Neredeyse 25 günü geçtim. Kasık ağrım dışında da belirtim olmadıHayırlı olsun, bat geçti mi? Bir de belirttileriniz nelerdi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neredeyse 25 günü geçtim. Kasık ağrım dışında da belirtim olmadıHayırlı olsun, bat geçti mi? Bir de belirttileriniz nelerdi?
Akintin oldu mu canım gecikmenin kaçıncı günü test yaptınNeredeyse 25 günü geçtim. Kasık ağrım dışında da belirtim olmadı
Umudunu yitirmeee herşey bizim için. Ben ehesabımı kapayacaktm hep pozitif ole kapamak ıstedım eşim de gördugu için ıstemıyor artık böyle seylere arada da olsa yazmamı. 4gun. Dhaa beklıcem glb kapamak ıcın. Adet günü test yapacağım tekrarİnşallah canım beni etiketle mutlaka merak ederim bende az önce test yaptım koca bir negatif bugün 12.gündü olsa çıkardı zaten umut kalmadı hiç yarın yada en geç pazartesi kırmızılar görünür
Adet günü bakmayı dusunyrm en net sonucaKuzum bu sabah tekrarla ilk idrarla bence erken gebelik testi al
Test mi yaptınBilin bakalim ben naptim birakirim sandim ama azaltabildim sadece
Tabi kiiiiTest mi yaptın
Kız ne alakası var deli misin zevk suyu azıcık bir şey zaten. Hiç gerçek boşalmayla zevk suyu bir olur mu ya. Allah aşkına oku şunu. Tam boşalma anından önceki sevk suyunda olabilir diyor. Boşalmadan hemen önce penetrasyon oluyordur herhalde. Ne biçim yazdım ya herşey açık açık püüüVallahi bak gece düşündüm durdum bundan mı olmadı diye yıkılırım yeminle
Gölge görüyoreTabi kiiii
Tabi kiiii
Ben gölgelere ve testlere daha inanmam hele dün 4 pozitif görüp bugün regl olunca hiç inanmamGölge görüyore
İnşallah hayırlısı canımCanım ben demiştim sana, ah keşke en başından var mı yok mu diye uğraşana kadar direkt kan verseydin, zaten eğer gebelik varsa o testler sürümcemeye girmez varsa direk çift çizgi olur, kısmet canım başka aya inşallah
Anaaaa valla mı??? Ben suya bile çift çizgi çıkaran test gördüğüm gün bütün testlere töbe ettim zaten bidaha yapmamBen gölgelere ve testlere daha inanmam hele dün 4 pozitif görüp bugün regl olunca hiç inanmam
Golgelerin gucu adinaaaaGölge görüyore
Ben asla yapmam candyycim beni güncelle sat 23 Ağustos bat 22 Eylül inşallah Eylül'de olur çünkü 27 Eylül dogumgunumAnaaaa valla mı??? Ben suya bile çift çizgi çıkaran test gördüğüm gün bütün testlere töbe ettim zaten bidaha yapmam
Test yaptın mı benim de çok benziyor belirtilerim 19 ağustosta adet olmam gerekiyorduBen hâlâ regl olmadım belirtilerim var aslında göğsüm ağrıyor acıyor kasığıma batmalar oluyor sancı şeklinde bel, ayak ağrım var 4. gün bugün regl gelir belki
NegatifTest yaptın mı benim de çok benziyor belirtilerim 19 ağustosta adet olmam gerekiyordu