- 9 Mayıs 2024
- 965
- 292
- 23
İnnotiva bu ovulasyon ile takip ettim bu ay onun içinden çıkan gebelik testiBende bebetime var bu markası nedir bebetime pencere çıkarmıyor eger bu da oysa kesn var zten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnnotiva bu ovulasyon ile takip ettim bu ay onun içinden çıkan gebelik testiBende bebetime var bu markası nedir bebetime pencere çıkarmıyor eger bu da oysa kesn var zten
Her an bir çılgınlık yapabilirimYarın sabah test yapıp atacak var mı
BeeennnYarın sabah test yapıp atacak var mı
Yok canım bunda hıc çıkmıyor gecen ay 2 tane yaptım asla cıkmadı atmadm blerek 10gun boyunca baktım pencere dahi yokkktu dha oncekı testlerden cok dha ıyı bebetime stripBi dene bakalım 10 dk bekle çünkü kuruma çizgisi benim bildiğim 20 dk sonra falan çıkıyor ilk 10 dakika önemli ne kaybedersin ki. Ben çıkmasaydı daha 9 gün var belli olmaz diyip bekleyecektim hala kesin bişey yok ama kafanı takmaktansa yap.
Aramızda bir gün varmış benimde 6 günüm kaldı yapalım mı yarınHer an bir çılgınlık yapabilirim
Belirtin ne buarada benmkılerı okumussumdur belki okdr somut belırtım var kı ozellkle meme ucu acılarım bugün hep evdeydim sütyen takmadım şükürEki Görüntüle 3453422 Kızlar ilk 7 dakika içinde hayali çizgi belirdi adetime 9 gün var ne diyorsunuz bence erken biraz yanılma payı çok yüksek
Aramızda bir gün varmış benimde 6 günüm kaldı yapalım mı yarın
Yapalım hep beraber Freshmommy
Üzülmek yok kızlar. Tam gaz devamÇıkmazsa üzülmek yok amaa daha çok var çünkü benim 24u 10unda catladıgını düşünüyorum
Göğüslerim çok fena günden güne ama zaten adet öncesi de fena oluyordu sadece kasıklaeım ağrıyor beni etkileyen ara ara yokluyor gidiyor. Ama ben bilmiyorum yani bazıları da innotiva markası için yanlış çıkarıyor diyor ben emin değildim şimdi o yorumları görünce iyice hevesim kaçtı inşallah vardır çok isterim ama bilmiyorum işteBelirtin ne buarada benmkılerı okumussumdur belki okdr somut belırtım var mı ozellkle meme ucu acılarım bugün hep evdeydim sütyen takmadım şükür
Çıkmazsa üzülmek yok amaa daha çok var çünkü benim 24u 10unda catladıgını düşünüyorum
Hayırrrr ben üzülmüyorum garip bir şekilde Yapmak istiyorum. Benim de bat 22siÜzülmek yok kızlar. Tam gaz devam
Ben de gülmeyin ama hamıleyım dıye düşünüyorum. Değilsem fena kapak olurm hahahahhaHayırrrr ben üzülmüyorum garip bir şekilde Yapmak istiyorum. Benim de bat 22si
Tekrar bakarsn cnm bıkacgun sonra dert etme bekle sukunetleGöğüslerim çok fena günden güne ama zaten adet öncesi de fena oluyordu sadece kasıklaeım ağrıyor beni etkileyen ara ara yokluyor gidiyor. Ama ben bilmiyorum yani bazıları da innotiva markası için yanlış çıkarıyor diyor ben emin değildim şimdi o yorumları görünce iyice hevesim kaçtı inşallah vardır çok isterim ama bilmiyorum işte
Az kaldı Rabbim duâlarımızı duysun inşallahHayırrrr ben üzülmüyorum garip bir şekilde Yapmak istiyorum. Benim de bat 22si
Benim ufaktan belirtilerim var galiba ona güvenerek yapmaktan çekinmiyorumBen de gülmeyin ama hamıleyım dıye düşünüyorum. Değilsem fena kapak olurm hahahahha
Ay amin aminAz kaldı Rabbim duâlarımızı duysun inşallah
Benim bugün diğer regli öncelerimden farklı olarak karnım ağırmaya başladı. Karnım kasıklarım Ağrı ve gaz sancısı birdeAy onu bende yapıyordum. Ama şuan stres olmuyorum rahatım eylencesine yapıyorum eskiden erken yaptığımı bile bile negatif çıkınca üzülürdüm
Teşekkür ederim canımTekrar bakarsn cnm bıkacgun sonra dert etme bekle sukunetle