- 22 Mart 2023
- 3.357
- 1.788
- 30
Şöyle paylaşıyım canım galeride zor buldumKac cikti soyleye biirmisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şöyle paylaşıyım canım galeride zor buldumKac cikti soyleye biirmisin
Maşallah canım evet çizgi görünüyor kan ile kesinleştirmek lazımÇok heyecanlıyım bu silik çizgi şu an çıplak gözle görülüyor flash tutmadan geçen ay bunu yaşamadım Yani şöyle çok fazla idrar tuttuğum için idrar birikintisi ucu olmuş o belliydi zaten her tarafta dağılmıştı orta tarafı Ama şu anda normal ışıkta flash tutmadan görüyorum çizgi bana bakıyor resmen var pembe olarak açık pembe
İhmal etme de git bakalım ben anlayamadım neden böyle olduğunu baya merak da ediyorumSöylemedi servisten çağırdılar galiba doğuma gelen vardı 3 Eylül de tekrar gel dedi
Zaten idrarlarda devamını da görmesem bile diş tedavimi yaptırmak için kan vermek zorundayım İnşallah devamı gelir canımMaşallah canım evet çizgi görünüyor kan ile kesinleştirmek lazım
Kendi isletmemi kurdum canım kusura bakma hastaydım bugün ancak yazabiliyorum eşimle beraber ishal olduk ikimizdeYaaa bana da biraz fikir verir misin nasıl karar verdin hangi türü ya da firmasındasın merak ettim. Ya biz almanyaya gitmeye niyetlendim baya kitaplar ders videoları falan kayınvalide vefat etti annem rahatsızlandı dersler sekteye uğradı bizim. Herhalde dedik gidemicez bende çalışamıyorum oğlandan dolayı evden olur mu nasıl olur diye düşündüm bi bir ay önce. Yakın çevremde e ticaretle uğraşan birisi de yok fikir alabileceğim
Kendi isletmemi kurdum canım pazaryerlerinde satış yapıyorum işte az çok en azından vakit geçiyorAaaa yavrum ne iş yapiyosunnnnnnn hemen anlat
Çok geçmiş olsun canım evet verir ona göre tedavini olursun. Bizde eşimle ishal olduk geçen gene olmustuj hastanede ilaç verip yolluyorlar diye gitmek istemedim ama dayanamazsam yarın gideriz çünkü baya baya karnıma kramp giriyor çok değişik birşeyBen bu ay ne olur nolmaz dedim ama aynı zamanda da spontane gelisti canım yani istekle oldu . Doktordan geldim röntgene yolladı beni kapıda hemsıreye dedim kesinlikle çektirme dedi. Kanal tedavim yarım kaldı yine. Dr da eşimn arkadaşı utana sıkıla söyledim durumu. Pansuman yaptı gecıcı dolgu ile geri döndüm İyi ki ceklmedin yenge dedi. Ben baya adama nerdeyse belirtilerimi solıcektım dolgu ıle kapıcaktı dişi fakat bekleyelim dedi ağrırsa röntgen yıne olmaz dedi belli olmasına az var deyınce haftaya gel dedi haber ver negatf çıkarsa sonuc. İyi ki girmemişşm diyorum yoksa hep vicdan yapardım şimdi mecburum engec salı kan vermeye hadi bakalım neguzel test yapmıcaktım
Tabiiki git ihmal etme Allah korusun ıshal bazen de riskli cookk gecmıslee olsun yaÇok geçmiş olsun canım evet verir ona göre tedavini olursun. Bizde eşimle ishal olduk geçen gene olmustuj hastanede ilaç verip yolluyorlar diye gitmek istemedim ama dayanamazsam yarın gideriz çünkü baya baya karnıma kramp giriyor çok değişik birşey
Evet normal ishal gibide değil çok değişik ilaçta içmek istemedim gün boyu yattım akşam biraz açıldım ama dayanamazsam gideceğim artık mecbur yada yarına geçer inşallahTabiiki git ihmal etme Allah korusun ıshal bazen de riskli cookk gecmıslee olsun ya
Evet garanti olsun istiyorlar cok sık gidilmedigi icin gittiginde her sey gorunsun istiyorlar.. Gecen sene pozitifi gordum ilk randevuyu 9.hafta da verdiler. Ultrasonla bakildi 7.haftada bebegin gelisimi durmus kalp atisi da olmadigi icin kurtaj karari verildi. Iki hafta boyunca o sekilde durmusum kanama vs. hicbir terslik yoktu her seyi muaynede ogrendik.Bazen 5.ya da 6.Hafta bakilsaydi belki sonuc daha farkli olurdu diyorum ama nasip iste olmayinca olmuyor.Ya evet yurtdışında böyle sıkıntılar varmış, erken düşük yapsanda bakmıyorlarmış galiba
Burda öyle bi durum yok ama riskli durum yoksa geç öğrenmek en güzeli :)
Olma ihtimali var birkac gune tekrarlarsaniz daha da netlesir insaallahKızlar dişçide rontgen cekılmedım oyuzden bakmam lazm dedim yaa 5gun ıcibde bakmam lazımdı 5 günüm var smdıi yaptım ilk idrar değil gece idrarı ve şu anda çıplak gözle çok net ışığa tutmadan pembe çizgi görüyorum. Şu anda biraz garip hissettim geçen ay ki gibi değilim diye ne fazla idrar birikintisi var aynı zamanda testte ne de ışığa tutarak görme olayı yok Bu fotoğraflar 5 dakikada çekildi şu an 10 dakikada doldu ve çıplak gözle karanlıkta bile görüyorum neredeyse lütfen siz de görüyor musunuz. Bi saattr mıde bulantım var kalk yap yaa dedm ne kaybedersin
Ayy geçmiş olsun kuzum bizde kayınvalidemin cenaze zamanı olduk evde gelen giden kalabalıktan salgın var diyorlardı yaz başından beriKendi isletmemi kurdum canım kusura bakma hastaydım bugün ancak yazabiliyorum eşimle beraber ishal olduk ikimizde
Yaa evet bu sene 2. Kez oldu bizim ondan önceki kötüydü mide bulantısıda vardı bu sefer yok ama baya ağrılı geçiyor anlamadıkAyy geçmiş olsun kuzum bizde kayınvalidemin cenaze zamanı olduk evde gelen giden kalabalıktan salgın var diyorlardı yaz başından beri
Kuzum testlerimi gördün müÇok geçmiş olsun canım evet verir ona göre tedavini olursun. Bizde eşimle ishal olduk geçen gene olmustuj hastanede ilaç verip yolluyorlar diye gitmek istemedim ama dayanamazsam yarın gideriz çünkü baya baya karnıma kramp giriyor çok değişik birşey
Yarın sabah ilk idrarla bakmayı düşünüyorum Bu 2 saatlik idrar idi varsa onda da zaten en azından silik de olsa çıkar yenidenOlma ihtimali var birkac gune tekrarlarsaniz daha da netlesir insaallah
Benim de bir saattir mide bulantım var garip bir şekilde Yani tam bulantı da değil ama bulanmama hali de değil 5 günüm var ben de ona dayanarak test yapmmiştim. Evet vücut ısısı da yüksek olur benim de şu anda 37.6 gün içi sabahları da 36-8 falanKızlar , bat a 6 gün var ama iki gündür midem bulanıyor regl olunca olan bulantı gibi ve beyaz akıntım var ateşimde 37.4 falan hep. Gebelik varsa belirtileri bu kadar erken başlar mı?