- 12 Ağustos 2023
- 1.265
- 800
siparişşş ettim inşallah uğurlu gelirİnnovita kesinlikle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
siparişşş ettim inşallah uğurlu gelirİnnovita kesinlikle
Ayy inşallah akşama halim kalırsa değerlendiririm olmazsa da yapacak bişey yok. Birde şey sorucam bugün iğne günü hariç 3. Günüm. Lavaboda peçete kahverengi bir akıntı geldi. Ama tek sefer geldi. Diğer süreçlerimde yaşamamıştım bu durumu. Yaşayan var mı aranızda normal mi acabaBugünü de değerlendir daha sonrakileri bir dolu bir boş ilerlersin
sağlıklaaa gelsiiinVeee oldu kızlar hcg 64 Candy7777
Aminnn rabim isteyen herkese nasip etsin inşallah dua istiyorum kalp atişinida duymak nasip olur inşallahsağlıklaaa gelsiiin
Testin c si bile silik çıkmış gölge varda testin sağlam olduğundan emin olamadımBir gebenin günlüğünün hcg testini yaptım ama bu gölge hatalı diye düşünüyorum
İnşallah canım en hassas test osiparişşş ettim inşallah uğurlu gelir
Canım senle batlarımız aynıydı naptınKuzum elimde strip test var 4 tane daha bir de normal kaset tipi var bu sbaah yaptığım da 2. İdrarxı ama su cok az ıcmstm namazdan sonra. Dediğin gibi başka aynı tip testle bakabilirim ama 4 gündür silik çıkıyordu zaten İnşallah ya bakalım zaten şu anda çok garip bir şekilde hala negatif gibi düşünmeye çalışıyor beynim
İnnovitamı canım bunda hayali çizgi çıkıyor geçenlerde bendede çıkmıştı atmıştım burayaKızlar
Yok canm hayali değil cızgı. Gıderek arttı 3gundur bugun pembe çıktı.bebe timeİnnovitamı canım bunda hayali çizgi çıkıyor geçenlerde bendede çıkmıştı atmıştım buraya
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahVeee oldu kızlar hcg 64 Candy7777
Evet kuzum ben oğlan havale geçirdikten sonra alternatif tıbba yöneldim biraz araştırmalarım sayesinde öğrendim. Oğlan hapını yutamadığı için lugol yani sıvı iyot bulunduruyoruz evde haftada bir suya damlatıp içiyoruz aile boyuAaaa iyot kisti mi engelliyor ilk kez duyuyorum
Ha tamam o zaman deneyebilirsin inşallah güzel haberler verdirir bizeCanım prolaktinim en son bastırdığımda 13 idi
İğneden sonra ki ilk üç gün full değerlendir bence. Sonraki günler bi dolu bi boş takılKızlar selam. Ben cumartesi iğne oldum ya. İğneden 12 saat önce ilişki olmuştu. Sonra 34 saat sonra oldu yani bir sonra ki günün akşamı. Birde dün akşam oldu. Bugünü değerlendirmeme gerek var mı yoksa bir dolu bir boşa döneyim mi? Candy7777 ArasaNillGerek
Aaa hadi hayırlı olsun canımYok canm hayali değil cızgı. Gıderek arttı 3gundur bugun pembe çıktı.bebe time
Adet olana kadar umut varKızlar benim bat bugün yada yarın gelen giden yok şuan cumartesi kan bakılmıştı sonuç 0.5 di halen ümit varmı sizce ? Catlamanin 11. Günüydü bakıldığında sonrasında hiç test falan yapmadım