- 14 Ağustos 2024
- 1.213
- 2.319
İstanbul Pendik 01.09.1988 pazartesi sabah 9-9.30kızlar siz yazın ben bakayım doğum haritanıza doğum yeri şehri doğum tarihi ve saati lazım saati bilmiyosanız sabah ya da akşam bilgiside olur ona göre bakarızCandy7777 Freshmommy
yüksek ihtimal 5.eviniz koç burcu yani nisan ayının burcu ama saat 07.00 de doğmuş iseniz boğa burcunun yani mayıs ayının burcu olacak ikiside olabılır ilk çocuğun burcu ama tabi kesin öyle olcak diye bişiy yok bunlar ongoruler sadece :)13.12.1999 Kartal doğum saati: sabah 6-7 civarı
sizin boğa ya da ikizler 5.eviniz. şuan hamileyseniz bu tezimi doğrulucak gibi :)Test yaptınız mı? Benimde diğer üç iğnemde 16-17. Günde geldi hep. Test yapabilirsiniz yapmadıysanız. Ya da direkt kan verebilirsiniz. Ben her zaman kandan yanayım en net sonucu o verdiği için
sizinde kova burcu gösteriyor 5.eviniz :)İstanbul Pendik 01.09.1988 pazartesi sabah 9-9.30
Hiç gecikmem olmaz. Yani hep 30 günde oluyorum. Ancak ilaç kullandığım zamanlarda 28 güne çekiyordu. O kadar denedim ki erken test yapmak istemiyorum. İlaçsız geçen aya göre reglim bu ay 3ünde olmam lazım. Ancak çatlatma iğnesi ile 14.15 gün diyorlar ya hala olmadım iğneyi 14ünde vuruldum ilişki 15i gece olmaya başlamıştı. İğneden birgün öncede ilişki olmuştuolabilir gecikmeniz varmı reglde
Test yapmadım normalde regl 3ünde olmam lazım bekleyeyim diyorum. Hep yaptım negatif çok üzüldüm 4. Deneyişim bekleyeyim bu sefer diyorumTest yaptınız mı? Benimde diğer üç iğnemde 16-17. Günde geldi hep. Test yapabilirsiniz yapmadıysanız. Ya da direkt kan verebilirsiniz. Ben her zaman kandan yanayım en net sonucu o verdiği için
Ahhh inşallah tutar Allah yardımcın olsun31 temmuz adet başlangıcım. 30 günde bir adet oluyorum. Her ay mutlaka sivilcem çıkar ve göğüslerim hassaslasir. Bu ay sivilcem çıkmadı. Göğüslerde hiç bir şey yok. Hiçbir kasik ağrım yok. Sadece son bir haftadır ateş basması çok sık yaşıyorum. Bir de ayın 22 sinden 25 ine kadar kahverengi lekelenmem oldu ve geçti. Ben de bekliyorum bakalım ne olacak.
Amin cümlemizin.Ahhh inşallah tutar Allah yardımcın olsun
Bu dediğiniz hamile kalma ayı oluyor değil mi?sizinde kova burcu gösteriyor 5.eviniz :)
yok canım bu ilk cocugun dogum ayı olabılıyor ama bir ihtimal sadece tabı herkesın oyle degıl meselaBu dediğiniz hamile kalma ayı oluyor değil mi?
Haa ilginçmisyok canım bu ilk cocugun dogum ayı olabılıyor ama bir ihtimal sadece tabı herkesın oyle degıl mesela
Bızım bu ay 12 ilişkii olduKız onlar 2-3 ayda bir yapıyormuş ama onlara göre aşırı oluyor bizim ki ahahahshaha
Çok teşekkür ederim canım özelden yazıyorumkızlar siz yazın ben bakayım doğum haritanıza doğum yeri şehri doğum tarihi ve saati lazım saati bilmiyosanız sabah ya da akşam bilgiside olur ona göre bakarızCandy7777 Freshmommy
Ay bakalım bi 8 gün sonra belli olacaksizin boğa ya da ikizler 5.eviniz. şuan hamileyseniz bu tezimi doğrulucak gibi :)
hadi bakalımmm allahın izniyle yazın mutlaka bende merak edıyorum rica ederim ne demek :)Ay bakalım bi 8 gün sonra belli olacakmerakla bekleyip görücez teşekkür ederim bu arada
Tabi ki bekleyebilirim diyorsanız bekleyin. Ben biraz sabırsız olduğum için en erken ne zaman öğrenirim diye düşünürüm hepTest yapmadım normalde regl 3ünde olmam lazım bekleyeyim diyorum. Hep yaptım negatif çok üzüldüm 4. Deneyişim bekleyeyim bu sefer diyorum
Kız maşallahBızım bu ay 12 ilişkii oldu
Çok teşekkür ederim canım özelden yazıyorum
Yazarım yazarımhadi bakalımmm allahın izniyle yazın mutlaka bende merak edıyorum rica ederim ne demek :)
Onu ben de bilmiyorum canım yumurtlama dan 14 gün sonra adet olunması gerekiyor yazıyor ama bazen değişiyorAtma gibi değil ama canım balon patlaması gibi küçük küçük böyle oldu biliyorum pıt pıt atmasını sektirme gibi oluyor bu öyle değildi. Ben erken yumurtlamadım şimdi adetim erken mi gelmesi lazım o olayı anlamadım bi