- 1 Kasım 2023
- 730
- 423
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben d öyleyim vallaha yeri gelince lafı esirgemem hiçte alta kalmambende mesela özellikle evlilik hayatı konusunda çok keskin sınırlarım vardır. Annem o yüzden genelde benim hakkımda konuşulan çoğu şeyi bana söylemez biliyor çünkü söylese ortalığı birbirine katacağımı ahahhahahahah
Aynen oğlan olunca da pipisini göstersin onlaraKesinlikle katılıyorum sana Mesafe en iyi tavırdır kız çocuk olunca kimseye gösterme
Benim pek akıntım olmaz ama bı haftadan fazladır akıntım çok yumurtlama haftasındayim ve toplasan iki sefer birliktelik oldu pek bilgim yok kuzum
Kız pipisine kurban olsunlar onlarAynen oğlan olunca da pipisini göstersin onlara
İşte onun için diyorum ya al al meraklılar diye göstersin onlaraKız pipisine kurban olsunlar onlar
Ben dinlemiyorum da duymuyorum kimseyi amin deyip geçiyorum biraz zor oldu öğrenmek ama tavsiye ederim. Bizim Antakya da bir deyiş var E de kene manası o an he tamam amin de geç duyma kimseyi. Bırakın onlar günahlarımızı alsın cennete temiz giderizay arkadaşlarımdanda ağzımı arayan o kadar cok ınsan varki sımdı gec anlıyorum o kadar sınır oluyorumkı o kadar soguyorum bide yani kim bilir arkamızdan konusan kimler var 2 kere karsılaştıgım ınsanlar allah sızede cocuk versın dıyo daha hepsunede yazıklar olsun valla eşimin arkadaşları ile ailecek bulustugumuzda kayınvalıdem sende ozenırsın onların cocuklarına sızınde olsa ozenmezsın sizede versın ınsallah allah dıye amaçsız dua etmesı üzmek mi dua etmekmı belli değil yani neyse hıcbırını unutmucamki ona gore davranayım artık gerçekten mesafe koymanın zamanı geldı
Maşallah bence devam et böyle. Yinede bir doktoruna danış ama belki yapılacak başka şeylerde vardırKilo veriyorum şuana kadar 8 10 kilo verdim
Kiz salı verin küçük enişteyi tutmayınİşte onun için diyorum ya al al meraklılar diye göstersin onlara
Hangi doktora gitmem lazım bunun için insülin falan yada sağlık ocağı bakar mı böyle şeylereMaşallah bence devam et böyle. Yinede bir doktoruna danış ama belki yapılacak başka şeylerde vardır
Aslında kadın doğumda bakıyor bunlara. Sağlık ocağı da yapıyor test. Sen kadın doğuma gittiğinde bunu söyle muhakkak. O yönlendirir seniHangi doktora gitmem lazım bunun için insülin falan yada sağlık ocağı bakar mı böyle şeylere
6 gün var daha. Dün doktor yok dedi de bat gecmeden karından görünmez zaten. Dün doktordan sonra başladı bu akindi.Adetin gecikti mı bat ne zaman
Tmm canım inşallah mucize olurda bı sorun olmaz artık yaAslında kadın doğumda bakıyor bunlara. Sağlık ocağı da yapıyor test. Sen kadın doğuma gittiğinde bunu söyle muhakkak. O yönlendirir seni
Ben saygısızlık yapmam ama lafımı da esirgemem vallahi. Diğer türlü içime atıp ben üzüleceğime onlar anlasın birazBen d öyleyim vallaha yeri gelince lafı esirgemem hiçte alta kalmam
Sen değerlendir valla fırsatın varsa6 gün var daha. Dün doktor yok dedi de bat gecmeden karından görünmez zaten. Dün doktordan sonra başladı bu akindi.
Aynen valla kafam ondan karıştıHiç belli olmuyorki çok benzer şeyler.
Çıkmaz inşallah kuzum. Bak doktorun çok güzel açıklamalar yapmış zaten içini ferah tutTmm canım inşallah mucize olurda bı sorun olmaz artık ya