- 22 Ağustos 2019
- 3.440
- 8.230
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazartesi versen olur bence kanŞimdi kan testi için ne kadar beklemeliyim yada net kırmızılık için geceden beri uyuyamadım
Hmmm öyle deseneBeybim benim supheli iliski reglinin bitiminin ertesi gun oldu yani 2 hafta once bugun
Baya bel ağrım var bazen kasık ağrısı oluyo 1 haftadır mide yanmam da çok sabaha karşı uyanıyorum hatta mide yanmamdan dolayı göğüslerim aşırı hassas durduğu yerde sizliyor seffaf-beyaz sulu akıntım var adetimin geciktigi ilk gunlerde de vajinam sızlıyor gibiydi halsizlik de var sanki bugün biraz daha iyiyim ama bu sabah ilk idrarla gebelik testi yaptim yine negatif çıktı adetlerim düzenlidir normalde bu kadar gecikmesi garibime gidiyorBenim de bugün 5 gün oldu geciktiği gün içinde sancı giriyor, mide yanmam var ve bacağım ayaklarım çok ağrıyor birde her yerim sıcak ama ayaklarım buz kesmiş gibi soğuk kan testi ilk gün verdiğinde negatif çıkmıştı bir daha vermedim senin ne belirtin var
Kasik agrim hiç geçmiyo benim sürekli ağrıyoŞu an ağrılarım da geçti işin ilginc yani vucuduma noluyo çözemedim
Akıntı bende diğer aylara göre çok fazla geliyor senin de öyle mi çamaşırım da fazla ıslaklık oluyor ter yapmış gibiBaya bel ağrım var bazen kasık ağrısı oluyo 1 haftadır mide yanmam da çok sabaha karşı uyanıyorum hatta mide yanmamdan dolayı göğüslerim aşırı hassas durduğu yerde sizliyor seffaf-beyaz sulu akıntım var adetimin geciktigi ilk gunlerde de vajinam sızlıyor gibiydi halsizlik de var sanki bugün biraz daha iyiyim ama bu sabah ilk idrarla gebelik testi yaptim yine negatif çıktı adetlerim düzenlidir normalde bu kadar gecikmesi garibime gidiyor
Ter gibi değil benimki adet oncesi pek akıntım olmazdı şimdi öyle değilAkıntı bende diğer aylara göre çok fazla geliyor senin de öyle mi çamaşırım da fazla ıslaklık oluyor ter yapmış gibi
Şu an sırt ağrım var bi de göğsüm sizliyoKasik agrim hiç geçmiyo benim sürekli ağrıyo
Tekrar test yapMrb.hanımlar cuma günü 3 pozitif test ile regl olmuştum.Ilk günü afedersiniz yoğun pıhtılı falandı.Simdi normal.Bel ve kasık ağrım var biraz.Siddetli değil.Her zamanki regl dönemleri olan kadar.Baska şikayetim yok.Yuzde 90 kimyasal gebelik geçirdim.Doktora görünmeme gerek var mı?
Hadi bakalım gazan mübarek olsun yap kız iki pozitif test görelim şurdaGünaydın kızçeler
Düğün yoğunluğundan giremedim pek. Dün öğlen iğnemi oldum. Cuma gecesini değerlendirmiştik bugün Allah nasip ederse yoka çıkıcaz akşam evde de değerlendiricem pazartesinden sonra sahte pozitif testlerle gözünü gönlünüzü eğlendiricem hazır mısınız ajajajjajajjsjs Memeli Mestan Candy7777 ArasaNillGerek Kahhve ve etiketlemediğim diğer kızlar
Hadi bakalim seni veliahtim ilan ediyorum yaparsin inaniyorumGünaydın kızçeler
Düğün yoğunluğundan giremedim pek. Dün öğlen iğnemi oldum. Cuma gecesini değerlendirmiştik bugün Allah nasip ederse yoka çıkıcaz akşam evde de değerlendiricem pazartesinden sonra sahte pozitif testlerle gözünü gönlünüzü eğlendiricem hazır mısınız ajajajjajajjsjs Memeli Mestan Candy7777 ArasaNillGerek Kahhve ve etiketlemediğim diğer kızlar
Yapıcam yapıcam ben unutursam yarından sonra hatırlatın bana ahhahahHadi bakalım gazan mübarek olsun yap kız iki pozitif test görelim şurda
Senin arkandan geliyorumHadi bakalim seni veliahtim ilan ediyorum yaparsin inaniyorum
Canım eğer hamileysen belki idrara geçmemiştir henüz. Bence bekle biraz daha bi kaç gün sonra tekrar test yapKızlar bir sorum olacak bugün ovalüsyon takibinde çatlamanın 13.günü idrar testlerim negatif ama yaklaşık bir haftadır ateşim 37 dereceden düşmedi sabah öğle akşam hep ölçtüm havadan mı diye düşünüyorum ama bilemedim evdeyim yani…birkaç defa kaşık ağrıma oldu zaten test negatif olunca umut kalmadı olsa çıkardı…birde ben hep yumurtlamadan genelde 13 gün sonra en geç 14.regl oluyorum yani bugün regl olurum diye düşünüyorum varmı bir yorumunuz yani ateş bu kadar yükselir mi adet öncesi Candy7777 ArasaNillGerek Memeli Mestan ve etiket yapamadığım kızlar bir el atın bana
Valla kuzum benim de ateşim 37.8 bile gördü ama adet oldum oyüzden tam bilemiyorum. Madem 13-14 günlerde adet oluyorsun bir iki gün daha bekle tekrarla testi. Yumurtlamnı biliyorsun ama ne zaman döllenecek ne zaman yerleşecek bilmiyorsun bazen düşündüğümüzden geç olabiliyorKızlar bir sorum olacak bugün ovalüsyon takibinde çatlamanın 13.günü idrar testlerim negatif ama yaklaşık bir haftadır ateşim 37 dereceden düşmedi sabah öğle akşam hep ölçtüm havadan mı diye düşünüyorum ama bilemedim evdeyim yani…birkaç defa kaşık ağrıma oldu zaten test negatif olunca umut kalmadı olsa çıkardı…birde ben hep yumurtlamadan genelde 13 gün sonra en geç 14.regl oluyorum yani bugün regl olurum diye düşünüyorum varmı bir yorumunuz yani ateş bu kadar yükselir mi adet öncesi Candy7777 ArasaNillGerek Memeli Mestan ve etiket yapamadığım kızlar bir el atın bana
Bende b12 eksikliği var işin bana kaldıysa vay haline. Bence sen unutma derimYapıcam yapıcam ben unutursam yarından sonra hatırlatın bana ahhahah
Ahhahahah tamam tamam ben kendim hatırlarımBende b12 eksikliği var işin bana kaldıysa vay haline. Bence sen unutma derim