- 19 Aralık 2020
- 620
- 1.818
- 38
Ya peki normal mi bu? bilmedigim icin soruyorumEveett eveett yaparsan nur topu gibi pozitif testlerin olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya peki normal mi bu? bilmedigim icin soruyorumEveett eveett yaparsan nur topu gibi pozitif testlerin olur
Ya bence daha yüksek. Ama açıkçası iğnenin bu kadar beta yüklediğini hiç tahmin etmezdim. Ben en fazla 50 belki o kadar bile değildir diye düşünüyordumOzaman iğne olduğun gün kan verseydin 60-70 civarı çıkardı yoksa daha da mı yüksek?
Canım stripe de güvenmiyorum yani orta koyulukta çıkıyorlar hafif pembe gibi silik olarak ama bugün hiç yapmadım bilmiyorum ne durumda yapmayı düşünmüyorum Çünkü biri açık biri koyu çıkıyor 4. gün yapacağım güzel bir testle sanki solumdaki yumurtalığını çekiyorlar öyle hissediyorum böyle bir sırt agrııs da yokk suanDiğer testlerin ne alemde koyulaşmıyormu
Aaaa bende beklemiyordum doğrusu 15 cıvarı falan bekliyordum. Ayyy inşallah ggerçek pozitife dönmüştür
Benimde kafamda o kadar vardı biliyor musun. Ben iğne olduğum gün maks 50 falan çıkar bugüne de artık 10 falan kalır diye düşünüyordum. Bence iğne olduğum gün daha yüksekti 100 yakın olabilirOzaman iğne olduğun gün kan verseydin 60-70 civarı çıkardı yoksa daha da mı yüksek?
Evet evet normal. İğnede beta hcg hormonu var. Zaten doktorlar 14. Günden önce test önermiyorlar. İğne etkisi geçsin gebelik oluşursa gerçek beta olsun diye. Ama benim gibi meraklılar duramıyor tabi kiYa peki normal mi bu? bilmedigim icin soruyorum
Ay inşallah dönüşür canımAaaa bende beklemiyordum doğrusu 15 cıvarı falan bekliyordum. Ayyy inşallah ggerçek pozitife dönmüştür
İnşallah canım ben bir kaç ay ara vereceğim zaten kısmetse olur artık akışına bırakacağım ovülasyon ile takip falan yapmayacağım. Ay hadi İnşallah banada haber et bencede şimdi yapma yarın sabah yap bir ilk idrarla varsa bence zaten çıkacaktırYa canım üzülme gerçekten hemen kendini toparla önümüzdeki günlerde ne verecek Rabbim belli olmaz ben hala olmadım sarı uzayan akıntım geliyor vücut ısısını yine yüksek çıktı bugün de olmazsam yarın başka marka alacağım bugün de olmazsam yarın başka marka alacağım
Miratechmi marka bu çok yanıltıcı ovulasyonda ben asla pikmi catlamami anlayamadim bu testteCanım merhaba, ben seninle aynı zamanlarda adet oldum. 23 Ağustosta. Bugün 7.günüm
Dün bitti adetim ve bugün ovü yapayım dedim aynı marka testlerimiz. Sonuç bu pike yakın dimi.
Yav niye bu kadar erken yumurtluyoruz acaba bu testin algılaması sıkıntı olabilir mi
Yani ilk yaptığın testin koyuluğuna bakacak olursak baya yüksek olduğu belli. Ya ben şeye de şaşırıyorum gebelik hormonunun yumurtayı çatlatmasınaYa bence daha yüksek. Ama açıkçası iğnenin bu kadar beta yüklediğini hiç tahmin etmezdim. Ben en fazla 50 belki o kadar bile değildir diye düşünüyordum
Anladım canım bekle bakalım inşallaha daha net pozitifler görürsünCanım stripe de güvenmiyorum yani orta koyulukta çıkıyorlar hafif pembe gibi silik olarak ama bugün hiç yapmadım bilmiyorum ne durumda yapmayı düşünmüyorum Çünkü biri açık biri koyu çıkıyor 4. gün yapacağım güzel bir testle sanki solumdaki yumurtalığını çekiyorlar öyle hissediyorum böyle bir sırt agrııs da yokk suan
Aynen 100 cıvarı vardırBenimde kafamda o kadar vardı biliyor musun. Ben iğne olduğum gün maks 50 falan çıkar bugüne de artık 10 falan kalır diye düşünüyordum. Bence iğne olduğum gün daha yüksekti 100 yakın olabilir
Evet ya o marka. Bencede sıkıntılıMiratechmi marka bu çok yanıltıcı ovulasyonda ben asla pikmi catlamami anlayamadim bu testte
Dimi ya bende onu düşünüyordum ne alaka nasıl olabilir diyeYani ilk yaptığın testin koyuluğuna bakacak olursak baya yüksek olduğu belli. Ya ben şeye de şaşırıyorum gebelik hormonunun yumurtayı çatlatmasına
Allahtan ümit kesilir öi senceYok canım ya evde değilim akşamüstü atarım ama bilemedim ya olabilir mi
Test yaptın mı çizgi netliğine bakalım bi
Benimde öyle oldu adetime 12 gün var ama 5 gün oldu çatlayalı bende benim başıma böyle bişey geldi sanıyordum nadir değilmiş demek kiKızlar yaz aylarında yumurtlama daha erken gerceklesebılıyorbende bu ay baya erken gordum 4-5 gün kadar once
Test yaptım ama şöyle oldu sabah 6da lavaboya kalktım. Unuttum test yapmayı. Tekrar uyudum 7de kalkıp tekrar lavaboya girdim o zaman test yaptım. Yani çokta belirleyici değil bugün ki testim. Ama düne gör bir tık daha siliktiTest yaptın mı çizgi netliğine bakalım bi
İnşallah burda cok bekleyenlerın daha saglklı olduğunu gördük çok. Oyuzden bu sefer sabırAnladım canım bekle bakalım inşallaha daha net pozitifler görürsün