- 20 Mayıs 2024
- 190
- 53
Aynen cuma tekrar edersin. Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz. Belirtileein nelerdi pekiŞimdi kan verdim varsa 14. Gün cuma ya geliyor. Cuma tekrar veririm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen cuma tekrar edersin. Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz. Belirtileein nelerdi pekiŞimdi kan verdim varsa 14. Gün cuma ya geliyor. Cuma tekrar veririm
Kızlar bugün kanamanın 15.günü. 3 gündür ovülasyon testi yapıyorum fotoğraftaki gibi yok denecek kadar silik çıkıyor. Test bozuk değil ondan eminim kimyasal geçirmemin etkisi olabilir mi yumurtlama geç mi olacak acaba? Aynı durumu yaşayan var mı?
Sonucun çıktığında yazar mısın canım? BŞimdi kan verdim varsa 14. Gün cuma ya geliyor. Cuma tekrar veririm
Ben 14. gün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Pozitif olsa görünürdü sanırım. Kan vermedim bu yüzden. Yarın adet olmam gerekiyor. Seninki pozitiftir umarım <3Şimdi kan verdim varsa 14. Gün cuma ya geliyor. Cuma tekrar veririm
Ayy pek inanmıyorum ama bakalım inşallah gerçektirAa bende görüyorum. Erken gebelik testinde daha da belirgin çıkar o zaman
Yalnış değildi kuzum çok az koyulaşmıştı başka markada denediğimde onda da vardı silik çizgi. Evet sen dünde gördün bende görmüştüm ama pek güvenedimGeçen aykı marka yanlış vermişti dimi kuzum o değildir bu inşallah görüyorum dun gece de gördüm ben
Yarında yapacak mısınAyy pek inanmıyorum ama bakalım inşallah gerçektir
eğer yanlış görmüyorsam bi gölge var ayyy hadi sağlıkla ilerlesin inşallahKızlarr 7 günüm var hatta 8 bile olabilir 11ınde çatladıysa gördünüz mü 1dkda belirdi
Bat tarihimiz ayni canım nasil hissediyorsun zaman geçmiyor sanki heyecanlıyımBeni de ekler misin sat 27 haz 28 tem @caddy7777
Yaaaa daha 7 gün var gecen ay 2tane testi denedm pencere ble gorünmedi hc ama hc saatlerce baktım. Bunda hemen çıktı öyle işte bıraz garın oldummeğer yanlış görmüyorsam bi gölge var ayyy hadi sağlıkla ilerlesin inşallah
ben kızımı adetime 9 gün kala öğrendim o zaman bhcg 15 çıkmıştı. Demekki bu aralıklarda olunca idrara yansıyorYaaaa daha 7 gün var gecen ay 2tane testi denedm pencere ble gorünmedi hc ama hc saatlerce baktım. Bunda hemen çıktı öyle işte bıraz garın oldumm
Evet olabilir bende 9 kala predictor ıle gördüm kızımı canmben kızımı adetime 9 gün kala öğrendim o zaman bhcg 15 çıkmıştı. Demekki bu aralıklarda olunca idrara yansıyor
Ayyy çok heyecanlı ya kan verirsen haberdar et lütfen çok sevindim o kadar da tedirgin olmuştun çok sevdiğiniz abiniz yerine başka bi can verdi sana rabbimEvet olabilir bende 9 kala predictor ıle gördüm kızımı canm
Tabiki durur muyum hiçYarında yapacak mısın
İnce bir çizgi gördüm sankiKızlarr 7 günüm var hatta 8 bile olabilir 11ınde çatladıysa gördünüz mü 1dkda belirdi
Bende duramıyorum eşimi hastaneye götürücem galiba kan vericem bendeTabiki durur muyum hiç
31,47 çıktıSonucun çıktığında yazar mısın canım? B