- 7 Ekim 2021
- 791
- 350
- 32
Bnde gördüm çizgiyiBide buna bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnde gördüm çizgiyiBide buna bak
Ya işte orası öyle ama iğneyi yapınca doktorda gün verince ister istemez mecburiyet oluyor yoksa belki doktordan duymasam veya yapmak zorunda olmasam yine 3 gün peşpeşe değerlendirebilirim ama işte zorunluluk olunca neyse bebek yolunda katlanacağız artıkkesinlikle havaya gırmek gerekıyo ya istemek lazım çocuk odaklı degılde zevk odaklı olmak gerekıyor sadece kendınızı dusunun o an en ıyısı
Evett ben öncekinde de görmüştümSende mi gordun cizgiyi
Ya işte böyle zorunlu olması gerektiği zamanlar birşeyler yapmak gerekiyordu bende böyle çözüm buldum. İsteksizde yapılmıyor kiii işkence gibi töbe estafurullahkız sende de neler varmış maşallah
Akıntı olunca çatlama oluyor diye biliyorum ama yanlış bilgi vermek istemem. Ama zaten değerlendirmişsin bence bugün ve yarını da değerlendirKızlar birsey soracam yumurta akı gibi akıntı oluyor ya yumurtlama zamanı
Akıntı gelince hemen mi yumurta çatlıyodu
Dün akıntı geldi gece ilişki oldu
olsun benım arkadasımada işte yumurtalarına bakmıslar bu 1 hafta ıcınde ılıskıye gırersen hamıle kalırsın demıs doktor hamıle kalmıstı bazen doktorların soyledıgı beynımızı tetıkleyıcıde olabılıyor benceYa işte orası öyle ama iğneyi yapınca doktorda gün verince ister istemez mecburiyet oluyor yoksa belki doktordan duymasam veya yapmak zorunda olmasam yine 3 gün peşpeşe değerlendirebilirim ama işte zorunluluk olunca neyse bebek yolunda katlanacağız artık
Ay bende dün mum falan yaktım havaya girmek içinYa işte böyle zorunlu olması gerektiği zamanlar birşeyler yapmak gerekiyordu bende böyle çözüm buldum. İsteksizde yapılmıyor kiii işkence gibi töbe estafurullah
Buda bir çözüm böyle hazırlanınca da havaya giriyorsun zatenAy bende dün mum falan yaktım havaya girmek için
İnşallah öyle olurolsun benım arkadasımada işte yumurtalarına bakmıslar bu 1 hafta ıcınde ılıskıye gırersen hamıle kalırsın demıs doktor hamıle kalmıstı bazen doktorların soyledıgı beynımızı tetıkleyıcıde olabılıyor bence
Maç bitsinde gidem mum yakayım bari yineBuda bir çözüm böyle hazırlanınca da havaya giriyorsun zaten
Aynen hazırlığını yap senMaç bitsinde gidem mum yakayım bari yine
Bence var ne zaman kan vereceksinÇatlatma iğnesi 13 günüm test bu şekilde days doctor markası varmı sizce ?
Freely marka test ile yaptım.Regl günüm genellikle 28 günde bir oluyor. Geçen ay ilk defa 1 hafta erken oldum. Bu ay takvime göre regl günüme 5 gün var. Belirtilerim vardı göğüs ucum çok ağrıdı. Kasıklarım belim de aynı şekilde. Ümitlendim Dayanamayıp erken gebelik testi aldım ve biraz önce yaptım malesef ki tek çizgi. Değişme imkanı var mı acaba?
Tabi ki var. Eğer net olarak yumurtlama gününü bilmiyorsan erken yapmış olabilirsin. Bence bekle bir kaç gün sonra tekrar yap. Adet olmadığın sürece Umut vardırRegl günüm genellikle 28 günde bir oluyor. Geçen ay ilk defa 1 hafta erken oldum. Bu ay takvime göre regl günüme 5 gün var. Belirtilerim vardı göğüs ucum çok ağrıdı. Kasıklarım belim de aynı şekilde. Ümitlendim Dayanamayıp erken gebelik testi aldım ve biraz önce yaptım malesef ki tek çizgi. Değişme imkanı var mı acaba?
Adetin ilk geldiği günden saymaya başlıycaksın canım. İlk geldiği gün sat oluyor. Birdahaki geleceği gün de bat oluyor. Ozaman bat 27 ağustos
Ayyy var gibi zaten 13. Güne iğne etkisi kalanı duymadım hemen kan ver benceÇatlatma iğnesi 13 günüm test bu şekilde days doctor markası varmı sizce ?
İğneden sonra hangi günleri değerlendirdinizÇatlatma iğnesi 13 günüm test bu şekilde days doctor markası varmı sizce ?
Regl günüm genellikle 28 günde bir oluyor. Geçen ay ilk defa 1 hafta erken oldum. Bu ay takvime göre regl günüme 5 gün var. Belirtilerim vardı göğüs ucum çok ağrıdı. Kasıklarım belim de aynı şekilde. Ümitlendim Dayanamayıp erken gebelik testi aldım ve biraz önce yaptım malesef ki tek çizgi. Değişme imkanı var mı acaba?