- 10 Eylül 2018
- 3.036
- 4.433
3 adet test pozitif ve regl oldum.Büyük ihtimal kimyasal gebelik.Çok ağrım ve kanamam var.Kız sen pozitif test atmamış mıydın bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 adet test pozitif ve regl oldum.Büyük ihtimal kimyasal gebelik.Çok ağrım ve kanamam var.Kız sen pozitif test atmamış mıydın bugün
Bekleyelim canımCanim hayirlisi.Sat bat ayni beraber bekleyelim insallah.Diger ay nasip olur inşallah hepimize de.
Büyük ihtimalle öyle oldu ama hiç üzülme kimyasal gebeliğin peşine sağlıklı gebelik yaşayan çok insan var, umarım sende öyle olursunDoğru anlamışım demek ki.Belimde ve karnımda baya ağrı var.Kanama da çok kırmızı renkli ve pıhtı da olmaya başladı dediğiniz gibi.Hayirlisi olsun.Rabbim böyle uygun görmüş bu sefer.Sagliksiz embriyo atılıyor mutlaka bir hayır vardır.
Bence de kimyasal hele 2.test bas baya pozitif. Ya kimyasal ya da yerleşme3 adet test pozitif ve regl oldum.Büyük ihtimal kimyasal gebelik.Çok ağrım ve kanamam var.
İnsaallah canım.Hepimizin saglikli bebekleri ve gebelikleri olsun.Saglikla ilerlesin saglikla kucagimiza alalim.Büyük ihtimalle öyle oldu ama hiç üzülme kimyasal gebeliğin peşine sağlıklı gebelik yaşayan çok insan var, umarım sende öyle olursun
Yerleşme olmasına imkan yok gibi çok kırmızı renkli.Ve karnımda baya ağrı var.Bence de kimyasal hele 2.test bas baya pozitif. Ya kimyasal ya da yerleşme
Amiin canım inşallahhİnsaallah canım.Hepimizin saglikli bebekleri ve gebelikleri olsun.Saglikla ilerlesin saglikla kucagimiza alalim.
Ay ozaman kimyasalı havada yakaladınYerleşme olmasına imkan yok gibi çok kırmızı renkli.Ve karnımda baya ağrı var.
Büyük ihtimalle.3 testin birden bozuk olmasına imkan yok gibi.Ay ozaman kimyasalı havada yakaladın
Aynen. Bence yarında yap bir taneBüyük ihtimalle.3 testin birden bozuk olmasına imkan yok gibi.
Test kalmadı elimde.Regl bitince yaparım diyodum.Negatife dönmüşse kesin kimyasal diyebilirim.Aynen. Bence yarında yap bir tane
Test yapmam sandin dimiiiiiii al sanaEvet ben de bi arkadaşımdan böyle duydum o yüzden onu denedim çok çok silik bir çizgi iki arkadaşıma attım gördük dediler eşim ve ben de görüyoruz akşama doğru muhtemelen tekrar yapıcam en kötü yarın sabah yaparım Memeli Mestan bıraktı testi ben başladım hahahah
Baya net görüyorum yani silik çizgileriBak testlere ilk idrarla olan var olmayan var
Of bütün gün bi eksiklik çekmiştim hahah eski testlerine bakıp durdumduTest yapmam sandin dimiiiiiii al sana
Gordun mu cok ozletmedim seni boyle boyle cift cizgiyi gorcezOf bütün gün bi eksiklik çekmiştim hahah eski testlerine bakıp durdumdu
Esinin morfoloji sonucu nasılİşte sperm testi veriyoruz her şey normal gelince bu sefer jel ne yapacak diyorum kendi kendime kafalar karışık
Sen yerleşme kanamasın yaşıyor olabilr misin ? bu koyulukla ne reglisi dedim vallaRegl halde 3. Testi de yaptım.O da silik pozitif.Ay şaka gibi.Sinirlerim bozuldu.
Benimde 8 buçukta çıkacak sonucumArkadaşlar ben yüzde 95 oran ile elendim, adetime 2 gün kala sonuç 0.148 çıkmış. Sonradan artış gibi bi ihtimal olmuyor ise önümüzdeki maçlara bakacağız inşallah kalanlar pozitifi görürler
Hadi bakalım inşallah olumlu sonucunu görürüz kuşum haber ver bizeBenimde 8 buçukta çıkacak sonucum