Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün adet sancısı sandım ama kaç gündür söylemesi ayıp ishal durumu var evdeki herkeste artık ayırt edemez oldum kanıda o yüzden aldılar zaten iğne vurulduk ama olsaydı cikmazmiydi 4-5 değer olsunAdet olana kadar umut var
Bu ay Luteal dönemin kısa sürmüs olabilir. Buda bi ihtimal. Adetin 2-3 günü hormon testleri vermeni tavsiye ederimGerçekten yönlendirilmeye ihtiyacım var ️
Ben 10-15-16 sında pik gördüm
Tahminen de bu hesapla 30-31 agustosta regl olacağımı düşündüm.
2 gün önce 25inde akşam pembe bi lekelenme geldi pıhtısız yerleşme olabileceğini düşündüm hatta size de sordum.
Fajat devam ediyor ped kullanmıyorum ama
Lekelenme halinde.
Sanırım regl olacağım
1- ozaman pik zamanım mı yanlıştı?
2- yeniden doktor randevusu almak istiyorum
Gebelik planlaması öncesinde gitmiştim hiç hormon testi yaptırmadım
Adetliyken mi gitmeliyim? Yoksa bitince mi?
Hangi güne randevu almam doğru olur
LÜTFEN YARDIM RİCA EDİYORUM
Tbrik ederim. Bas baya pozitif ötesi yok yaniArkadaşlar days doctor gebelik testi yaptım adetime 3 gün var sizce test güvenilir mi kaset testse çıkmadı ?
Büyük ihtimalle ayın 10undaki doğruydu. 15-16da ki test yanlış olabilir veya pcos varsa böyle tuhaf şeyler yaşanabiliyor.Gerçekten yönlendirilmeye ihtiyacım var ️
Ben 10-15-16 sında pik gördüm
Tahminen de bu hesapla 30-31 agustosta regl olacağımı düşündüm.
2 gün önce 25inde akşam pembe bi lekelenme geldi pıhtısız yerleşme olabileceğini düşündüm hatta size de sordum.
Fajat devam ediyor ped kullanmıyorum ama
Lekelenme halinde.
Sanırım regl olacağım
1- ozaman pik zamanım mı yanlıştı?
2- yeniden doktor randevusu almak istiyorum
Gebelik planlaması öncesinde gitmiştim hiç hormon testi yaptırmadım
Adetliyken mi gitmeliyim? Yoksa bitince mi?
Hangi güne randevu almam doğru olur
LÜTFEN YARDIM RİCA EDİYORUM
Doktordan randevu alıp (doktorum izinde) direkt hormon testi mi istemeliyim?Bu ay Luteal dönemin kısa sürmüs olabilir. Buda bi ihtimal. Adetin 2-3 günü hormon testleri vermeni tavsiye ederim
Evet. Fsh , Amh, Lh, prolaktin fln kesin baktir canimDoktordan randevu alıp (doktorum izinde) direkt hormon testi mi istemeliyim?
Teşekkür ederim inşallah vardır çatlatma iğnesi oldum 13.günüm bugün kaset testte çıkmadı bu markayada iyi değil diyorlar regl e de 3 gün kaldıTbrik ederim. Bas baya pozitif ötesi yok yani
Iyi degil deselerde bozuk cizgi kendini belli eder bu bana göre kesin pozitif yaniTeşekkür ederim inşallah vardır çatlatma iğnesi oldum 13.günüm bugün kaset testte çıkmadı bu markayada iyi değil diyorlar regl e de 3 gün kaldı
Yumurtlamadan sonra gün gün hatırlıyorsan belirtilerini söyler misin bide de fikir olur sağlıkla al kucağına kuzumVeee oldu kızlar hcg 64 Candy7777
Iyi degil deselerde bozuk cizgi kendini belli eder bu bana göre kesin pozitif yani
Çok tesekkur ederimEvet. Fsh , Amh, Lh, prolaktin fln kesin baktir canim
Seninle aynı durumdayız şuan canım ya çatlamadan sonra 4 gündeyim şuan kalkmıyorum yerimden belim de tutulmuş gibi ağrıyor kasık ve göbek altım ağrıyor ayrıca vajinamın üstünde de ağrı var zonklama gibi bunlar sende de var mı inşallah bebektirBakalım bu ay da yumurtlama dönemini değerlendirdik yumurtlama günü kasık ağrılarım oldu oradan anladım ertesi gün ağrım yoktu daha sonra sağ kasık ağrım başladı ve oturup kalkarken veya birşey kaldırırken hep batma oluyor döllenme hissedilebilir mi belirti olamaz biliyorum ama daha önce böyle birşey yaşayan var mı
Kaset test erken olduğu için çıkmadı sanırım ay inşallah vardır ya yorumunuz beni ümitlendirdi bugün farklı marka erken gebelik testi yapcam tekrar kesinleşsinIyi degil deselerde bozuk cizgi kendini belli eder bu bana göre kesin pozitif yani
Gölge gibi bişey mi var ordaSanirim artik hayali cizgi goruyorum
Bence var bide ona sormak lazim var miGölge gibi bişey mi var orda
Yumurtlama kanaması yaşıyorsunnnnn. Mutlaka değerlendir ne yap et değerlendirAyy inşallah akşama halim kalırsa değerlendiririm olmazsa da yapacak bişey yok. Birde şey sorucam bugün iğne günü hariç 3. Günüm. Lavaboda peçete kahverengi bir akıntı geldi. Ama tek sefer geldi. Diğer süreçlerimde yaşamamıştım bu durumu. Yaşayan var mı aranızda normal mi acaba
Hmm anladım ben sıvı iyot sadece yaraya sürülüyor sanıyordumEvet kuzum ben oğlan havale geçirdikten sonra alternatif tıbba yöneldim biraz araştırmalarım sayesinde öğrendim. Oğlan hapını yutamadığı için lugol yani sıvı iyot bulunduruyoruz evde haftada bir suya damlatıp içiyoruz aile boyu