Kız unutma hatırlatıcı veya alarm kurOha kahvaltı yapalım bi saat oldu yeminle gene unuttum ay içiyim hemen. Ben bişeye başlarken zaten benim ev hep kalabalık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız unutma hatırlatıcı veya alarm kurOha kahvaltı yapalım bi saat oldu yeminle gene unuttum ay içiyim hemen. Ben bişeye başlarken zaten benim ev hep kalabalık
Nası yaaa ay çok şaşkınım yani Allahım ol derse oluyor neden olmasın ki kuzum naptın foto çekebildin miKızlar merhaba geçenlerde de yazdım ben yumurtlamanın 14.günü adet oldum yani pazartesi günüydü adet normal herzaman olduğum gibi oldu ama iki gündür inanılmaz derecede mide bulantım var benim normalde hiç midem bulanmaz iki gündür şüphe duydum tamam adette oluyorum ama sabah erken gebelik testi yaptım iki farklı marka biri freely diğeri avvox ikisinde ilk 5 dk içinde silik çıktı şaşırdım kaset test vardı onu da yaptım o negatif yani nebilim bişey anlamadım hiç böyle olmamıştım aşırı mide bulantım var.. adet olmadan önce de test yapıuordum ama hep negatif di kafam da karıştı ya testler hatalı anlamadım buraya da atmadım yani foto da çıkmıyor ama silik çizgi var yani böyle bişey mümkün mü ?? ArasaNillGerek Candy7777 ve diğer kızlar
Hahahahah hadi ver ver bizde bakalım testin çizgisine göre şu değermiş diyeYa kızlar ben Şuan beta mum kaç olduğunu çok merak ediyorum kendi kendime kaşınıyorum gidip kan vericem sırf merak ettiğim için delirmiş olabilir miyim ahahhahahah Candy7777 Kahhve ArasaNillGerek diğer kızlar
Ya canım üzülme gerçekten hemen kendini toparla önümüzdeki günlerde ne verecek Rabbim belli olmaz ben hala olmadım sarı uzayan akıntım geliyor vücut ısısını yine yüksek çıktı bugün de olmazsam yarın başka marka alacağım bugün de olmazsam yarın başka marka alacağımCanım benim regl başladı galiba
Yani inşallah ama artımette çıkmadı O test markası mimli diyorlar. Çatlamanın 15. günü bugün vücut ısım yüksek uzayan krem akıntım var sırt agrım kasık batmam meme agrım cok. Çatlama tarihime göre hiç gecikme yaşamadım Ben maksimum yarım gün oynardı çatlamadığı saate göre yani bugün de olmazsam herhalde gebeyim gerçekten strip testlere göre de öleym zten.gazımm o kdr cokkk ki insnlarla zor konusuyormYüksek bie değerle öğrenirsin o zaman sen inşallah
Candyyy gecıkmemn 2. Gunu ısım 36.8 düşmüyor gaz vs cok akıntı oyle uzayan cins öğürme meme agrısı vs bekleme kararı aldık esımle gecikme dolu dolu 4 olunca baska testler alıcamKuzum ben hep buralardayım asıl siz yoksunuz
Valla verdim bekliyorum çıksın sonuç sabah ki testle beraber buraya atarım ahahhahahwHahahahah hadi ver ver bizde bakalım testin çizgisine göre şu değermiş diye
Yok canım ya evde değilim akşamüstü atarım ama bilemedim ya olabilir miNası yaaa ay çok şaşkınım yani Allahım ol derse oluyor neden olmasın ki kuzum naptın foto çekebildin mi
Bende de gaz+uyku+sık idrar+ bilek ve bel ağrısı var aşırı şişim sanki 7 aylık hamileYani inşallah ama artımette çıkmadı O test markası mimli diyorlar. Çatlamanın 15. günü bugün vücut ısım yüksek uzayan krem akıntım var sırt agrım kasık batmam meme agrım cok. Çatlama tarihime göre hiç gecikme yaşamadım Ben maksimum yarım gün oynardı çatlamadığı saate göre yani bugün de olmazsam herhalde gebeyim gerçekten strip testlere göre de öleym zten.gazımm o kdr cokkk ki insnlarla zor konusuyorm
Çok sevindim maşallah
Çatlatma iğnesinin yaşancı pozitifliği ben vücuduma ne kadar beta giriyor merakımdan yaptırdım bugün iğne gününü saymazsak 5. GünümÇok sevindim maşallah
Canım merhaba, ben seninle aynı zamanlarda adet oldum. 23 Ağustosta. Bugün 7.günümKizcem sanki yine erken yumurtliycam üstteki dün alttaki az önceki test
Kız acaba sen yalancı sanarken gerçek mi?Çatlatma iğnesinin yaşancı pozitifliği ben vücuduma ne kadar beta giriyor merakımdan yaptırdım bugün iğne gününü saymazsak 5. Günüm
Enee o zaman ben de dün akşam çatlatma iğnesi oldum 2 tane ben de yapsam benim de mi öyle çıkacakkÇatlatma iğnesinin yaşancı pozitifliği ben vücuduma ne kadar beta giriyor merakımdan yaptırdım bugün iğne gününü saymazsak 5. Günüm
Şuan gerçek değildir. Kaset testlerim siliniyor gitgide çünkü. Ama ben bu kadar beklemiyordum ne bileyim kafamda başka şeyler kurmuşumKız acaba sen yalancı sanarken gerçek mi?
Diğer testlerin ne alemde koyulaşmıyormuCandyyy gecıkmemn 2. Gunu ısım 36.8 düşmüyor gaz vs cok akıntı oyle uzayan cins öğürme meme agrısı vs bekleme kararı aldık esımle gecikme dolu dolu 4 olunca baska testler alıcam
Eveett eveett yaparsan nur topu gibi pozitif testlerin olurEnee o zaman ben de dün akşam çatlatma iğnesi oldum 2 tane ben de yapsam benim de mi öyle çıkacakk
Aaaa bende beklemiyordum doğrusu 15 cıvarı falan bekliyordum. Ayyy inşallah ggerçek pozitife dönmüştür
Ozaman iğne olduğun gün kan verseydin 60-70 civarı çıkardı yoksa daha da mı yüksek?Çatlatma iğnesinin yaşancı pozitifliği ben vücuduma ne kadar beta giriyor merakımdan yaptırdım bugün iğne gününü saymazsak 5. Günüm