- 12 Aralık 2022
- 663
- 399
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de kimyasaldan şüphelendim.Sordum hatta kimyasal nasıl oluyor diye kimse cevap vermedi.Ya da kimyasal gebelik yaşıyor olabilirsin canım
Kan vermeden anlaşılmaz yani, hayırlısı olsun
Bende eşime söyledim birazdan hastaneye gidip test yapacaz korktum vallaHayırlısı olsun inşallah.Bu ay korunmasız ilk denememdi zaten problem yok fakat neden 3 test pozitif olduğu halde regl oldum onu anlamaya çalışıyorum.
Kimyasal gebelik denilen şey sağlıksız gebeliği vücudun sonlandırmasi değil mi?Düşüğe benzer tutunmadan atılıyor sanirim.Okuduklarimdan bunu anladım.Reglim her zamankinden yogun olursa anlaşılır sanirim.Ya da kimyasal gebelik yaşıyor olabilirsin canım
Kan vermeden anlaşılmaz yani, hayırlısı olsun
Korkutmak istemezdim insallah sizinki saglikla ilerler.Durumu bildirmek istedim sadece.Bende eşime söyledim birazdan hastaneye gidip test yapacaz korktum valla
Kimyasal gebelik de yazdığınız gibi sağlıksız embriyo tam tutanamadan vücuttan atılıyor.Ben de kimyasaldan şüphelendim.Sordum hatta kimyasal nasıl oluyor diye kimse cevap vermedi.
Hangi marka test kullandınızCanım ben dün sabah yaptım negatif çıktı akşam 5 buçukta bidaha yaptım pozitif gibiydi bu sabah ilk idrarla yaptım yine pozitif gibi üstteki dün alttaki bu sabaha ait bence yarın yada diğer gün bidaha dene
Ssk olsa da olmasa da özel tetkik olduğu için ücretli benim özel sağlık sigortam da karşılamıyor mesela, manisada bi hastanede 500 tl, şimdi verdiğimde 680 ödedimYa özel hastanede gebelik testi ücreti ne kadar SSK olmadan bilen var mı
Aradım hastaneyi 300 TLSsk olsa da olmasa da özel tetkik olduğu için ücretli benim özel sağlık sigortam da karşılamıyor mesela, manisada bi hastanede 500 tl, şimdi verdiğimde 680 ödedim
Days doktorHangi marka test kullandınız
Var mı yok mu stres yaşamak istemiyorumKimyasal gebelik denilen şey sağlıksız gebeliği vücudun sonlandırmasi değil mi?Düşüğe benzer tutunmadan atılıyor sanirim.Okuduklarimdan bunu anladım.Reglim her zamankinden yogun olursa anlaşılır sanirim.
Korkutmak istemezdim insallah sizinki saglikla ilerler.Durumu bildirmek istedim sadece.
Ay çok iyiymiş benim bi teste 2 test maşallahAradım hastaneyi 300 TL
Evet Mersin'de uygunmuş öğrenmiş oldumAy çok iyiymiş benim bi teste 2 test maşallah
Kuzucum senin de 1-2 gün var aslında sen de mi bi test versen acaba pazartesi gelmek bilmez sana şimdiVar mı yok mu stres yaşamak istemiyorum
Anladim.Testiniz pozitifti sanirim.Guzel haberlerinizi bekliyorum.Var mı yok mu stres yaşamak istemiyorum
Bu testi almış eşim yorumları pek iyi deil emin olamadım değiştirsem miDays doktor
Canim hayirlisi.Sat bat ayni beraber bekleyelim insallah.Diger ay nasip olur inşallah hepimize de.
Kız sen pozitif test atmamış mıydın bugünCandy7777 Sat 23 ağustos Bat 22 Eylül.
Ben kullandım hemen ertesi günü adet gördüm adet bitti tam bı hafta sonra 3 günlük ara kanama da olduDuphaston kullanan arkadaşlarım size bir sorum olacak. Duphaston başladıktan sonraki gün kanama lekenme vs. Gören var mı normal mi olabilir mi?
Doğru anlamışım demek ki.Belimde ve karnımda baya ağrı var.Kanama da çok kırmızı renkli ve pıhtı da olmaya başladı dediğiniz gibi.Hayirlisi olsun.Rabbim böyle uygun görmüş bu sefer.Sagliksiz embriyo atılıyor mutlaka bir hayır vardır.Kimyasal gebelik de yazdığınız gibi sağlıksız embriyo tam tutanamadan vücuttan atılıyor.
Genelde erken öğrenmeye çalıştığımız için öğrenmiş oluyoruz yoksa pek çok kadının başına geldiğini söylüyor doktorlar.
Genelde pıhtılı, ağrılı, yoğun kanama olursa kimyasal gebeliktir. Sizin testler de pozitif olduğundan yüzde 90 olabilir