimali var sen bu günleri boş geçme
Benim oluyo aşkım. Adet bitiyo ya 3 4 gün rahat oluyorum sadece. Sonra hep ıslak adete kadar. Ovü dönemi koyulaşıyo sonra su gibiye dönüyo. Ay bide ben bişi dicem. İğneye varmadan çatlıcam galiba az önce iğne gibi bişey battı kesildi. Yarım saat sürer kesin çatladım derdim o acıydı yani. Doktor beni cumaya çağırdı herhalde iğneye ihtiyaç olmucak B Beyond the sky A ayb00 Candy7777
Dizilerde kullandıkları mavi azdırma hapıKız hayatta yemez o yemek yer abur cubur ve tatlı yer başka yok aslında boyle azdıran ilaç alsam çaktırmadan ezip yemeğe koysam sorun olur mu ölmez dimi
Yumurtlamaya az kalmış bence ya, yarın da bak bakalımYoo.. İnanın ilk kez başıma geliyor daha önce çok kullandım max 14. Gün pik olurdu yumurtlama olmadı mı acaba
Batmalar başlar sıcak basar ve kocaya olan istek de artarsa çatlama olmuş olabilir birde memeler biraz hassas oluyor batma oluyor ben öyle anlıyorum çatlama olduğunu valla teste gerek kalmıyor. Anlayınca diyorum herif bu gün o gün eve uçarak gelBenim oluyo aşkım. Adet bitiyo ya 3 4 gün rahat oluyorum sadece. Sonra hep ıslak adete kadar. Ovü dönemi koyulaşıyo sonra su gibiye dönüyo. Ay bide ben bişi dicem. İğneye varmadan çatlıcam galiba az önce iğne gibi bişey battı kesildi. Yarım saat sürer kesin çatladım derdim o acıydı yani. Doktor beni cumaya çağırdı herhalde iğneye ihtiyaç olmucak B Beyond the sky A ayb00 Candy7777
Olabilir vallahi değerlendirmeye devam et sen atlama bu günleri. Zaten doktorlar tedavi boyunca gün aşırı ilişki olsun diyorlar. Yumurtların sağı solu belli olmuyorBenim oluyo aşkım. Adet bitiyo ya 3 4 gün rahat oluyorum sadece. Sonra hep ıslak adete kadar. Ovü dönemi koyulaşıyo sonra su gibiye dönüyo. Ay bide ben bişi dicem. İğneye varmadan çatlıcam galiba az önce iğne gibi bişey battı kesildi. Yarım saat sürer kesin çatladım derdim o acıydı yani. Doktor beni cumaya çağırdı herhalde iğneye ihtiyaç olmucak B Beyond the sky A ayb00 Candy7777
Ayyy hadi inşallah yarın bi erken gebelik testi yapıcam 5 gün kalmış oluyor hep gölge varmış gibi geliyor vücudum da diyor hamişsin ama testler öyle demiyorEmzirme dönemine yakın bi renkti ayırt edebiliyodum çünkü şaşırmıştım göğsündeki değişimi görünce test yaptığım haftaydı yeni öğrenmiştim şurdan hatırlıyorum bi de planlı gebelik değildi öncesinde belirti aramamıştım hiç adet gecikmem dışında bişiyim yoktu mide bulantısı vs olmayınca belirtiler neymiş diye açıp okuyup kendimde karşılaştırma yapmıştım
İyi iyi güzel atlamamak lazım böyle günleriBizim bir dolu bir boş ilerliyor genelde de kocam ve keyfî ne zaman isterse oluyor. Gerçi her zaman istediği için no problem
Bak hassas meme dedin de bu ay iğne bana göğüs hassasiyeti yapmadı. Hala da bişey yok tahminimce pazartesi falan adet olmam lazım eğer bişey yoksa ama hala başlamadı göğüs ağrım. Hamileliğin başında genelde göğüslerinden anlıyorlar ya acaba iğne işe yaramadı mıBatmalar başlar sıcak basar ve kocaya olan istek de artarsa çatlama olmuş olabilir birde memeler biraz hassas oluyor batma oluyor ben öyle anlıyorum çatlama olduğunu valla teste gerek kalmıyor. Anlayınca diyorum herif bu gün o gün eve uçarak gel
hahaha dımı oyle yapacagım vallaAynen oğlan olunca da pipisini göstersin onlara
Hahahha adet olacağımdan 5 6 saat öncesine kadar ateş basmaları devam ettiği için ayıkamıyorum öyle benim direkt yarım saat süren ağrı bi saat önce de ilk atağını gösterdi. Değil o gün geçen ay her gün denedim nerdeyse malum eserimiz oldu ağzıma kadar sperm doluyum diye ama olmayınca olmuyo hususi çatlama zamanı ilişkiye girmemeyi düşünüyorum bu ay bide böyle mi denesem napsamBatmalar başlar sıcak basar ve kocaya olan istek de artarsa çatlama olmuş olabilir birde memeler biraz hassas oluyor batma oluyor ben öyle anlıyorum çatlama olduğunu valla teste gerek kalmıyor. Anlayınca diyorum herif bu gün o gün eve uçarak gel
Dünden beri 17yi gördü mü acaba yoksa bi işe yaramaz kiOlabilir vallahi değerlendirmeye devam et sen atlama bu günleri. Zaten doktorlar tedavi boyunca gün aşırı ilişki olsun diyorlar. Yumurtların sağı solu belli olmuyor