- 2 Ağustos 2024
- 73
- 30
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım kuzum bakayım o zaman benim 8 gün kalmış oluyor öyle hesaplarsakOnu ben de bilmiyorum canım yumurtlama dan 14 gün sonra adet olunması gerekiyor yazıyor ama bazen değişiyor
Adet başlangıcı da olabilir yerleşme kanaması da 2 gün kalmış zaten bekleyip gününüzde regl olmazsanız test yapabilirsinizArkadaşlar reglime 2 gün var akıntımda pembelik var ne anlama geliyor regli mi olacam acaba onun göstergesi mi
Evet bu tur durumlar etkiliyor ben de Turkiye’den geldim 4 gun erken oldum. Hakkinizda hayirlisi olsunEn garanti beklemek benim ıcın. Böyle karar aldk eşimle. Sürekli şehir değiştiriyoruz bunun da etkısıyle acaba gecikme normal mi diyorum. Gecen yıl doğuya gittik batıdan. İnanır mısınız 1 yıldaki yumurtlama tarihlerim çok komik degısken. Bu yaz evımdeydım ama şimdi yine yolculuk doğuya. Yine bir fizyolojik etkilenme olucak.
18.11.1996 İstanbul Kadıköy 14 sularında banada bakarmisinyüksek ihtimal 5.eviniz koç burcu yani nisan ayının burcu ama saat 07.00 de doğmuş iseniz boğa burcunun yani mayıs ayının burcu olacak ikiside olabılır ilk çocuğun burcu ama tabi kesin öyle olcak diye bişiy yok bunlar ongoruler sadece :)
Ay ilk yazdıgımı yanlız yere yazmısım evet ama çoğu ıstekle oldu kocişim izinli 3aydır evde duramadık pek masum hahaha. Ya bu 3.gecıkme gunu zaten 12 ılskı ıle de denk gelmediyse onumzdekı ay ne ısı ölcme ne belirti ama yapmıcam yeterKız maşallah sende bu ay aşırı yüklenenlerdensin
Tedavi falan olmuyorsan böyle belirli günlerde ilişki yaşaman gerekmiyorsa keyfi o ay çok oluyor Valla bizim bebekler nazlı galiba insanlar tek geceden hamile kalıyorAy ilk yazdıgımı yanlız yere yazmısım evet ama çoğu ıstekle oldu kocişim izinli 3aydır evde duramadık pek masum hahaha. Ya bu 3.gecıkme gunu zaten 12 ılskı ıle de denk gelmediyse onumzdekı ay ne ısı ölcme ne belirti ama yapmıcam yeter
Sizde 11 tabi burda gece 1 oluyor iki saat varGeçen biyerde yazmışsın gözlerim kapanıyor diye saate baktım saat 11 bizde fark ne kadar orayla burası arasında
Ayy ne güzel gerçekten baka mısın ama ben yurt dışındayım olur mu kikızlar siz yazın ben bakayım doğum haritanıza doğum yeri şehri doğum tarihi ve saati lazım saati bilmiyosanız sabah ya da akşam bilgiside olur ona göre bakarız Candy7777 Freshmommy
Hergün olunca kaç ilişki oluyor kiKız maşallah sende bu ay aşırı yüklenenlerdensin
Ahahaha aha geldi aşırı yüklenen biri daha enerjinize maşallahHergün olunca kaç ilişki oluyor ki
Çok şükür öyle bir durum yok ama haklıısn tedavi olmadan bıle catlama kacırmamaya çalışıyorum takıp edıyorum tabi. Ama bir de salınca oluyor ya kızımda bı kac ay olmaynca yeter dedim o ay hamıle kaldm ovulasyon haftasındaki 1 ılskı ole gerçekten o dogru amaTedavi falan olmuyorsan böyle belirli günlerde ilişki yaşaman gerekmiyorsa keyfi o ay çok oluyor Valla bizim bebekler nazlı galiba insanlar tek geceden hamile kalıyor
Eee napalım çoluk çocuk olmayınca biz de birbirimizle oynuyoruzAhahaha aha geldi aşırı yüklenen biri daha enerjinize maşallah
tabiki canım doğum yerin dogum saatin ve tarihin lazımAyy ne güzel gerçekten baka mısın ama ben yurt dışındayım olur mu ki
sizin beşinci eviniz yengeç burcu :) haziran sonu veya temmuz ayında ilk çocuğu verebilir potansiyelde bu harita yani ekim-kasım gibi gebelik verebilir gibi düşünebiliriz inşallah hayırlıısyla18.11.1996 İstanbul Kadıköy 14 sularında banada bakarmisin
Amin inşallah. Bende çok sabırsızım normalde. Ancak İnan 4 kere deneyince artık sabır ediyorsun. Normalde 14 gün olmadan test yapıyordum bende. Geçen en son aşılama olmuştum 15. Gün kan verdim 17 sinde regl oldum. Haftasonuydu sonuçta o gün çıkmıştır o yüzden üzülmemek adına beklemek en iyisiTabi ki bekleyebilirim diyorsanız bekleyin. Ben biraz sabırsız olduğum için en erken ne zaman öğrenirim diye düşünürüm hep hayırlısı olsun güzel haberler alın inşallah
Hihihiih en iyi oyalanma şekliEee napalım çoluk çocuk olmayınca biz de birbirimizle oynuyoruz
11.09.2001 Türkmenistan sabah 5-6 cıvarı doğmuşumtabiki canım doğum yerin dogum saatin ve tarihin lazım