BennnnnnYarın sabah test yapıp atacak var mı
Canm pik anı kacmıs olablr Dr sana alenen demiş catlamıs diye ovulasyon a mı guveneceksın dra mıKizlar ovulasyon testim böyle doktor 13 üne ilişki olsun demişti bugün yumurta çatlamış dedi bu testler sizce 14-15 i pozitif olabilir mi.persembe yumurta vardı 13mm idi şimdi yumurta yok
aynen kime güvenecegim sasırdım inan. yani doktorun pik olur dediği günler test böyleydi. testler pik gibi durmuyoCanm pik anı kacmıs olablr Dr sana alenen demiş catlamıs diye ovulasyon a mı guveneceksın dra mı
Tabiki doktora guvenmelisin ultrason yalan söylemezaynen kime güvenecegim sasırdım inan. yani doktorun pik olur dediği günler test böyleydi. testler pik gibi durmuyo
Merhaba arkadaşlar hepimize bol pozitifli bir ay diliyorumAmininşallah
inşallah canım en son baktığı sanki çok incelemedi gibi geldi ondan için rahat etmediTabiki doktora guvenmelisin ultrason yalan söylemez
Doktor ayarlıyor canım ona göre yeterli büyüklüğe ulaştıysa iğneyi alıp kullanmanı söyler, büyümemişse de tekrar kontrole çağıracaktır.Ben dediği tarihe göre ilaç bittikten sonra 5. gün gitmiş olacağım, reglimin 13. gününe denk geliyor, ilaç acaba daha erken büyütür mü geç olur mu ilk kontrol için diye kafam karıştı da
Çok geçmiş olsun, Allah ım sağlıkla kucağımızda göstersin inşallah en kısa süredeCanım bende 10 Mart tarihinde kimyasal geçirdim benim kanamam 15 gün sürdü ama döngüm degişmedi 10 Nisan da tekrar regl oldum. İlişki konusunda doktor bize sıkıntı olmaz demişti. İlk reglimden sonra da hemen hamile kalmıştım ben. 4 temmuzda zorunlu olarak son vermek zorunda kaldık maalesef. Ama arkası çabuk geliyormuş onu görmüş oldum.
Yumurtlama günü yani pik günü en önemlisi garanti olması için öncesi sonrasında iyi olur kuzumKızlar yumurtlama öncesi-günü ve sonrası üst üste 3 gün değerlendiren var mı? Ya da nasıl yapıyorsunuz diyim pik gördüğünüz gün yapıyor musunuz? Ertesi gün çatlıyor o gün daha önemli diyen de var, sperm azalıyor diyen de var napıcağımı şaşırdım pik günü ve daha silik olan öncesi yapıyim diyorum 3 gün yaşıyor diye
Çekinme tabiki bendeki belirtilerde yüzde 99luk ah candy hele meme ucu acısı tarifi yok. Hep derdım yenıden hamile olursam en belirgin ozellık meme ucu olacak. Ve oldu oyuzden oyle hissediyorumBenim ufaktan belirtilerim var galiba ona güvenerek yapmaktan çekinmiyorum
Canım geçen ay yumurtlama ve önceki günü değerlendiremedik sadece çatlama gününü ve sonrasındaki 2 günü değerlendirebilmiştik pozitifi gördüm. Maalesef tutunamadı ama en azından böyle de olabildiğini gördümKızlar yumurtlama öncesi-günü ve sonrası üst üste 3 gün değerlendiren var mı? Ya da nasıl yapıyorsunuz diyim pik gördüğünüz gün yapıyor musunuz? Ertesi gün çatlıyor o gün daha önemli diyen de var, sperm azalıyor diyen de var napıcağımı şaşırdım pik günü ve daha silik olan öncesi yapıyim diyorum 3 gün yaşıyor diye
Test yaptınız mıAma döngüm 21 günde bir olduğu için reglin 11. Gününe geliyor.
Dayanamayanlarda bugün senKızlar hatırlarsanız gecikme olmadan test yapmıycam demiştim. Sizce sözümde durmuş muyumdur? Bence de hayırbata 6 gün var can sıkıntısından yaptım bunu. Test bağımlısı oldum resmen negatif olacağını bilsemde idrara test batırmadan rahat edemiyorum
Batdaşlarım size de duyurulur A ayb00beray1 @kisgunesim1101 ve diğer kızlar ParlayanGece
Şurada bısey mı var testinle az oynadmKızlar hatırlarsanız gecikme olmadan test yapmıycam demiştim. Sizce sözümde durmuş muyumdur? Bence de hayırbata 6 gün var can sıkıntısından yaptım bunu. Test bağımlısı oldum resmen negatif olacağını bilsemde idrara test batırmadan rahat edemiyorum
Batdaşlarım size de duyurulur A ayb00beray1 @kisgunesim1101 ve diğer kızlar ParlayanGece