Anaaa az kalmış kız o zaman varsa git gide belirginleşir7 gun var bebegim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anaaa az kalmış kız o zaman varsa git gide belirginleşir7 gun var bebegim
Silinmeye başlamış bileEki Görüntüle 3471894
Yapmaz olur muyum tabi ki yaptım
Aynen riske atmaya değmez bugünde oluversinBizede pazar pazartesi ilişki olsun dedi zaten. Ama Salı dedi mi hatırlayamadım. Sonrası da bir gün dolu bir gün boş devam edin dedi. Bakalım maçtan sonra kocayı kandırayım bari
Gebelik gözüküyor testte sizinnEki Görüntüle 3471894
Yapmaz olur muyum tabi ki yaptım
Önce ki iğnelerde 7-8 günlerde tamamen bitmişti etkisi bunda da öyle olacak muhtemelenSilinmeye başlamış bile
Gebelik gözüküyor testte sizinn
Ay tedavinin en sevmediğim kısmı bu zorunluluk zorunlu olunca hoşlanmıyorum ama Napalım katlanacağızAynen riske atmaya değmez bugünde oluversin
geçtiğimiz ay benımde aynı sızın gıbı oldu bende erken adet oldum 5-6 gun kadar ve cok sasırdım testlerımde pike yakın koyulukta cıktı adete yakın bı zamanda ovulasyon testı yaptım bende muhtemeken ayın 10 undakı pik yumurtlama piki olabılır kaçırdık galıba veya tutmadı benımde oyle oldu cunku bu ay ovulasyon takip etmıyorm ınsanı strese sokuyo gıbıme gelıyo akışına bırakmak lazım dıye dusunuorum galıba yınede sız kontrole gıtmedıysenız adet bıtıncca 2-3 gun sonra gıdın doktora hem canlı gelısen yumurtalarınıza falanda baktırırsınız hormonlarınız harici cm olarak soyluyoolar buyuklugunu falanGerçekten yönlendirilmeye ihtiyacım var ️
Ben 10-15-16 sında pik gördüm
Tahminen de bu hesapla 30-31 agustosta regl olacağımı düşündüm.
2 gün önce 25inde akşam pembe bi lekelenme geldi pıhtısız yerleşme olabileceğini düşündüm hatta size de sordum.
Fajat devam ediyor ped kullanmıyorum ama
Lekelenme halinde.
Sanırım regl olacağım
1- ozaman pik zamanım mı yanlıştı?
2- yeniden doktor randevusu almak istiyorum
Gebelik planlaması öncesinde gitmiştim hiç hormon testi yaptırmadım
Adetliyken mi gitmeliyim? Yoksa bitince mi?
Hangi güne randevu almam doğru olur
LÜTFEN YARDIM RİCA EDİYORUM
Evet canım bu da öyle olacak gibiÖnce ki iğnelerde 7-8 günlerde tamamen bitmişti etkisi bunda da öyle olacak muhtemelen
ay anladım kusura bakmayın ınsallah tez vakitte kendılerını gostersnler bıze testlerde :)Kuzum çatlatma iğnesi etkisi o
Valla ya zorunlu olunca yapacağın varsa da olmuyor. Ben böyle zamanlarda önceden birşeler izliyordum yani film falan işte ama +18li olacak kendi kendimi havaya sokuyordum sonra eşim gelince de olanlar oluyorduAy tedavinin en sevmediğim kısmı bu zorunluluk zorunlu olunca hoşlanmıyorum ama Napalım katlanacağız
İnşallah inşallah hepimiz görelim pozitifleri sahtede olsa 2 gündür pozitifi görmek çok iyi geldiay anladım kusura bakmayın ınsallah tez vakitte kendılerını gostersnler bıze testlerde :)
Cumadan beri zorunlu gibi oluyor bizim. Hiç hissel bişey yokmuş gibi hissediyorum bugün için o yüzden kararsızdım ama mecbur giricex mevzuya ama mantıklıymış önce kendini hava sokmanValla ya zorunlu olunca yapacağın varsa da olmuyor. Ben böyle zamanlarda önceden birşeler izliyordum yani film falan işte ama +18li olacak kendi kendimi havaya sokuyordum sonra eşim gelince de olanlar oluyordu
Beyin bedava dene derimCumadan beri zorunlu gibi oluyor bizim. Hiç hissel bişey yokmuş gibi hissediyorum bugün için o yüzden kararsızdım ama mecbur giricex mevzuya ama mantıklıymış önce kendini hava sokman
kesinlikle havaya gırmek gerekıyo ya istemek lazım çocuk odaklı degılde zevk odaklı olmak gerekıyor sadece kendınızı dusunun o an en ıyısıCumadan beri zorunlu gibi oluyor bizim. Hiç hissel bişey yokmuş gibi hissediyorum bugün için o yüzden kararsızdım ama mecbur giricex mevzuya ama mantıklıymış önce kendini hava sokman
Sende mi gordun cizgiyiAnaaa az kalmış kız o zaman varsa git gide belirginleşir
kız sende de neler varmış maşallahBeyin bedava dene derim