Güzel haber bekliyoruz reglin ne zamandıBenimde 8 buçukta çıkacak sonucum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel haber bekliyoruz reglin ne zamandıBenimde 8 buçukta çıkacak sonucum
YarınGüzel haber bekliyoruz reglin ne zamandı
Tamam canımHadi bakalım inşallah olumlu sonucunu görürüz kuşum haber ver bize
Az önce evde yine test yaptım yine pozitifGüzel haber bekliyoruz reglin ne zamandı
Oha ne kadar pahalı ben bir iki ay önce vermiştim 270 liraydı kocaelideSsk olsa da olmasa da özel tetkik olduğu için ücretli benim özel sağlık sigortam da karşılamıyor mesela, manisada bi hastanede 500 tl, şimdi verdiğimde 680 ödedim
Aşkım sen baya hamilesin teyit etmek kaldı geriye artık kan verrrrrrrrrrAz önce evde yine test yaptım yine pozitif
Değilim negatif geldi sonuçAşkım sen baya hamilesin teyit etmek kaldı geriye artık kan verrrrrrrrrr
Geçmiş olsun canım eğer imkanın varsa doktora git bence, dış gebelik de olabilir; ben yaşadım ve gitmeyi erteledim ama en sonunda daha kötü bir şekilde beni buldu iç kanama geçirdim baya kan kaybetmişim Allah korusun öyle bir şey olmasın3 adet test pozitif ve regl oldum.Büyük ihtimal kimyasal gebelik.Çok ağrım ve kanamam var.
Manisada insan kazıklıyolar galiba maşallahOha ne kadar pahalı ben bir iki ay önce vermiştim 270 liraydı kocaelide
Canım kaderdaşım regl günlerimizi bekleyelim önümüzdeki aya nasip artıkDeğilim negatif geldi sonuç
AynenCanım kaderdaşım regl günlerimizi bekleyelim önümüzdeki aya nasip artık
Anladım kuzumCok vergi cikardi buraya ya, Iherb u de denedim ama stokta yok orda da.
Oda normal sorun yoktu testteEsinin morfoloji sonucu nasıl
Kuzum kimyasal da şiddetli bi ağrı yapıyo.Afedersiniz kıpkırmızı regl kanı yani.Üstüne görme böyle olmaz sanırım.Diger 2 gebeligimde üstüne görme yani yerleşme kanaması yaşamadım.Benim gibi bunu yaşayan var mı çok merak ediyorum.Testlerin son kullanma tarihi Ocak 2026.Üç testin de bozuk olma ihtimali yüzde kaçtır bilemedim.
Kuzum kimyasal da da adet gecikmesi yaşıyorsun ve ağrın çok oluyo. Bir kere yaşadım bu durumu normalde 28-29. Günlerde adet olurken 52 gün adetim gelmedi beta geri 2.39 a düştüğü halde hemde. Dr um progestan verdi kullandığımın 2. Günü adet oldum ama öyle bi ağrı acı yaşamadım benBen de kimyasaldan şüphelendim.Sordum hatta kimyasal nasıl oluyor diye kimse cevap vermedi.
Kaç sonucunDeğilim negatif geldi sonuç
Nasıl negatif o kadar test nasıl oluyor yaDeğilim negatif geldi sonuç
Kız cidden o fiyat neymiş öyleManisada insan kazıklıyolar galiba maşallah